FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a helyesirásrol annyit h nemnéztem vissza meg mivel nem egy ujjal nyomogatom meg dühös is votlam szal ez nemnagyon foglalkoztatott am lefosom :}
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most magyar voltam de remélem értettd :-D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
1. egy érdekesen eltalált labda 😊
2. rabonna egy bedobás után, csak simán irányt nyomtam meg az ívelést tövig...
3. rabonna, ahogy kell
4. durvákat lehet csavarni, nagyon bejön
bocs, ha túl sok a kép...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
de azér vki igazán segithetne aki nem csak azért jár ide h a sok nyomi meccseredményeit halgassa... köszi a rohadzsok választ amit kaptam a kb 3-4szer feltett , sokaknak egyszerû, de nekem nem( :| ) kérdésre!...
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
Meg félprofin csak döntetleneket tudok játszani :S de az nem rossz azért egy 1 csillagostól, nem ?😊
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
Ha találsz ekkora õrültet, akkor szóljál😄
Császtok
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben
köszi.
No one can stop Death!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ReaL MaDRid x siempre
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"