36658
-
én már régóta nem a kommentátorokat hallgatom,inkább zene megy,úgy jobban tudok játszani ;) -
Rögzített szinkront, max ha újra leülnek egy kis csevejre a stúdióba ,én nem fizetem ki. 
-
Srácok Faragóékat javító patch nincs?
Csak azért kérdem, mert rettentően fárasztóak tudnak lenni és rettentő nagy baromságokat beszélnek. -
tényleg,még nem is mondtam,h az evertontól eljöttem(megnyertem a bajnokságot és mind2 kupát,de egy fityinget sem kaptam érte,és a pénzügyi előrejelzésben is 28 millát jósoltak,és csak 14 lett a végén,de sebaj) mert amúgy is le akart járni a szerződése vagy 6 embernek,és meguntam,mivel beatie 60 ezer fontot kért meccsenként újabb 1 évre,szal...
inkább átmentem a corinthiansba,ott most sokkal jobban érzem magam :) -
meglőttem manager módban 1. ilyen gólomat -.-
persze ezt már 4-0 után,a meccs 6-1 lett -
BIZ0906 #12133 Rájöttem az én térfelemről rúgom akkor az a+d és csűr egy baziagyot az ellenfél kapujába. -
Tom Tom #12132 Jó jó nem mondom hogy tuti gól de nekem minden 3. 4. be szokott menni vagy lefordulok csatárral és ott a ziccer.De én kaptam már úgy gólt bátyámtól hogy meglőttem lehmannal a labdát és trezeguettel belevetődött és bepattogot a labda a kapumba szóval vannak vicces dolgok ottan... -
Láttam és válaszoltam is rá. -
a bajnokság topikjában leírtam -
Van itt olyan aki szívesen játszana velem pár meccs-et és ezek alapján segítene, hogy min változtassak, hogy jobb legyek?
Nem vagyok kezdő FIFA-s hiszen már a FIFA99-el is játszottam.
Csak valahogy nemtudok belejönni a 2007 stílusába.
Nameg az is zavar nagyon, hogy hiába vagyok Svájci bajnok és kupagyőztes akkor is visszautasítanak a 6x-es játékosok is. Csak azt nem tudom, hogy mit csinálok rosszul.
Szóval akkor van itt olyan aki játszana velem pár meccset és azok alapján elmondaná, hogy mit csináljak másképp, hogy jobb legyek? -
Nekem is segítsen valaki (12123) légyszives! -
igen amit en mondtam el neked, igen... és ez szabályellenes.. -
bajnokságban tilos lesz,ez alap -
persze, jó modszer, viszont klános körökben ezt nem szabad használni, mert akkor az ellenfél kiléphet, és győz, ez olyan, mint 2004-ben emlékezhetünk az Of The Ball-ra, mondjuk az nem bug volt, de azt sem szerették a neten.
De ha egyedül játszol, akkor nyomasd:)
Hunbasser, az sg fifa07 bajnokságban is megkéne tiltani ennek a bugnak a használatát, de majd részletessebben a bajnokság topikjában -
Sosem muködtek ezek a Fifában.
A FIFA2004-ben még arról volt szó, hogyha a kezdőkörben megnyomod a D-t, akkor gól lesz :-) -
Amúgy igazolni, hogy kell, hogy el is fogadja a kiszemelt?
Svájci bajnok és kupagyőztes vagyok az FC Thun-al, de senki se akar jönni hozzám.
-
Én próbáltam már, de még amatőrön is mindig belelép valaki. -
tehát akkor csak annyi,h hátragurítom,nyomom az a-t,meg megnyomom picit a d-t,és voalá,máris megszületik a csodagól? -.-
ezt manager módban nem fogom használni,de jó lesz majd multiban szívatni az ellenfeleket -.-
ya,és kösz szépen! :) -
Tom Tom #12120 Na szóval elárulom hogy hogyan kell lőni.
A saját térfeleden vagy és beállítod az irány nyílegyenesen a kapu fele mert ugye ez nagyon erős és pontos lövés és nyomod az "A"-t és gyorsan rá egy kis "D"-t és ha jól csináltad akkor bomba gól de ha nem akkor csatárod baszott gyorsan lefordul és ott a ziccer:)
ez egy kibaszott szemét módszer főleg ha ember ellen játszol...De legalább eredményes -
Hali én jáccanék. -
Srácok lenne itt valaki aki játszana velem egy-két meccset és csiszolná a játéktudásom? -
én is csak akkor kapok ki,ha nem figyelek,egyébként a gólok néha teljesen rutinból jönnek,amikor már előre tudom,h gól lesz,és ilyenkor akkora hatalmas embernek érzem magam néha -.- -
Igen, sajnos, ez a nagy problémám nekem is, pedig csak a Mönchengladbach-hal vagy.
Bár tegnap volt két izgalmas meccsem, a Bayern elvert idegenben 3-2-re, a Herthával meg kupában játszottam büntetőpárbajt 1-1-es döntetlen után.
Sajnos ezt a két meccset leszámítva szinte minden meccset megnyerek, pedig direkt igyekszem nem rálőni rögtön, hanem lepasszolni stb., hogy azért ne 10-0 legyen.
A World Cup jóval nehezebb volt legendás szinten. -
na,most játszottam egy nyögvenyelős 3-2-t a blackbourn-el,de ez is csak azért volt,mert álmos voltam,és nem nagyon tudtam figyelni :)
első gólt bekaptam,észbekaptam és rúgtam 2-t,kiegyenlítettek,aztán 83. percben sikerült megmentenem a meccset McCarthyval
tehát akkor álmosan kell játszanom,h nehéz legyen a game -.-
vagy pedig gyengébb csapathoz kell mennem.egyébként nem olyan rég,még 4. voltam a tabellán,és nem kis emglepetésre most első vagyok,pedig az év elején az uefa kupás helyezést tűztem ki célul -
figyeld meg,1 hónap múlva már a barcát is 4-5 nullára vered...
velem is most ez van,mostmár váltanom kell 3 csillagosra,mert a 4 csillagos evertonnal(teli vagyok 50-60-as emberkékkel,de azért 4 csillag) szarrá verem bármikor a mu-t vagy a chelseat,szal...
kicsit könnyű lett a játék :c
annyi a lényeg,h ha már megvan az első gól,onnantól kezedben a meccs,csak el kell kapni a fonalat,és akkor már 7-0 is lehet az eredmény -
tuljutottam az első hatalmas megmérettetésen a Bordeaux csapattal. Elöször továbbjutottam sokáig a BK-ban.. és kit kapok ellenfélnek? Hát persze hogy a Barcát. Még el sem kezdödött a meccs, már izzadt a tenyerem. Mégis mit keresek én itt egy világklasszisokkal jobb csapat ellen?
Messi olyan volt mint a raketa. A lábai olyan gyorsan mozognak hogy láttni sem látom. Mikor Ronaldinohoz került a labda, 40szer körbefutott és cselezett mire én megmozdulni tudtam volna. A kapusa mindent kivédett, még a 11-esemet is röhögve kitolta. Ahogy vártam, ki is kaptam hazai pályán 2-0-ra.
Aztán visszavágo. Mondom, lesz ami lesz, itt már csak nyerni lehet. Max szépen távozok. És hihetetlen módon, 2-0-ra sikerült hoznom a meccset rendes játékidőben. Igaz, sikerült belekényszerítenem őket egy szabadrúgásba. Azt hittem teljesen letörnek, de nem. Jött a kétszer 15 perces hosszabítás.. és valami csoda folytán az utolsó percekben, begyötörtem egy gólt. Hihetetlen. Most bontanék egy doboz sört és ünnepelnék! :D Elvertem a Barcát! :D -
az igen! Olvasgass a fifhungaryn cselek és trükköknél, ott vannak iylen lövésekről témázások :) -
BIZ0906 #12111 jaja azon nyomom. De egy csákó neten a saját kapusával lőtt a saját 16-osán beülről egy qurwa erős laposat és gól let. Na ezt hogy csinálta ?
ja megkérdeztem tőle és no coment -
Olyat nemlehet!! Főleg nem profi/világklasszis szinten. Vagy tévednék?
Az a "nyesett lövés" lenne? Az valami Q+D nem? -
BIZ0906 #12109 igen de azt milyen kombinációval tudod? -
emiatt játszom a PES-el :) -
Tom Tom #12107 Én úgy szoktam gólokat lődözni:)
Ha már nem tudom felvinni a szar játékosaim miatt legalább egál így:D -
ez vmi bug -
be kell regisztrálni, hogy online legyenek a részek vagy még fel sem töltötted? -
BIZ0906 #12104 hogy lehet qurwa erős rúgást csinálni hogy az egész plyáról ráadásúl laposan bemenjen? vagy ehet valami csalás kell? -
Hogy müködik a turf importer 2.0-ás? -
Minek? Az a lényeg, hogy amit írsz, azt lásd, nem? :) -
nem volt ilyen,tegnap csináltam meg ilyenre,de még világosítok rajta,mert nem lehet látni a kurzort :) -
hali!
azt szeretném megkérdezni, hogy a turf importer 2.0 mennyivel tud többet, mint az 1.0? azért kérdem, mert meguntam a csúnya füvet és be akarok rakni újat, de a 2.0-át melóba nem tudom leszedni, az 1.0 meg most jött le és ha nincs nagy különbség, akkor nem kérek segítséget valamelyikőtöktől:)
ezenkívül az importerben vannak füvek vagy azt külön kell valahonnan beszerezni?
ui: nem látom a kurzort az új háttér miatt:(( -
ok már van!