FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olli17 : Mikor belépsz Hamachiba akkor megadsz egy nevet a gépednek. Akivel játszol beléptek egy csatira, ha nincs csináltok névvel és jelszóval. Ott látjátok egymás IPjét és nevét. Innentõl már csak az marad, hogy aki hostol az beírja az IPt. Aztán Go Gl & Hf 😊
Nesto : Szerintem nem sok ember kérdezte ezt, bár engem is érdekelne. Aki tudja kérjük ossza meg velünk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és lassitva kell felvenni vagy úgy rendesen?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
file.Download
Put the files(To your face files) in Fifa07/Data Map.
In Players.xls you find id of Players
You open the faceinstaller.bat file whit notepad and you change the id.
then you open faceinstaller.bat
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
fizut akkor sem tudtam levenni, sõt nekem mindig emelni kellett ha hosszabbítani akartam. oddonak pl maxot ajánlottam de nem akart aláírni, így el kellett adnom😞((
Steam Nick: adakiller
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136161 itt nézzen szét.
Fizetést csak úgy lehet levenni,hogy ha szerzõdést hosszabítok??
és hogy ehet csavartan lõni?
bezzeg az albán válogatott Tare-t le tudták modellezni rendesen...
de már kurvára kezd idegelni, mikor simone inzaghival nyomulok, erre benyögi
"õ filippo inzaghi".
1) baki
2) és akkor most essek hasra, mégha tényleg õ lenne superpippo? nem maradonáról beszélünk😊
hangcsúszás nálam is elõfordult nem1xer, ezt el is felejtettem leírni.
összeségébe ahogy írtam, jelentõs fejlõdést vélek felfedezni, csak utánagondolok, hogy 2003-tól 2006-ig szinte semmi fejlõdést nem véltem felfedezni, most meg hirtelen mennyit javult, mégha nagyrészét ellopták a pesbõl ha õszintén belegondolunk...😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Milyen patch(ek) jött(ek) ki a teljes játékhoz?
Esetleg link?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
1) érdekesnek találom, hogy a milan-inter-roma 3as nincs az elsõ 6ban. bajnok lettem én, 2. udinese és utána 1-2 nyomi csapat majd jön a inter-milan-roma 3as...
2) interbe grosso jobbhátvéd, zanetti bal. logika... materazzit nem találtam meg az interbe.
3) lement a szezon kezdõdik a köv. szezon, aug. 2X. szuperkupa-döntõ. ugye aug.ban van az igazolási idõszak, de mivel csak ez az 1 meccs volt aug.-ban így el is ment az igazolási idõszak... kurva jó... okos volt aki ezt kitalálta. legalább lett volna vmi heti bontás, vagy tették volna át szeptemberbe az igazolási idõszakot. vagy aug-ban bari meccsek.
más:
kommentátor értelmetlenül hablatyol, nincs rendesen szituhoz párosítva a mondókája a mi pistánknak. 11es kapusba rúgom, kipattan berúgom, erre benyögi micsoda góóóóóól, hatalmas lövés...
11est érdemes középre rúgni, mert eddig mindig a rúgó játékos elé pattant a labda, és mindig bepattintottam az "üres" kapuba. persze hatalmas góóóól.
1-2 napig el lehet vele lenni aztán feledõs részemrõl. de javuló félben van a játszhatóság, a hun kommentár jó ötlet, de van mit csiszolni rajta. EA részérõl is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én még nem próbáltam a direct ip-t,de mindenkitõl csak azt hallottam eddig,h szaggat mint állat.másnál is ez van?esetleg van valami megoldás?
ReaL MaDRid x siempre
\"Hard to see, the dark side is.\"