FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Szerintem ide is fog jönni 1 FIFA legend peccs, ami kiküszöböli ezt a problémát!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
a játékos hívásához a C-t kell megnyomni

ReaL MaDRid x siempre

erre én is szeretnék választ kapni😊
Van vmi gomb asszem játékos csel, vagy vmi, Y-ra van alapból állítva, de sztem az csak a nevesebb játékosok speckó mozgásait aktiválja, mert cselezni azzal sem tudtam.

Breki33
érdekes én azt hittem azt kérdi honnan van az idézet illetve a sticky -t nem értettem mert elég sok jelentése van
akyyy
hogy játszol neten? törtel? vagy megvetted??😮

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hunbasser
tulajdonképpen arról van szó,h próbálták az irodában is,meg az ea még nem tudta ezt kiküszöblni,de egyenlõre csak ez az egy megoldás van.
és persze megköszöni a csávónak

ReaL MaDRid x siempre

akyyy
help..
faq irja, hogy ashift+nyiuloakkal lehet kicselezni a játékosokat...
nos hiába nyomogatom a shiftet, vagy csak folyamatosan nyomta tartva, nem csinál az SEMMIT. megnézem beállításokba, és ott sincs semmi shift írva, ráadásul betöltéskor is olyanokat ir hogy áá

néha szabadrugásnál ott van h 8-as, valaki hívása, de az se csinál semmit...

most akkor hogy cselezzem ki az ellenfél védeõit

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

én mondom h kezdõ vok
kuktabá
kössz a választ...

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Breki33
fsheditor
fshtools
Breki33
itt a válasz az érdekes
nem dehogyis elírtam a fifa 07-t
Kaplan
Hát srácok elolvastam a nemtom hány száz új üzenet. Egy életre elég volt Kérlek titeket, hogy csak olyan fórumos írjon aki érzi magában azt a szintet ami már megteszi, hogy közösségbe vonuljon. Köszönöm.
Amikor valaki regel, kéne egy általános inteligencia tesztet végezni xD Így lehetne kiküszöbölni az OUTSIDEREKET! 😄

Amúgy elkezdtem online játszogatni, idegesítõ, hogy meg-meg szakad félidõnél. Lassan kilehetne küszöbölni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
a fifa 06-éét??

ReaL MaDRid x siempre

felraktam a játékot, crackeltem és az írja ki h kérjük helyezd a FIFA 06 játéklemezt!?
Senki se tud segíteni?????
NEmtudjátok hollehet szerezni jelszot a kitömörítéshez????<#rinya>
hunbasser
a másik meg,h rendbejöttek a bejátszások 😊
csak úgy maguktól.de a menü szokott vollogni 3-4 mp-enként,ez másnál is így van?

amúgy bocs,ha a kommentátorosra volt már vmi válasz,lehet h áthaladtam amikor olvastam a múltkor azt a sokat...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
olyat kellene amin nincs rajta dihno <#szomoru1>
tököm tele van már,h a csapból is dinho folyik.ettõl függetlenül a kép jó

más:leszedtem a magyar kommentárt,be is raktam rendesen,de most abszolút nincs kommentár 😊 az 1.meccsen nem volt semmi,a másodikon meg annyit mondott a mérkõzés kezdete elõtt hajdú b. h "Pesotto,Pesotto"

ReaL MaDRid x siempre

na ez a király

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

szerintem ez sokkal jobb

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

10000000 köszönet<#taps><#taps>
lobig
kicsinyítek én, de ez így lett kitalálva. ennyit változtatást tudok elfogadni: 😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Sziasztok.
Letöltöttem a FIFA 07-et de nemtudom kitömöríteni emrt vmi jelszót kér!!!
Valaki tudna adni egy jelszót??
Firerock
a frapses problemára tud vki segítséget?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
mikor raknak fel cuccokat a FIfahungaryra??

Firerock
próbáld meg kiírni DVD-re
Daemonnal csinálod??
ha igen kapcsold be az all EMulation-t
és az all Options-t!
ha megcsinálktad mûködnie kell

Firerock
honann tom letölteno az Unlockert???
mer az a link halott

hello kezdõ én még kezdõ vok letöltöttem de amint kitömörítettem és autorun kérte h rakjam be az elsõ CD/DVD-t?plíz help!elõre is kössz
Kaplan
Ez sokkal jobb mint a másik, csak kicsinyíts. Ennyi. Grat mester! Én még nem tudtam hozzákezdeni 😊 De nem is fogok, ez tökéletes 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Firerock
ha frapsel felveszek 1 videót
akk felvétel közbe is nagyon akadozik
meg a felvett video is
tobbi játéknál nem
csak a fifánál van ez

mike0013
dehogyis! bemész a boltba megveszed, felteszed, és mehet is a játék😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mike
persze

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kérdés tényleg kell használni virtuális meghajtótt hogy menyen a game?

kérdés:

Hogy a rákba kell pontosan kapura rúgni? Mert a 06ban ott volt a kék sáv az erõsségben ha abban eresztetted el pontos lett. De itt hogy???

Sztem ez király

mike0013
asszem nem fog megjelenni Xbox-ra magyarul... only PC & PS2 (legalábbis ez áll az 576.hu-nak a magazinjában...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atti12
jáj sry, elfelejtettem a méretet

Atti12
És nem lett gól... 😄

tipp: tanuld meg bekonfigolni a pc-t, hogy ne legyen sz@r <#awink>

komment link meg sztem van a faq-ban, de ha xbox-os verziót akarsz, akkor azt neked kell összegyúrni (ha lehet)

examinee
Valakinek megvan eredetibe?

Firerock
naon yo

tipp: Vegyetek xboxot és mondjátok meg nekm honnan LEHET LE SZEDNI MAGYAR KOMENTEL A GAMET mert pc szar

lobig
mostmár me'ek dolgozni

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
ez már jó? 😊

The Hedgehog
túl magas...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

hunbasser
sztem kicsit mérsékeld ezt a torzítást,meg vedd kisebbre a banner méretét és akkor akár be is tetetheted. 😊

ReaL MaDRid x siempre

Hali mindenkinek!

Lenne 1 igen nagy problémám és hát elkelne a segítség.
Na tehát az a problémám ,hogy játék közben kicsit akadozik (szaggat)a game de haverom gépén ami sokkal rosszabb viszonylag jól megy tehát nem hiszem hogy a géppel lenne próbléma.
A konfigom a következõ:
-2.2GHz proci
-512MB RAM
-Ati RADEON 9600XT videokártya

Az is lenne a kérdésem ,hogy hol lehet pl az AA meg ezeket kikapcsolni ja és azt hogyan tudom meg nézni hogy game közben mekkora az FPS-em

Légyszives seítsetek ha tudtok Pls!
Elöre Thx!
MSN-re is írhatok csak minél elöbb.
Címem:[email protected]

lobig
új banner, csúnyácska de legalább nem szép 😊

Mr k
Most jöttem rá hogy ez egy hányadák játék lett... uninstall -.-

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

kuktabá
ja és mezeket is tenkssssz 😄

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!