tuljutottam az első hatalmas megmérettetésen a Bordeaux csapattal. Elöször továbbjutottam sokáig a BK-ban.. és kit kapok ellenfélnek? Hát persze hogy a Barcát. Még el sem kezdödött a meccs, már izzadt a tenyerem. Mégis mit keresek én itt egy világklasszisokkal jobb csapat ellen?
Messi olyan volt mint a raketa. A lábai olyan gyorsan mozognak hogy láttni sem látom. Mikor Ronaldinohoz került a labda, 40szer körbefutott és cselezett mire én megmozdulni tudtam volna. A kapusa mindent kivédett, még a 11-esemet is röhögve kitolta. Ahogy vártam, ki is kaptam hazai pályán 2-0-ra.
Aztán visszavágo. Mondom, lesz ami lesz, itt már csak nyerni lehet. Max szépen távozok. És hihetetlen módon, 2-0-ra sikerült hoznom a meccset rendes játékidőben. Igaz, sikerült belekényszerítenem őket egy szabadrúgásba. Azt hittem teljesen letörnek, de nem. Jött a kétszer 15 perces hosszabítás.. és valami csoda folytán az utolsó percekben, begyötörtem egy gólt. Hihetetlen. Most bontanék egy doboz sört és ünnepelnék! :D Elvertem a Barcát! :D