FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen! igazad van!! a magyar bajnokság egy nagy szar!! nem foci!! fujj!! undorítóóóó!!!! igazuk van az EAsoknak
háát komolyan.... azért ilyen kérdések... :S de mind1 megválaszolom... azért nincs benne, mert nem csináltak bele!
Szerintem azért nincs benne mert az EA Sportos bunkó parasztok ugy gondolják nem elég szinvonalas. Igazam van?
gercse
hogy legyen mit kérdezned...
szerinted?

A magyar bajnokság miért nincs benne???
ja igen.. meg még annyi a hamachis játékról, hogy a DIRECT IP-re kell menni, vagy a NETWORKS-ra, vagyis hálózatra???
köszi 😊
vki árulja már el léccí,hogy hol van a FAQ?Ill. hogy hogy lehet igazolni mert senki nem jön el hozzám!!!:-(((
vki árulja már el léccí,hogy hol van a FAQ?Ill. hogy hogy lehet igazolni mert senki nem jön el hozzám!!!:-(((
Kaplan
Úgy veszed fel a dolgokat ahogy szeretnéd. A gifet meg érdemes jó minõségbe esetleg közepesen konvertálni. Ha a legjobba csinálod nem biztos, hogy kicsi lesz a mérete.

Olli17 : Mikor belépsz Hamachiba akkor megadsz egy nevet a gépednek. Akivel játszol beléptek egy csatira, ha nincs csináltok névvel és jelszóval. Ott látjátok egymás IPjét és nevét. Innentõl már csak az marad, hogy aki hostol az beírja az IPt. Aztán Go Gl & Hf 😊

Nesto : Szerintem nem sok ember kérdezte ezt, bár engem is érdekelne. Aki tudja kérjük ossza meg velünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nesto
hali remélem nem keltek botrányt és nemfogtok rám fuck you-zni amiért nem olvastam végig semilyen faq-t meg hozzászólást, csupán annyit szeretnék tudni kiváncsiságból hogy a replay-be mért van a képernyõ jobbalsó sarkába egy 4es szám. kösz elõre is

nem tudom hogy kell a hamachival játszani!!! légyszives segítsetek!! 😊 elõre is köszi!!
A videot a gólokrol ti milyen minõségbe csináljátok?
és lassitva kell felvenni vagy úgy rendesen?

Kaplan
Nagyon szívesen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

koszi 😊
Kaplan
Shift + iránygombok.

gabi89
Download here my Face installer.

file.Download

Put the files(To your face files) in Fifa07/Data Map.
In Players.xls you find id of Players
You open the faceinstaller.bat file whit notepad and you change the id.
then you open faceinstaller.bat

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

billentyuzeten melyik az analog kar?? 😊
Mr k
Hogy kell embereket eladni? mert én a real madridot menedzselem, és van pár amatõr akiket véletlenül felvettem :s

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

gabi89
FIFA 07 Database Editor:

Innen letölthetitek

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

AdaKiller
szponzorod van? mert akkor csak az idegenbeli meccseken szabadna minuszt termelni.

fizut akkor sem tudtam levenni, sõt nekem mindig emelni kellett ha hosszabbítani akartam. oddonak pl maxot ajánlottam de nem akart aláírni, így el kellett adnom😞((

Steam Nick: adakiller

Mr k
Ma vol egy akkora gólom beckham-el, majdnem félpályáról :o majd ha tudom, akkor beteszem(valszeg holnap)

Mr k
ja 😞

gabi89
Vki keresett itt mezeket ha jól rudom ne egy kis csomag:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136161 itt nézzen szét.

gabi89
Csavarás y+d
Fizetést csak úgy lehet levenni,hogy ha szerzõdést hosszabítok??

Mr k
Most megint megtetszett a fifa 07, de hiába menedzselem a csaatot, csak veszteség van 😞 edig le is vettem a fizetésüket, de ugyanúgy veszteség. valami tippet adjatok plz.

és hogy ehet csavartan lõni?

AdaKiller
én a lazioval vagyok, ott zauri nagyo nnem koser, nálam eléggé barnás a képe, valóságba fehér, fifába szalálla van, életbe nincs neki...
bezzeg az albán válogatott Tare-t le tudták modellezni rendesen...

de már kurvára kezd idegelni, mikor simone inzaghival nyomulok, erre benyögi
"õ filippo inzaghi".

1) baki
2) és akkor most essek hasra, mégha tényleg õ lenne superpippo? nem maradonáról beszélünk😊

gabi89
Az arcokban igazad van mert én a Real-al nyomom és pl Cassano qurvára nem úgy néz ki,ahogy az életben nem mondom,hogy eggyátalán nem hasónlít de...

AdaKiller
bár én 3-4 meccs után töröltem tavaly a 2006-ot, és így nem is emléxem nagyon a grafikára, de sztem azért lett volna még hova fejlõdni, bár ha jó a játék engem nem érdekel a grafika. aztán az arcok elég sok játékosnál xarok. azért egy olasz válogatott játékost csináljanak már meg pofára nagyjából. mégha nem is stabil kezdõ...
hangcsúszás nálam is elõfordult nem1xer, ezt el is felejtettem leírni.
összeségébe ahogy írtam, jelentõs fejlõdést vélek felfedezni, csak utánagondolok, hogy 2003-tól 2006-ig szinte semmi fejlõdést nem véltem felfedezni, most meg hirtelen mennyit javult, mégha nagyrészét ellopták a pesbõl ha õszintén belegondolunk...😊

Nah, király a banner<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mi játszottunk unokatesómmal egy gépen egymás ellen, de egyszerûen rendre röhejes eredmények születtek. Általában ilyen 7-5, 8-7, stb... Ja és 2x6 perces félidõkkel... Ez kicsit elvette a kedvem a játéktól, mivel a pesben sokkal élesebb és reálisabb meccseket szoktunk nyomni.

lobig
Hozzáértõk:
Milyen patch(ek) jött(ek) ki a teljes játékhoz?
Esetleg link?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

b4rc4
teljesen eggyetértek veled! a kommentár mármint a magyar,jó ötlet.. de elégéé össz6van csapva.. :S Pl: a vádõk eladják a labdát utána meg kimegy és elkezdi,hogy a védõk a helyzet amgaslatán áll... Meg sokszor késik a beszéd.. tehát már rég nem ronaldinhonál van a albda és emgszolal: Ronaldinhonál a labda.. :S Szal nem bánnám,ha jönne ki a kommentárra 1 peccs 😊 de amugy a graf. elég jólett,és a játékélmény is. nekem viszont összességében teccik a játék

gercse
oks, de engem csak az érdekel, jelen pillanatban

mrbaba
Valaki esetleg tudna válaszolni!? kössz

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

games4ever
AdaKiller
véleményem a menedzser-módról 1 teljes szezon befejeztével.

1) érdekesnek találom, hogy a milan-inter-roma 3as nincs az elsõ 6ban. bajnok lettem én, 2. udinese és utána 1-2 nyomi csapat majd jön a inter-milan-roma 3as...
2) interbe grosso jobbhátvéd, zanetti bal. logika... materazzit nem találtam meg az interbe.
3) lement a szezon kezdõdik a köv. szezon, aug. 2X. szuperkupa-döntõ. ugye aug.ban van az igazolási idõszak, de mivel csak ez az 1 meccs volt aug.-ban így el is ment az igazolási idõszak... kurva jó... okos volt aki ezt kitalálta. legalább lett volna vmi heti bontás, vagy tették volna át szeptemberbe az igazolási idõszakot. vagy aug-ban bari meccsek.

más:
kommentátor értelmetlenül hablatyol, nincs rendesen szituhoz párosítva a mondókája a mi pistánknak. 11es kapusba rúgom, kipattan berúgom, erre benyögi micsoda góóóóóól, hatalmas lövés...
11est érdemes középre rúgni, mert eddig mindig a rúgó játékos elé pattant a labda, és mindig bepattintottam az "üres" kapuba. persze hatalmas góóóól.

1-2 napig el lehet vele lenni aztán feledõs részemrõl. de javuló félben van a játszhatóság, a hun kommentár jó ötlet, de van mit csiszolni rajta. EA részérõl is.

akyyy
hûha, nagyon szép a banner, eddig nem láttam, minden elismerésem a készítõé!<#worship>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hunbasser
yay bocs,nem tudtam h ennyire allergiás vagy rá 😄

én még nem próbáltam a direct ip-t,de mindenkitõl csak azt hallottam eddig,h szaggat mint állat.másnál is ez van?esetleg van valami megoldás?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
faq

ReaL MaDRid x siempre

szijasztok 1 kérdésem lenne.....ha hamachival jáccunk haverral éd direct ip-vel és a hamachi ip-jét adjuk meg..megy a játék és 5perc múlva megszakad mindíg. ötlet?
mama2
El is hisszük 😄:d

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

A Rabonna-nál nálam sokszor nagyon bugosan rúgja el a labdát. (rossz fele fordul és ellenkezõ irányba megy a labda)

\"Hard to see, the dark side is.\"

games4ever
nem tom. oldd meg vhogy😄

Breki33
Brekiiiiiiiiii

mondom az elsõ hármat adjátok meg a modiknak és õk döntsenek
hááát igen engem a "ha meg nem eredeti akkor..." folytatása érdekelne.
Breki33
nemcsak a fû változik
Breki33
hajrá köszi
games4ever
ha eredeti a gammád akkor elméletileg tod frissíteni, bár még nem tudtam kipróbálni sajna, ha meg nem eredeti akkor...

mrbaba
Hát ezt nme értem!! Nme indul el a fifa 07!! Már próbáltam csökkentett módan is elindítani de ugy is kiirja azt a szar hibaüzenete!! Könyörgöm vki segítsen!!!! PLS!! Elöre is kössz!!!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB