-
no hát akkor. előre leszögezem, nagyon is érdemes várni a HSP-re, de aki nem birja, bátran töltse le ezt is. Csak szűz fifával müködik.
A jó pontok: egész normális mezek, elsőre jónak tünő játékos keret, és hát ott a hangulat, mikor a ZTE-vel lealázom a liga többi résztvevőjét... hatalmas :D Az arcok amik megvannak rendben, a pénz nem túl sok, a játékosok nem túl erősek, a csapatok nem sok csillagosok. Szóval egy Rooneyt átigazolni 20 évig teljes képtelenség. És ez igy is van rendjén.
Akkor jöjjenek a hibák: elzárkozás a Fradi nb1-be hozatalától. Túlzottan engem nem zavar, de azért a játékosok többségét valószínüleg. Pl a szobatársamat is. Igaz, azt mondják, van esély rá hogy a Fradi a 2. idényre feljebb kerüljön, de klubbot arra váltani esélytelen, nem fognak alkalmazni. Szóval a Fradival e patchel játszani nem lehet, max ellene. Hiba még, hogy előrdul Player008322akármi nevezetü játékosok. Nagyon nagyon sok játékosnak nincsen arca.
Akkor két dolog ami talán nem hiba, de nálam egyelőre igy áll a helyzet: két stadion létezik, a pici és a nagyobb. A többit nem hozza be, pedig vagy 2-3 hónapnyi meccset már lejátszottam. A lest egyeltalán nem fújja be a bíró, de ez lehet csak fatálist véletlen volt, még majd probálgatom, de eddig 4-ből 0. Havonta átlagosan 3 meccs van, sőt, olyan hónap is van a naptárban, amely teljesen üres. Szobatársamnál szintén. Én a ZTE-vel kezdtem, a normális meccseken kivül egy bajnokság van, az a magyar. Rendjén is van, a BK jöjjön majd csak késöbb. Nagyon nem vágom a magyar focit, de azért valami kisebb kupameccsek nincsenek? A szobatársam Debrecennel kezdte, és nála még a magyar kupa sem volt, cserébe kapott 2 hónapot napi meccsekkel, aztán 2 havonta lényegében szünetet. És ami természetes: a szurkolói hangok és a játékosok nevének bemondása hiányzik. De hát ez egy nagyobb project elvileg.
Egyelőre úgy vagyok, hogy játszani jó vele, fagyni nem fagy, hangulatot megadja, de ahogy HSP kijön, én átpártolok oda.