10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    a másfél csillagos Frosinonemmal feljutottam a serie a-ba,5 pont előnnyel nyertem a serie b-t.
    hát itt már komolyan kell játszani.első meccsem az empoli ellen volt,vezettek 1-0-ra,aztán a 86.percben sikerült egyenlítenem(előtte még lőttem egy kapufát,meg szinte csak én támadtam az egész második félidőben),aztán sikerült a véghajrában betalálnom újra.
    ennyire még egyszer sem örültem egy gólnak :D
    aztán atalanta ellen most nyertem 2-0-ra,a 18.helyen állnak,és még így is-egy serie a-hoz képest gyenge csapatnak- alig sikerült áttörnöm a védelmet,itt már sokkal kreatívabbnak kell lennem.
    ráadásul lesérült a méregfogam,a 65-ös szintű Ginestra,és most az 53-mas szintű Gven is,aki a 3. legjobb csatárom,igaz,h csak 4 csatárom van,de én 3 csatárral játszok,hát elég kevés a csatár szó mi szó,ezért most felhívtam az ifiből egy 38-as csatárt.2300 € fizetést kért :S
    és ez nálam sok,mert a legmagasabb fizetés is 3100,sőt,van olyan játékosom,akinek 830 € a fizetése,szóval ez nálunk soknak számít.
    egy csomó játékosomnak megugrott a pontjai száma,vkinek 4-5-el is,és vissza akar vonulni 2 csatárom,tehát igazolni kellene minimum 2 csatárt.most néztem szét az átigazolási piacon(jelenleg nincs átig.szezon),de egy rakás szabadúszó van,bezzeg amikor majd jön a tél átig.szezon akkor majd meg egy sem lesz :\
    jelenleg 4. vagyok a bajnokságban,de úgy,h már az előttem lévők 3 meccset játszottak,és ha győzök,feljövök a 2. helyre,sőt mi több,ha több mint 3 góllal nyerek,akkor megelőzöm az éllovas milant.
    az igazgatósági elvárás természetesen az,h kerüljem el a kiesést,de ez már most úgy látszik,h meglesz,sőt az uefa kupás helyezésre török,de lehet,h a végén még megnyerem -.- bár kicsi rá az esély,a nagycsapatok ellen úgyis bukni fogok,tavaly már találkoztam az interrel olasz kupa elődöntőben,ott az első meccs 4-4 lett(0-4-ről álltam fel),a visszavágón meg 4-3 lett az internek,ott is 4-0-ról jöttem fel,a végén még elhittem,h x-elhetek,és akkor következhet a 2x15 perc,de sajnos nem sikerült a csodát véghez vinnem.
    most nem nagyon mennek a szerződéshosszabbítások,pedig némely játékosnak rettentő magas a fizuja ilyen viszonylatokban(15 ezer a meccsenkénti szponzor)
    fejlesztgetem a személyzetet,amikor csak tudok,hát mostanában a tárgyalóra gyúrok,h olcsón tudjak jó játékosokat venni,meg h kevesebb pénzért is elvállaljanak újabb 2-3 évet a játékosok
    stadionigazgató érdekes módon 8-as szintű,azt hiszem 40 milla kellene a fejlesztésére