Gondolom nem mondok el újdonságot, csak az én fejemben még most fogant meg az ötlet. Én csak pénztárcatömködéssel egybekötött vérfrissítésnek hívom :D
3 milliom maradt kedvenc kis francia csapatocskámnál. Gondoltam, most bármi apró pénz jól jön, ezért átigazolási szezonnál fogtam magam, és szépen szerzödtettem majd az össszes szabadúszót (ugye ők teljesen ingyen jönnek a csapatomhoz, talán csak valami minimális jelképes összeget kell leperkálnom értük). Egy-két nagyon bénát kihagytam, és néhánynak felvittem a meccsenkénti fizetését nagyobbra. Gyorsan át a klub-átigazolásokhoz és eladni eladni eladni.
Sőt, igy ingyen szereztem egy-két egész normális, közepes játékosokat. Őket kiprobáltam a következő meccseken. Az egyik fickó a 7gólból kapásból 3mat maga lőtt be, gondoltam meg is tartom. Bevállt, rohadt jó.
A nagy öregeket lényegében lecseréltem pár fiatalabb, közepes játékosra, és egy hónap alatt közel 14-15 játékost tudtam eladni. (A szépséghiba ott van, hogy mindig marad 1-2 olyan béna játékos, akiken nem tudsz tuladni. De 12-15 meccs után észreveszed, hogy még ha lassan is, de a pontjai kusznak feljebb és fejlebb, és egyre jobb lesz, igy a következő szezonban sokszorosáért túl tudsz majd adni rajta!)
A 3 milliomból lett 11 millió dollár! És ami mégviccesebb, a csapatösszhang 2-3 meccs után 45 körüliről 55-58-ra ugrott fel! Pár fiatalabb játékos még elfáradni sem tudd egyelőre. A régieket 2 meccsenként cserélnem kell, a 49 szintű 19 éves kolumbiai droidomat (hatalmas melák barom, csak a tetoválás hiányzik róla) viszont már 9. meccse futtatom ugyanazon a poszton, és még mindig zöldben van az energiája.