FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuktabá
erre csak ennyit: -

és a helyesirásrol annyit h nemnéztem vissza meg mivel nem egy ujjal nyomogatom meg dühös is votlam szal ez nemnagyon foglalkoztatott am lefosom :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

bazza
engem az zavar hogy szarnak rá miket kavarok amint megpróbálok csellel vki mellett elmenni az tutkó leszervezi a bõrt. csak azért mondodm, mert TV-ben azért csa lelek nagy részét megeszik.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

báttyó02
FAQ

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rage47
woow!
hogy lehet igy csavarni,
és hogyan passzoltál igy?
ProGabe
nyugodtság van ember!tedd fel megint akkor azt a kérdést,a napi xszáz között elég könnyen elveszik 1-2 hsz(mellékesen a helyesírás nem szégyen)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha csak a fifa megy hamachival (ha valaki azzal nyomja) de sima ip-vel is picit laggol ha még valami más netes dolog megy de ritkám
most magyar voltam de remélem értettd :-D

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bazza
<#wow2><#wow3>

lobig
nah, gyakoroltam kicsit:

1. egy érdekesen eltalált labda 😊

2. rabonna egy bedobás után, csak simán irányt nyomtam meg az ívelést tövig...

3. rabonna, ahogy kell

4. durvákat lehet csavarni, nagyon bejön

bocs, ha túl sok a kép...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

kuktabá
személyszerint maagsrol lefosom hogy ez a sok takony milyen meccseket játszik a meneddszer modba meg h egésznap hogy nyomattyák ezt a szerencsétlen gémet h felvághassanak valamivel mer hogy a suliba mindig megdorgájják öket a budiba.-

de azér vki igazán segithetne aki nem csak azért jár ide h a sok nyomi meccseredményeit halgassa... köszi a rohadzsok választ amit kaptam a kb 3-4szer feltett , sokaknak egyszerû, de nekem nem( :| ) kérdésre!...

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

hunbasser
bocs,tényleg nem volt,javítva

ReaL MaDRid x siempre

Mr k
a kis csapatokban mindíg visszautasítanak 😞
Meg félprofin csak döntetleneket tudok játszani :S de az nem rossz azért egy 1 csillagostól, nem ?😊

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

hunbasser
de benne van

ReaL MaDRid x siempre

Tojesz
Szted ha valaki megvette eredetiben pár napja 11-12 ezer forinttért, az eladja neked egy hétre rá 3ezer jó magyar forintért?<#hehe><#hehe>
Ha találsz ekkora õrültet, akkor szóljál😄

picit.De van vkinek fifa 07-es klánja?
Neked laggol a multi?

vkinek van fifa 07 bajnoksága ha van akkor van tag felvétel?
na v.ki segít?

Császtok
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben
Lebron James 23
írd le érthetõbben lécci<#zavart1>

játékoskeret frissítést honnan lehet letolteni? Mert a FAQ-ban nincs link
Sziasztok! Szeretnék eredeti Fifa 2007-t venni. Ha valakinek van eladó, kérem, írjon. Természetesen nem 11-12 ezer Ft-ot szeretnék fizetni érte. Köszönöm elõre is a segítséget!
b4rc4
a cd-n is van crack avval cracke-ld . nekem igy muxik.

Lebron James 23
segítsen vki fölraktam a játékot és utánna leszedtem 1cracket bemásoltam de nemindul a játék ez mér van?

b4rc4
hi,valaki felrakta ,már ezt a fifahungary-s peccset? ha igen akk. mien?

bazza
a tehetségkutató nektek mutatott már föl vmi értékes husit? nekem ilyen 50-60-as szinûket hoz, amik elvárt fejlõdésében is max 70es van.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pheaper
szavaztam

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Császtok
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben
minimize
f.a.q.-ot átolvastam, nem ati-m van, de szaggat menüben-játékban 1024-ben duál mag+2gb ram mellett. mi a fene ez??
köszi.

No one can stop Death!

hunbasser
lehet szerzõdést hosszabbítani,de ne kiabálj

ReaL MaDRid x siempre

totti10
nincs olyan patch, hogy manager módban nem vonulnak vissza a játékosok?

hajrá,lilák!

A MANAGER MÓDBAN SZERZÕDÉST LEHET HOSSZABBÍTANI A KLUBBAL?VAGY CSAK ÚGY VAN MINT VOLT A FIFA 05 06 BAN?

köszi szépen
gercse
C8VV-8WAA-54VC-V54H-ERLD

lobig
sztem ez nem mûesés volt. az ellenfél tartotta fel...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hy nem tudnátok segíteni a Fifa 07 telepítési kódja kellene??
ProGabe
ez de szar!másik nyelven indítom és nem látja a mentésemet :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
hát egyszerre többet nem,hanem átszerzõdsz máshová egy idény után

ReaL MaDRid x siempre

Mr k
JJa 1 menedzserrel több csapatot lehet menedzselni?

DjCooll
én a mialnala viszem de nagyon elkurtam most😄 Megvettem Cisset és közben növelni kénne a számlámat így eladtam prá emberkét és most össz vissz van egy tartalék játékosom:S

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ProGabe
na így mindjárt más 😊

hunbasser
hm...ez az ár még reális is

ReaL MaDRid x siempre

arsnl
Ez a FIFa élethû😄 Rooney-t megvette a cselzi a játékban 54millió euróért😄D😊

bazza
Én a Manchestert vittem, nem volt rossz, leigazoltam cannavarot meg 90 misiért majdnem elattam rooney-t 😄D

hunbasser
a sokcsillagosnál több a játékosok fizuja,nehezebb õket tartani,de több a lé,kiscsapatnál meg tanulhatsz sokat.sztem kezdd el kiscsapattal,húzz ott le 2 évet,és ha érettnek érzed magad arra,h nagyobb csapatot is menedzselj,akkor vágj bele

ReaL MaDRid x siempre

Mr k
Menedzser módban melyik csapatokat érdemes menedzselni? az 1-2csillagosat, vagy a 4-5 csillagosat?

gabi89
Igen érdekes lenne 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Jó akkor az mellé ment látszik nem nagyon követtem az igazolásokat nyáron de akkor is Adriano az Espanyolba hááát....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Attila8805
ÕÕÕÕÕ de én voltam alma csak azé mert egy saját szerkeztett klubbal kezdtem el jáccani és így úgy tünik hogy a 2. osztályba kezd<#vigyor><#idiota><#idiota><#lama><#wilting>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gyovai elbújhat mellettedxD😄😛

asfa
xDDD ezt akartam irni

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress