FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Van vmi gomb asszem játékos csel, vagy vmi, Y-ra van alapból állítva, de sztem az csak a nevesebb játékosok speckó mozgásait aktiválja, mert cselezni azzal sem tudtam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és persze megköszöni a csávónak
ReaL MaDRid x siempre
faq irja, hogy ashift+nyiuloakkal lehet kicselezni a játékosokat...
nos hiába nyomogatom a shiftet, vagy csak folyamatosan nyomta tartva, nem csinál az SEMMIT. megnézem beállításokba, és ott sincs semmi shift írva, ráadásul betöltéskor is olyanokat ir hogy áá
néha szabadrugásnál ott van h 8-as, valaki hívása, de az se csinál semmit...
most akkor hogy cselezzem ki az ellenfél védeõit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amikor valaki regel, kéne egy általános inteligencia tesztet végezni xD Így lehetne kiküszöbölni az OUTSIDEREKET! 😄
Amúgy elkezdtem online játszogatni, idegesítõ, hogy meg-meg szakad félidõnél. Lassan kilehetne küszöbölni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
NEmtudjátok hollehet szerezni jelszot a kitömörítéshez????<#rinya>#rinya>
csak úgy maguktól.de a menü szokott vollogni 3-4 mp-enként,ez másnál is így van?
amúgy bocs,ha a kommentátorosra volt már vmi válasz,lehet h áthaladtam amikor olvastam a múltkor azt a sokat...
ReaL MaDRid x siempre
tököm tele van már,h a csapból is dinho folyik.ettõl függetlenül a kép jó
más:leszedtem a magyar kommentárt,be is raktam rendesen,de most abszolút nincs kommentár 😊 az 1.meccsen nem volt semmi,a másodikon meg annyit mondott a mérkõzés kezdete elõtt hajdú b. h "Pesotto,Pesotto"
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Letöltöttem a FIFA 07-et de nemtudom kitömöríteni emrt vmi jelszót kér!!!
Valaki tudna adni egy jelszót??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Daemonnal csinálod??
ha igen kapcsold be az all EMulation-t
és az all Options-t!
ha megcsinálktad mûködnie kell
mer az a link halott
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
akk felvétel közbe is nagyon akadozik
meg a felvett video is
tobbi játéknál nem
csak a fifánál van ez
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hogy a rákba kell pontosan kapura rúgni? Mert a 06ban ott volt a kék sáv az erõsségben ha abban eresztetted el pontos lett. De itt hogy???
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
komment link meg sztem van a faq-ban, de ha xbox-os verziót akarsz, akkor azt neked kell összegyúrni (ha lehet)
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ReaL MaDRid x siempre
Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
A konfigom a következõ:
-2.2GHz proci
-512MB RAM
-Ati RADEON 9600XT videokártya
Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em
Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
Elöre Thx!
MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
Címem:[email protected]

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban