36657
-
#12822 hát igen, már októberben simán végeztem a manager móddal, mindent megnyertem:P
azóta hanyagolom a fifát single playerban, csak neten játszom.
a HSP-t meg csak azért nem töltöm le majd, mert csak olyannal játszhatok neten, akinek fent van a HSP, szóval nem egészséges.
-
#12821 xD
hát még a neten olvastam róla hogy úgye az EA már idén is gondolkodot de már nem fért bele a project be.Uátna ,megvettem a KS-t és abba volt interjú Hajdú B.vel meg FAragóval és ők is mondták hogy jövöőre valószínű szóval reménykedjünk:) -
#12820 hohó,az nem lenne rossz!
bár félő h semmi nem lesz belőle,azért a magyar kommentár remélem marad(2 hét után úgyis kikapcsolok a játékban minden hangot -.-) -
#12819 hát elvileg a 08 ban már lesz magyar bajnokság is legalábbis olvastam róla hogy az EA tervezi szal ki tudja lehet lesznek még jó fifák:) -
#12818 fvm-es cuccok mind elb@sszák a mentéseket,kifagy,mikor töltenéd be.
mindenesetre hsp nem tudom mikor lesz végre,de sztem akkorra már megjelenik az ucl 06/07 és akkor már inkább az köti le a népet,mert sokaknak az a céljuk,h végigtolják a manager módot,azt kész,március végére sokan végigviszik a manager módot,a megszállott fifások meg már rég végig is vitték,még októberben...
ucl-el ellesz egy darabig a fifás nép,aztán ősszel jön a 08,szóval nyáron fogja élni a hsp rövid életét/világát,akkor fogja mindenki elővenni,legalábbis sokan.
már a 07 megjelenésekor el kellett volna kezdeni a hsp-t,sőt az arcokat,meg egyebeket meg már akkorra meg kellett volna csinálni,h kevés meló legyen vele,és még karácsony előtt kijöhetett volna
na mind1,ők tudják,ha a hsp nem rontja el a manager módomat,akkor lehet,h benézek a magyar nb1-be is :) -
jefferson83 #12817 Én is kipróbáltam. Egyetértek veled, hogy ez a HSP-ig lévő köztesidőszakot töltheti ki nálam is :) Én a hibákkal még nem találkoztam, de csak 2 meccset nyomtam végig. Nálam meg nagyon is plusz pont, hogy a Faradi nincs bent az első osztályban. Kicsit hitelét vesztené az egész. -
chooselee #12816 Húú köszi...megtaláltam!
Jól elbújt!! :D -
#12815 Srácok nem tud valaki egy friss rostert? -
#12814 no hát akkor. előre leszögezem, nagyon is érdemes várni a HSP-re, de aki nem birja, bátran töltse le ezt is. Csak szűz fifával müködik.
A jó pontok: egész normális mezek, elsőre jónak tünő játékos keret, és hát ott a hangulat, mikor a ZTE-vel lealázom a liga többi résztvevőjét... hatalmas :D Az arcok amik megvannak rendben, a pénz nem túl sok, a játékosok nem túl erősek, a csapatok nem sok csillagosok. Szóval egy Rooneyt átigazolni 20 évig teljes képtelenség. És ez igy is van rendjén.
Akkor jöjjenek a hibák: elzárkozás a Fradi nb1-be hozatalától. Túlzottan engem nem zavar, de azért a játékosok többségét valószínüleg. Pl a szobatársamat is. Igaz, azt mondják, van esély rá hogy a Fradi a 2. idényre feljebb kerüljön, de klubbot arra váltani esélytelen, nem fognak alkalmazni. Szóval a Fradival e patchel játszani nem lehet, max ellene. Hiba még, hogy előrdul Player008322akármi nevezetü játékosok. Nagyon nagyon sok játékosnak nincsen arca.
Akkor két dolog ami talán nem hiba, de nálam egyelőre igy áll a helyzet: két stadion létezik, a pici és a nagyobb. A többit nem hozza be, pedig vagy 2-3 hónapnyi meccset már lejátszottam. A lest egyeltalán nem fújja be a bíró, de ez lehet csak fatálist véletlen volt, még majd probálgatom, de eddig 4-ből 0. Havonta átlagosan 3 meccs van, sőt, olyan hónap is van a naptárban, amely teljesen üres. Szobatársamnál szintén. Én a ZTE-vel kezdtem, a normális meccseken kivül egy bajnokság van, az a magyar. Rendjén is van, a BK jöjjön majd csak késöbb. Nagyon nem vágom a magyar focit, de azért valami kisebb kupameccsek nincsenek? A szobatársam Debrecennel kezdte, és nála még a magyar kupa sem volt, cserébe kapott 2 hónapot napi meccsekkel, aztán 2 havonta lényegében szünetet. És ami természetes: a szurkolói hangok és a játékosok nevének bemondása hiányzik. De hát ez egy nagyobb project elvileg.
Egyelőre úgy vagyok, hogy játszani jó vele, fagyni nem fagy, hangulatot megadja, de ahogy HSP kijön, én átpártolok oda. -
#12813 Egyik fórumon vki felrakta és a ő mondta a következőket:
Én is felraktam a módot csak egy csomó csapatot átalakított bmint a játékos keretet PL: Interből kiszedték Valeriot raktak be Materazzit Filkort,de igen jó a mód!És még az a gebasz h vannak eredeti fifa-s menedzser mentéseim és azokat nem dobja be.. -
#12812 Hmm.. ki tudd véleményt mondani az FVM magyar bajnokság patchéről? én most majd kiprószálom, de addig hátha valaki lebeszél róla amig rakom, vagy éppen rábeszél :D
link -
#12811 fu,fejből nem tudom :D
saját fifa 07-> és it a vezérlés vagy irányítás,és itt állíthatod be a dolgokat -
chooselee #12810 Miért lehet a játékban programozni a gombokat???Ha igen hol??Én nem találtam meg fifa07ben... -
#12809 hát lehet most hleség lesz a hsz-em de lehet hogy nicsn ráállítva semmeilyik gombra nem? -
chooselee #12808 Sziasztok egy kérdésem lenne,nem találtam a FAQ-ban választ és esetleg van másnak is ilyen problémája....
Vettemegy Logitech Chillstream-et és a játékban ha ezzel játszok nem fut semmivel...
Mi lehet a gond???Nem szeretik egymást??:P
Előre is thx a választ!! -
Attlen #12807 Én ezt már nem értem egy büntetöpontott kéne kapnod vagy 3-at nem tom nem szoktam annyira figyelni a topikot de ez kb.: már 50-szer elhangzott vagy VAN FAQ tudod a bannerbe és akkor a házigazdának persze irni a kell a megoldást, de gondolom öt is idegesiti a 50 kérdés ami persze benne van a FAQ-ba érthetettlen:(( ÉS ha most ugy érted igazságtalan vagyunk, vagy ha netán akkora izé vagy hogy megprobálsz mittomén regisztrálni avval a koddal amit adtak.-( -
#12806 amugy sárcok a HSP 07 az mikor szándékozik elkészülni?:) -
#12805 Már csak azért is tényszerű, hogy próbálkoznak félpályáról és siker is van benne, mert szinte minden közvetítésen látni, hogy valamelyik kapus egészen kijön a kapuból....és néha elbambul mint a galambok az andrássy közepén...na és ekkor jön a cumigóóól...
lol -
#12804 elmondom neked:nem.rengeteg félpályás gól született már,volt olyan,h az espanyolban(nem jut eszembe,h ki) egy szezonon belül 2 félpályás gólt is lőtt az a játékos -
#12803 láttad a legutóbbi liverpudli-újkastély meccset? xabi alonso gólját? 60méterről lőtte. -
MrDOS #12802 Kka-Kaka -
MrDOS #12801 A tesómmal játszottam 07-est, ebben nincs semmi különös, csak az, hogy Kka-val milyen gólt lőtt. Félpályánál odafejelde Gilardino neki és Kaka kapásból megbombázza. Elég gyönyörűen becsavarta az biztos, de ez azért túl nagy marhaság ahhoz, hogy valóság legyen. A meccs 3-2 lett. Nyertem az Arsenal-lal, de ez akkor is túlzás nem? -
#12800 ne nézd ennyire hülyének hunbassert:D -
#12799 most komcsin megadtad a jelszavadat ennek a sügérnek? :D -
#12798 hallod,most jól kiröhögteted magad ezzel a kommenttel.
a kézikönyv hátulján lévő kóddal online modeban akarsz játszani.
azt hiszed megadja neked vki? :D és ezért fizetett 12-13 ezer forintot,h utána a lényeget odaadja neked? -.-
mondjuk én eredetivel játszok,és onlineon még nem voltam,ezért ha gondolod,itt van az én kódom
23H42-LAME0-723RH-HDSF8-HUJJ5 -
david13 #12797 hello meg van valakinek a fifa07 eredetibe? ha igen megtudná nekem mondani a kézikönyv hátulján lévő kódót. -
#12796 igen,a manager mód 15 szezonból áll.
mások itt beszéltek 30-at is,az nem tudom hogy jött össze,majd meglátom mi lesz,nekem még majdnem 6 szezonom van :S -
#12795 régen próbálgattam csak őket,egyébként nem cselezek,ha igen,akkor meg csak nyilakkal,esetleg nyilak+E+shift,de nálam ennyi a cselezés.
egyébként igen,régen bejöttek,csak gyakorolni kell,meg persze pont úgy kell időzíteni,amikor kilép feléd,akkor csináld,és akkor elviszed.
de ilyenkor a sima nyíl+E+shift is bejön -
#12794 hát ha a 15évet egy csapatnál tölötöd el akkor visszavonulsz.
-
#12793 Hi allz!
Lehet h hülyeséget kérdezek, előre bocsi...
Hogy is van, az hogy 15 év után vége a Manager mode-nak?
Vagy valami ilyesmit olvastam...valahol....
15 év után visszavonulok?
-
#12792 És játék közben bejönnek a cselek? -
#12791 néhányat -
#12790 Amit a faq-ba irtál cseleket.Kipróbáltad? -
#12789 ez mindenkinek szól,aki még meg sem próbálta a faq-ot elolvasni.nem azért csináltam,csak h legyen,hasznos dolog az a faq. -
#12788 Nézd el neki. -
#12787 FAQ-ban ott van
istenem,olvassatok már kicsit,ne csak kérdezzetek.a bannerben nem véletlenül van ott,h "mielőtt kérdeznél...FAQ"
FAQ=GYIK,azaz gyakran ismételt kérdések,angolul ez frequently asked questions,de sztem egyértelmű,ha oda van írva,h "mielőtt kérdeznél" -
#12786 nem kell hozzá semmi,csak a játék,esetleg hamachi,meg internethozzáférés,és egy társ,akivel játszol.
egyébként faq-ban ugyancsak le van írva -
#12785 faq-ban minden le van írva.
egyébként úgy működik,h te hozol létre egy szobát,és ahhoz csatlakoznak,vagy te csatlakozol máshoz,és ehhez tudni kell a jelszót,és ezért tud csak az csatlakozni a szobához,akinek megengedték -
MrDOS #12784 -
MrDOS #12783 Mit kell ezzel csinálni?