10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    na,én filóztam rajta,h a statisztikát tegyem-e be,vagy a meccs jegyzőkönyvét,azért raktam a jegyzőkönyvet,h megmutassam a gólszerzőket,bár úgysem nagyon ismeritek őket -.-
    de azért meséltem róluk

nos,a kapuralövés nálam olyan 15 lehetett,fő a hatékonyság.csak akkor vállald el a lövést,ha úgy érzed,h abból gól lehet.ha kell,játszd ki őket a végtelenségig,16-os előtt olyanokat lehet driblizni,össze lehet zavarni az ellenfelet még így világklasszis szinten is,jelenleg legend modera gyúrok,de mivel 9.szezonomban vagyok,most így felvirágoztatom a Frosinonet,ez lesz itt az utolsó évem,aztán egy harmadosztályú 1 csillagos csapatot feljuttatok a pl-be(ez 2 év,plusz még egy évet rászánok a csapat megszilárdítására,h ne essenek ki),aztán meg visszatérek volt csapataimhoz,mint pl az Everton vagy a Corinthians és a legvégén még a Realnal lesz mégegy szezonom,kíváncsi vagyok rá,h akkorra kik lesznek ott.már az elején eladtam Beckhamet meg Cassanot,Beckhamet azért,mert nem vált be,Cassanoért meg sokat kínált a Liverpool.szeretném majd az utolsó 3 évemet legend szinten eltölteni,mert h másfél csillagos csapattal(40-es,50-es pléyákkal!!) megverni a milant simán,meg vezetni a serie a-t,azért kicsit morbid...
    főleg h serie b-ben is az utolsó 3 hely elkerülése volt a cél.