36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    császtok az bajom van hogy felraktam azt a real cup patcet és nem változott semm i ugyanazok a bajnokságok vannak. Én amúgy a harmadik szezonban vagyok természetesen az interrel az idén megvettem ronaldinhót 50 millió euróért és alig van 3 millióm most szarban vagyok mert 17 millió kellene hogy legyen a költségvetés de a szponzor év végén sosem ad kupákért pénzt mitcsináljak? Amúgy megcsináltam hogy filkor is benne legyen az interben és már 72 szintű 64-ről met fel ennyire. Amúgy világklasszison játszottam le eddig mind a két szezonomat és 75% nyerem a meccseimet.Forza INTER!!!!!!!!!!
  • ForzaInter
    cs
  • zorrobomber
    bakker, átmentem a herthához 2 juvés évad után. utóbbinál klasnic, klose, bojinov, delpiero ontották a gólokat, most viszont elég gólszegény évadom lesz. 2 meccs 2 győzelemmel kezdtem
    Hertha - Bayern 1:0
    Stuttgart - Hertha 0:1
    Mind2 gólt van Burik szerezte mind2 esetben az utolsó percekben 11esből
    :D
  • Cujo01
    Én úgy oldom meg az átigazolást, hogy 2 opciót rakok 1 emberre, igy ha nem fogadja el, akkor nem veszi meg más, hanem jogod van még 1 tárgyalásra...
    ha meg jó kapust akarsz, akkor keresés és ott beállitod, hogy pl. minimum skillje 75 legyen, kapus pozició és kidobja az összes jó kapust :)
  • Brankley
    Ott az átigazolási piacnál a "játékos átigazolása" gomb alatt van a Név keresése, vagy valami ilyesmi! Ott tudsz keresni névre!
  • dienesoft
    Sziasztok!

Nemrég vettem egy uj vidikártyát (alant láthatjátok is) és gáz van a játékkal. Anno a régi kártyával futott a game rendesen (ati 9550) de a mostani ujal egyszerűen nem akar. Porbaltam az alap nvidia dirverrel, amit kaptam a videokartyahoz. Porbaltam a legujabb nvidia driverrel, nem nyert. Innestől fogva nem tudom mi lehet. A hiba menete:
    Elindítom a játékot, erre elkezdkattogni a képernyő majd hibát észlelt és leáll dumával kidob. Plz help, nem tudok már semmi se kitalálni! Előre is köszönöm!
  • hunbasser
    :DDddddd
    de az benne az érdekes,h változik a nagysága,mondjuk attól is függ,h milyen kameraállásból nézed
  • Taranov
    Legalább a szurkolói rendbontások is ki vannak dolgozva :D
  • hunbasser
    még egy "pompás" bug,amivel ugyan nem először találkozok,de elég vicces,itt például teveznek van átszúrva a feje egy karddal -.-

• hunbasser
    az szép,sztem én is kipróbálom,bár nálam a 70-es szintű plyák nagyon bejönnek,vhogy úgy érzem,h nagyon jók,pl Realnál is a 72-es Juanfran nagyon jól bevállt.
    most a Corinthiansnál vagyok,itt van tevez,mascherano,meg még jó pár spíler,no most az én taktikám 3-4-3(ez bombabiztos taktika -.-) és össz-vissz van 3 csatárom,sajnos őket játszatni kell.
    én inkább a fizetésekre próbálok figyelni,az 50-es szintű játékosoknak kevés a fizujuk,a 80-as 90-eseknek meg marha sok,de rájuk szükségem is van,tehát nem szeretném őket eladni.azt hiszem,20 fős a keretem,ha eladok vagy 6-7 gyenge játékost,azzal nem sokat nyerek,max kicsivel több lesz a meccsenkénti bevételem,meg az árukat megkapom,szóval nem sokat érek vele,sőt még bukhatok is,mert ha elkap vmi sérüléshullám,vagy ha a játékosaim fáradtak,akkor cumika van.
    a 70-es játékosokat szintén nem akarom eladni,mert szükségem van mindre,szóval majd idővel eladom az öregeket,és veszek helyettük 70-es szintű játékosokat :\

azt hiszem,itt lehúzok 2 évet a brazil bajnokságban
  • Taranov
    Igen, a játékosok fejlesztése a 2006-ban is elég jó biznisz volt, csak nem reálisan oldották meg.
    Viszont a Mönchengladbachnál nekem is volt egy nagyon jó üzletem ma reggel, a 87-es csatárért (persze ő a karrier elején csak 70 valahányas volt), Deluráért (az életben 700.000eurót ér) bejelentkezett a Bayern.
    A 18 milliós listaár helyett 33 milliót adtak érte euróban.
    Persze gondolkodás nélkül eladtam :-)
  • Kmarha
    Gondolom nem mondok el újdonságot, csak az én fejemben még most fogant meg az ötlet. Én csak pénztárcatömködéssel egybekötött vérfrissítésnek hívom :D

3 milliom maradt kedvenc kis francia csapatocskámnál. Gondoltam, most bármi apró pénz jól jön, ezért átigazolási szezonnál fogtam magam, és szépen szerzödtettem majd az össszes szabadúszót (ugye ők teljesen ingyen jönnek a csapatomhoz, talán csak valami minimális jelképes összeget kell leperkálnom értük). Egy-két nagyon bénát kihagytam, és néhánynak felvittem a meccsenkénti fizetését nagyobbra. Gyorsan át a klub-átigazolásokhoz és eladni eladni eladni.

Sőt, igy ingyen szereztem egy-két egész normális, közepes játékosokat. Őket kiprobáltam a következő meccseken. Az egyik fickó a 7gólból kapásból 3mat maga lőtt be, gondoltam meg is tartom. Bevállt, rohadt jó.
    A nagy öregeket lényegében lecseréltem pár fiatalabb, közepes játékosra, és egy hónap alatt közel 14-15 játékost tudtam eladni. (A szépséghiba ott van, hogy mindig marad 1-2 olyan béna játékos, akiken nem tudsz tuladni. De 12-15 meccs után észreveszed, hogy még ha lassan is, de a pontjai kusznak feljebb és fejlebb, és egyre jobb lesz, igy a következő szezonban sokszorosáért túl tudsz majd adni rajta!)

A 3 milliomból lett 11 millió dollár! És ami mégviccesebb, a csapatösszhang 2-3 meccs után 45 körüliről 55-58-ra ugrott fel! Pár fiatalabb játékos még elfáradni sem tudd egyelőre. A régieket 2 meccsenként cserélnem kell, a 49 szintű 19 éves kolumbiai droidomat (hatalmas melák barom, csak a tetoválás hiányzik róla) viszont már 9. meccse futtatom ugyanazon a poszton, és még mindig zöldben van az energiája.

Szóval ez így most nagyon bejött :)
  • Taranov
    És nálad sem volt benne alapból a legendás szint, ugye?
    Patch-t raktál fel?
  • Magic Boy
    Hogy kell név szerint rákeresni valakire?

Más:
    A nyári átigazolási időszakban sikeresen vettem egy klapust, egy középsővédőt és sikeresen eladtam pár szemetet a keretemből.
  • Vercetti 1
    És nincs valami patch, vagy valami amivel oda tudnám állítani a büntetőhöz a kapust.Amúgy már legendáson nyomom de szerintem iszonyat nehéz h 110métert menjek a kapussal és még gól is legyen :D
  • Brankley
    huhh, ezt sajnos nemtudom... kapust én ugy szoktam venni, hogy név alapján rákeresek pl Didára, elég jó kapus! Legalábbis nálam bejött :) De tényleg, név alapjn keress rá a kapusra, és ugy vedd meg!
  • totti10
    add haza a kapusnak és vidd végig vele, én már megcsináltam
  • Vercetti 1
    Sziasztok nekem egy nagyon komoly kérdésem lenne.Mégpedig ugyebár a kapust nem lehet odaállítani se büntetőhöz se szabadrúgáshoz.De viszont a próbákban olyan van hogy lőjj gólt a kapussal profi szinten ami szerintem lehetetlen.Ha létezik valami patch, file, stb akkor légyszi adjatok egy linket.Ha nem akkor ha valaki már megcsinálta ezt a próbát az mondja meg hogy csinálta és milyen taktikával.Előre is köszi.
  • hunbasser
    az igen,nem semmi!
    sztem simán tedd vissza a fájlokat,és jó lesz
  • totti10

valaki föltette et a patchet? és a nyelv magyar maradt meg a kommentár? mert nekem angol lett

CEP07 for Fifa 2007
    Career Expansion Patch

UPDATED LEAGUES
    ------------------------

French Ligue 1
    French Ligue 2
    English Premiership
    English Championship
    English League One
    English League Two
    Scotland Premier League
    Netherlands Eredivisie
    Netherlands Jupiler League
    Spanish Primera Division
    Spanish Segunda Division
    Italian Serie A
    Italian Serie B
    Italian Serie C1A and C1B
    Swedish Allsvenskan
    German Bundesliga 1
    German Bundesliga 2
    Denmark Superligaen
    Argentina Primera Division
    Belgium Jupiler League
    Austria Bundesliga
    Mexican Primera Division
    Mexican Primera A
    Norway Tippeligaen
    Portugal Bet and Win League
    Australia A-League

NEW LEAGUES AND TOURNAMENTS

Argentina Primera Dision (1st div)
    Chile Primera Division (1st div)
    Bolivia Liga (1st div)
    Colombia Copa Mustang (1st div)
    Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
    Greece A Ethniki (1st div)
    Venezuela Primera Division (1st div)
    Mexico Primera (2nd div)
    Paraguay Division Profesional (1st div)
    Sweden Superettan (2nd)
    Ireland Eircom Premier League (1st div)
    Croatia HNL Ozujsko (1st div)
    Ecuador Serie A (1st div)
    Serbia Prva Liga (1st div)
    Turkey Turkcell Süper Lig (1st div)
    Romania Divizia A (1st div)
    Russia Premier League (1st div)
    Peru Primera Division (1st div)
    Austria A-League (1st div)
    Albania Championship (1st div)
    Portugal Liga de Honra (2nd div)
    Scotland Bell's league (2nd div)
    Finland Veikkausliiga (1st div)
    Iceland Premier League (1st div)
    Brazil Serie B (2nd div)
    Brazil Paulista (regional league)
    Brazil Carioca (regional league)
    Brazil Gaucho (regional league)
    Argentina Segunda Div (2nd div)
    Slovenia Si Mobil Liga (1st div)
    Slovakia SuperLiga (1st div)
    Hungary Borsodi Liga (1st div)
    Germany Regionalliga Nord (3rd div)
    Germany Regionalliga Sud (3rd div)
    Germany Oberliga best of (4th div)
    Lithuania A Lyga (1st div)
    Uruguay Primera Division (1st div)
    Israel Ligat Al (1st div)
    Netherlands Jupiler League (2nd div)
    Czech Gambrinus League (1st div)
    Ukraine Premier League (1st div)
    Hungary NB II Kelet (2nd div)
    Hungary NB II Nyugat (2nd div)
    Japan J-League (1st div)
    Switzerland Challenge league (2nd div)
    Bulgary Grup A (1st div)

Full Champions League
    Full UEFA Cup
    Copa Libertadores
    Copa Sudamericana
    Best of Uruguay
    Germany 2006 World cup
    Copa America
    Gold CUP
    African Cup of Nations
    Asian Cup of Nations
    Rest of Europe teams
    Royal League
    Euro 2008 qualifications and final stage
    World Club Championship

• Magic Boy
    Kösz a választ.
    Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak mérkőzésenként tudjak beleavatkozni a dolgokba?
    Csak azért kérdem, mert így egy csomó igazolásról lemaradok, mert mire eljön a következő mérkőzés addigra, ha rossz ajánlatot teszek akkor elhappolják a játékost és 2 meccs alatt lejkár az átigazolási szezon.
    Ezzel csak az a baj, hogy eyszerüeen nemtudok kapust szerezni és így 54-es a kapusom (ha most fejlődik akkor 55-ös)és átigazolási idényenként csak egy játékost tudok igazolni akármennyi is a pénzem.
    Tehát, hogy lehet az átigazolási alat mondjuk naponként léptetni az időt?
  • Brankley
    Igen, az orvosra vonatkozik, a gyoprs felépülés, és a kátékosok erőnléte...
  • hunbasser
    sztem minél tovább nyomod az a-t,annál erősebb lesz,de nekem mindig csak úgy jön be ez a lövés,ha kicsit nyomom az a-t,és a d-t épph csak lehelletnyit egyből utána,persze így is k*rva gyors a labda,lőttem is már belőle így gólt,de mostanában nem nagyon jönnek ezek be,mindig simán felszedi a kapus,vagy blokkolja egy játékos
  • hunbasser
    onnan nem lehet ilyen gólt lőni
  • Magic Boy
    Egy kérdés.
    Kariermódban mindig szar a csapatom erönléte.
    Hogy lehet ezt javítani?
    Régen volt erönléti edző, de most nincs.
    Az orvosi részlegre tartozna ez is?
  • Magic Boy
    Elnézést kérek mindenkitöl aki tegnap játszani szeretett volna velem, de jött a barátnőm és így nem volt időm másra.
    Ma viszont ráérek és szívesen játszok bárkivel, bármikor.
  • Brankley
    jó, értem, a-t nyomom, de meddig/mennyit? Holnap kiprobálom, csak kapjak rá választ! :)
  • BIZ0906
    És az ellenfél télfeléről? Ott hogoy kell?
  • hunbasser
    e

Brankley:a-t nyomod,és utána egyből picit a d-t,de ez csak a saját térfeledről megy
  • Brankley
    nekem az az a és d-s rúgás nem megy :) Hoyg kell csinálni? :) Kicsit kell nyomni az a-t, vagy teljesen?
  • WartHogSon
    Hello!

Azt szeretném kérdezni, hogy a szögleteknél és szabadrúgásoknál melyik gombbal lehet váltogatni a pontrúgást elvégző játékosokat?
  • Kmarha
  • JamesRyan
    erre valaki?
  • Zsolti9014
    Például innen! 30 napos próbaverzió.
  • zsolt 879
    Nem tudnátok nekem megmondani honnan lehet letölteni a Fifa 2007-hez azt a programot amivel felkell rakni? Alcohol vagy mi a neve?
  • tzsoltika
    Hali! Megkaptam a játékot, és nagyon király! de amikor rúgok egy golt akkor nagyon szagat a kép elolvastam a faqban levőt, hogy mit tudok tenni de nem Ati videokártyám van hanem Nvidia, meg a gépem is sokkal jobb a minimális rendszerkövetelménynél. Az Anti-Aliasing és Anisotropic Filteringet hol tudom beállitani? Pls segitsetek! előre is kösz!
  • JamesRyan
    SZiasztok
    Először is végigolvastam, visszakerestem elég sok hozzászólást de sajnos semmi konkrét választ nem találtam a problémámra.nemrég kezdtem el játszani a játékkal-elég rég toltam már focis gémet-de sajnos vban egy rendkívül elkedvtelenítő problémám.mégpedig az hogy hiába indítok új bajnokságot, lejátszok mondjuk egy meccset -->mentek.és amikor újra belépek hogy folytassam akkor betöltés-->kiírja hogy kész,de nem jelenik meg sehol, csak azt dobja be felül hogy új bajnokság.gondolom nagyon egyszerű a megoldás de nem lelek rá.
    kérlek segítsetek.
    válaszokat nagyopn köszönöm
  • vmvr
    figyeljetek, a hivatalos javító peccset le lehet törölni?
  • Magic Boy
    Néha tényleg lehet rajta nevetni, de általában idegesítő.
  • hunbasser
    én már régóta nem a kommentátorokat hallgatom,inkább zene megy,úgy jobban tudok játszani ;)