36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• iXDé
    nketek amúgy magyarul van meg?:D
  • ForzaInter
    Hát azért 2 évig nemt tart egy bajnokság sem hiába van olyan sok meccs biztos hogy vmi bug, mondjuk én még nem találkoztam ilyennel.
  • reco
    hány idényt lehet végigvinni ?
  • hunbasser
    az angol Bury csapatában fogok managereskedni ha kivégeztem ezt az évet.
    fél csillagos csapat 350 000 € van a kasszájukban :DDD
    volt még rajtuk kívül 2-3 fél csillagos csapat,de nekik volt a legkevesebb zsozsójuk,így nevezhetjük őket a fifa leggyengébb csapatának is akár
  • hunbasser
    akkor nézz szét holland fifa siteokon,ott biztos megcsinálták csak külön a holland válogatottat,de semmi garancia nincs rá,h az is elbassza a manager módos mentésed.
    fvm féle patch(amit tegnap linkeltem) mellé oda is volt írva,h lehet,h elvesznek a manager mode-os mentések,szóval csak csínján vele.
    amúgy a cep-el is ez a helyzet(ez az a patch,ami hozzárak egy csomó tornát,bajnokságot meg kupát a játékhoz,még magyar nb2-t is :D)
  • hunbasser
    na,én filóztam rajta,h a statisztikát tegyem-e be,vagy a meccs jegyzőkönyvét,azért raktam a jegyzőkönyvet,h megmutassam a gólszerzőket,bár úgysem nagyon ismeritek őket -.-
    de azért meséltem róluk

nos,a kapuralövés nálam olyan 15 lehetett,fő a hatékonyság.csak akkor vállald el a lövést,ha úgy érzed,h abból gól lehet.ha kell,játszd ki őket a végtelenségig,16-os előtt olyanokat lehet driblizni,össze lehet zavarni az ellenfelet még így világklasszis szinten is,jelenleg legend modera gyúrok,de mivel 9.szezonomban vagyok,most így felvirágoztatom a Frosinonet,ez lesz itt az utolsó évem,aztán egy harmadosztályú 1 csillagos csapatot feljuttatok a pl-be(ez 2 év,plusz még egy évet rászánok a csapat megszilárdítására,h ne essenek ki),aztán meg visszatérek volt csapataimhoz,mint pl az Everton vagy a Corinthians és a legvégén még a Realnal lesz mégegy szezonom,kíváncsi vagyok rá,h akkorra kik lesznek ott.már az elején eladtam Beckhamet meg Cassanot,Beckhamet azért,mert nem vált be,Cassanoért meg sokat kínált a Liverpool.szeretném majd az utolsó 3 évemet legend szinten eltölteni,mert h másfél csillagos csapattal(40-es,50-es pléyákkal!!) megverni a milant simán,meg vezetni a serie a-t,azért kicsit morbid...
    főleg h serie b-ben is az utolsó 3 hely elkerülése volt a cél.
  • hunbasser
    már majdnem 3 és fél hónapja nyomom :D
    amúgy nincs nekem annyi időm,naponta lejátszok egy-két meccset,vmikor 3-4-5-öt is,ha annyira ráérek,de olyan is van,h nem is ülök géphez ergo nem is fifázom
  • reco
    ezt utálom a game-ba: jáccok milan inter rangadó én vagyok az interrel, kapuralövések száma ami eltalálta a kaput:
    inter-22
    milan-3
    és megnyerte a gép 3-2 re ez naon feltudja b**** az ideg dida mindent kivédett :D
  • littleNorbi
    Azért kell külön, mert a többi csapat össze sz*rja a menedzseres profilomat !
  • alonso82
    Nézd meg az angol 2. ligát.
    Accrington vagy egy hasonló(1 csillagos csapatok). Én ott kezdtem és már 2008-ban vagyok a ligabajnokságban.
  • alonso82
    Ennyi időd van?
    2015??????
  • hunbasser

Strambi 2. meccsén gólt lőtt,ugye ő az,akit úgy hoztam fel az ifiből,és gólt lőtt a mindig melőzött van mourik.
    hát ez így nagyon könnyű volt,még így másfél csillagos csapattal is,bár milannal inkább most így 2015-ben csak 70-es,80-as pléyák vannak,de mégis ők vezették a tabellát

1.helyen vagyok,gólkülönbséggel vezetek a roma előtt,bár ők egyel többet játszottak,mint én
    rá kell hajtanom a próbákra ezekszerint :\
  • hunbasser
    na,Milannak nekivágok,szurkoljatok -.-

egyébként kereste már vki a fifa leggyengébb csapatát? :)
  • hunbasser
    na,Regginát megvertem 1-0-ra otthon,2. vagyok,megyek az éllovas Milan otthonába.nem lesz egy sétagalopp :\
    egy x-nek már nagyon is örülnék!
  • Kmarha
    teljesen. hacsak valami csoda folytán nem 1 év 2 napból áll egy idény (lehetetlen) ugyebár (mert akkor 13 utolsó napja, 14 egész év, és 15 első napja. Ez a minimum 1 év 2 nap :D)
  • hunbasser
    szted sem fordulhat olyan elő,h 2013-ban kezdődik el a bajnokság és 2015-ben végződik? :ASD_:SFAGASasfaaga
    mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\
  • hunbasser
    szted sem fordulhat olyan elő,h 2013-ban kezdődik el a bajnokság és 2015-ben végződik? :ASD_:SFAGASasfaaga
    mondjuk 42 meccs volt,de ez sztem kizárt dolog akkor is :\
  • hunbasser
    a psvnek nem lehet megvenni a 3.mezét a rajongói boltban?
    és sztem nézz szét külföldi fifa siteokon,mint pl soccergaming.com,fifa4fans.de,fifaxot is nézd meg,van pár fifa rajongói oldal,holland fifás oldalakon nézz szét
  • moor09
    Nem tudja vki hol lehet a PSG-hez 3.számu mezt leszedni a( Fifahungaryn nincs )
  • ForzaInter
    Biztos hogy valami bug lehet, csak nem marad tán ki 1 év mecc nélkül.
  • hunbasser
    nézem az előzményeimet manager modeban,erre azt látom,h tavalyi idény 2013-2015
    most ez sztetek bug lenne? :D
    kimaradt a 2014-es év -.- nem is figyelgettem a dátumot,de sztem 2014 is volt.vagy a 2013-ban kezdődött volna el az idény? :\
  • hunbasser
    ez a 9.szezonom,és 8-as szintű manager vagyok,ha a frosinonéval elértem a kitűzött célt,akkor vagy keresek gyengébb csapatot(egy vagy félcsillagos csapatot,ha egyáltalán van ilyen),vagy pedig megcsinálok 2 zónát a próbáknál és legend módban nyomom tovább
  • hunbasser
    a másfél csillagos Frosinonemmal feljutottam a serie a-ba,5 pont előnnyel nyertem a serie b-t.
    hát itt már komolyan kell játszani.első meccsem az empoli ellen volt,vezettek 1-0-ra,aztán a 86.percben sikerült egyenlítenem(előtte még lőttem egy kapufát,meg szinte csak én támadtam az egész második félidőben),aztán sikerült a véghajrában betalálnom újra.
    ennyire még egyszer sem örültem egy gólnak :D
    aztán atalanta ellen most nyertem 2-0-ra,a 18.helyen állnak,és még így is-egy serie a-hoz képest gyenge csapatnak- alig sikerült áttörnöm a védelmet,itt már sokkal kreatívabbnak kell lennem.
    ráadásul lesérült a méregfogam,a 65-ös szintű Ginestra,és most az 53-mas szintű Gven is,aki a 3. legjobb csatárom,igaz,h csak 4 csatárom van,de én 3 csatárral játszok,hát elég kevés a csatár szó mi szó,ezért most felhívtam az ifiből egy 38-as csatárt.2300 € fizetést kért :S
    és ez nálam sok,mert a legmagasabb fizetés is 3100,sőt,van olyan játékosom,akinek 830 € a fizetése,szóval ez nálunk soknak számít.
    egy csomó játékosomnak megugrott a pontjai száma,vkinek 4-5-el is,és vissza akar vonulni 2 csatárom,tehát igazolni kellene minimum 2 csatárt.most néztem szét az átigazolási piacon(jelenleg nincs átig.szezon),de egy rakás szabadúszó van,bezzeg amikor majd jön a tél átig.szezon akkor majd meg egy sem lesz :\
    jelenleg 4. vagyok a bajnokságban,de úgy,h már az előttem lévők 3 meccset játszottak,és ha győzök,feljövök a 2. helyre,sőt mi több,ha több mint 3 góllal nyerek,akkor megelőzöm az éllovas milant.
    az igazgatósági elvárás természetesen az,h kerüljem el a kiesést,de ez már most úgy látszik,h meglesz,sőt az uefa kupás helyezésre török,de lehet,h a végén még megnyerem -.- bár kicsi rá az esély,a nagycsapatok ellen úgyis bukni fogok,tavaly már találkoztam az interrel olasz kupa elődöntőben,ott az első meccs 4-4 lett(0-4-ről álltam fel),a visszavágón meg 4-3 lett az internek,ott is 4-0-ról jöttem fel,a végén még elhittem,h x-elhetek,és akkor következhet a 2x15 perc,de sajnos nem sikerült a csodát véghez vinnem.
    most nem nagyon mennek a szerződéshosszabbítások,pedig némely játékosnak rettentő magas a fizuja ilyen viszonylatokban(15 ezer a meccsenkénti szponzor)
    fejlesztgetem a személyzetet,amikor csak tudok,hát mostanában a tárgyalóra gyúrok,h olcsón tudjak jó játékosokat venni,meg h kevesebb pénzért is elvállaljanak újabb 2-3 évet a játékosok
    stadionigazgató érdekes módon 8-as szintű,azt hiszem 40 milla kellene a fejlesztésére
  • vmvr
    hol jársz most? nálam a Theo Walcott volt a legerősebb, sok idő után:D
  • hunbasser
    ez a patch 10 csapatot rak bele a játékba,amelyek alapból nincsenek benne,10 mb,azt hiszem kibírod.

vagy miért kéne a holland válogatott külön?
    ha játszani akarsz velük,csak ezt felpakolod,és már nyomhatod is velük.
    ha vmit a játékosokon akarsz szerkeszteni,akkor is ki tudod szedni belőle.
    és olvasd el a leírást is
  • hunbasser
    :DDD

és nálam itt van a fifa legerősebb játékosa,nem semmi

• littleNorbi
    a fifahungary-n csak más csapatokkal együtt lehet letölteni...
  • Kmarha
    Khmm.. nem mintha bánnám hogy a csapatomba van, de akkor ezek szerint 14 évesen kezdte az MU-ba a pályafutását :DD

Más: miért nincs már 4-5-6 idény óta olyan ablakom, amiben van bizonyos 3 választási lehetőség. Jó kis hangulat fokozó volt, de már nagyon rég óta, egy sem jött elő. Lehet hogy csak könnyü szinten van, és nehezebben már nincsen? :S Hiányzik! :(
  • hunbasser
    fifahungary.com
  • littleNorbi
    A Holland csapatot nem lehet valahonnan KÜLÖN letölteni?
  • nyusz
    bocsi hunbasser mst visszaolvasok:D múgy azér nem értjük mer eddig simán ment minden....köszi a segítséget
  • iXDé
    nem tudom velem talán az a baj hogy nem tudok ugyan annálm a csapatnál maradni 2 szezonon keresztül egyébkén a kapusom Enke a német válogatott egyik hálóőre :D de akkora bkikat cisnál... nem ajánlom snekinek. egyébként a vezetőség azt várja el hogy a táblázat első felében végezzek:D amúgy kupába stutgartot kiütöttem 4-1 re:D első szezonba atleticoval nyertem bajnokságot de ott a kupadöntőbe hatalmas meglepetésemre a Dep. Alaves megver bedig előtte a barcát 6-2 re illetve a realt 5-1 re azthiszem megvertem:D ott azért elcsodálkoztam:D de mind1 a gólcsúcs megdől tavaly fernando torres 45 gól körül teljesített msot brdaric van 45 gól körül... egyébként ajánlom neked hun Hasemiant nagyon olcsó játékos és jól teljesít na meg Huszti szabit
  • hunbasser
    előfordul még a legnagyobb mesterekkel is :)

Frosinonénál(másfél csillagos csapat,olasz 2. egyik leggyengébb csapata,rajtuk kívül még van egy másfél csillagos csapat) vagyok,az igazgatósági elvárások közt az szerepelt,h kerüljem el az utolsó 3 helyet,tényleg ,még 38-as szintű pléyám is van...a legjobb játékosok Ginestra,ő 65-ös szintű,de már 35 éves,valószínű,h nemsokára visszavonul

szóval most 1.helyen állok,2 meccs van még,az előnyöm 5 pont,van pár vereségem,egy része azért,mert szimuláltam,meg az elején egyszer-kétszer ki is kaptam,természetesen world classban nyomom.
    feljutok a serie a-ba,az már kemény dió lesz.ha azt is nyerem,akkor keresek egy másfél csillagosnál is gyengébb csapatot -.-
    utána meg megcsinálok 2 zónát a próbák közt,megkapom a legend mode-ot,azt Corinthianshoz visszamegyek,és lezúzok mindenkit :)
  • iXDé
    elszenvedtem idénybeli 2. vereségem a Hannoverrel 2-1 arányban vesztettem a 25. forduló környékén:D:((
  • hunbasser
    milyen gamepaded van?
  • Mata07
    Császtok! Tudna valaki segíteni? Van egy analógos gamepadom és nem tom használni a jobb oldali kart! Be kell valait állítani? vagy mit csináljak??? Előre is THX!
  • hunbasser
    nem tudom akkor,h mi lehet a probléma,ez lehet bug is.
    bár az ő problémáját lehet,h megoldja,amit én írtam,csak kb 3x tette fel ezt a kérdést,és már azt hiszem,már az elsőre is válaszoltam,csak nem olvasott vissza,mindig csak a kérdéseit tette fel
  • Szabi DEMON
    Válaszoltál csak sajnos nemmegoldás amit írtál. Nekem si ez volt és azóta reinstall votl mindkettőnknél teljesen szűz jűtékkal is ez van, de amia legmeglepőbb hogy csak bizonyos csapatok nem működnek. Pl a nemzeti csapatokkal teljesen jól tudnunk játszani de a barátom ha a kedvenc Arsenaljávla lenne akkor megfagy. Érdekes minden esetre. Azért utolóag is még1x köszi hoyg próbáltáls egíteni.
  • iXDé
    hi vki multi fifa??:D kijöttem a gyakorlatból rég multiztam már:D
  • hunbasser
    vissza kellene talán olvasni,mert már válaszoltam erre a kérdésedre...