10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    na,most én is elmesélem részletesen,mert nem volt időm,szóval:
    először a Real Madridnál kezdtem,félévet bemelegítésképpen félprofin,utána profin,a végén 3.lettem.
    2.évemben profiban megnyertem a bajnokságot és a királykupát,3. évem felénél váltottam világklasszisra(ha emlékezetem nem csal) és megnyertem a bajnokságot,a bl-t,szuperkupa és a királykupát.
    4.évemet pedig 30 valahány ponttal nyertem,mindent megnyertem,persze a bl döntőt elbuktam -.- ez már világklasszis szinten ugye,és sikerült elérnem a tripla 99-et,azaz csapatösszhang,munkabiztonság és szurkolói támogatottságom is 99 volt,ezt úgy értem el,h a bajnokság első felében felhalmoztam 12 pont előnyt egy majdnem állandó kezdővel és egy jó taktikai felállással.innentől már végigszimuláltam,pl. el clásicot is 0-2-re nyertem szimulálással,meg ilyenek voltak,szóval minden ment a maga útján.a 99-es csapatösszhangot úgy tudtam elérni(ez mondjuk 4 év termése,bár az utolsó Realos évem elején még csak 70 körül volt),h volt egy állandó kezdő,és a középpályát sokszor rotáltam,tehát ha vki sérülés miatt kidőlt,vagy fáradt volt,mindig be tudott állni egy olyan ember,aki nem rontotta a csapatösszhangot,ha rontotta is,akkor is csak 1-2-vel,de igazán nem ők rontották,hanem a kulcsjátékosok hiánya.
    ezalatt a 4 év alatt nyertem 3 bajnokságot,1 bl-t,2 kupát,egy szuperkupát meg sok tapasztalatot :)
    megvettem Jesús Navast,Fernando Gagot,Kerlont(ha vki nem ismeri,gyorsan keressen rá youtube-on,ő az akit csak "foca"-nak vagy "focinhanak" hívnak :)),Kamenit,Boatenget és Abidalt,őrájuk nagy szükségem volt,szal posztra vásároltam mindig.eladtam Beckhamet és Cassanot,és gyakran kölcsönadtam pár játékost,akik nem nagyon tudtak még a kispadra sem kerülni.a Realnál 60 vagy 80 millióval kezdtem és a 4. év végére már 150 millióm volt,és azért látjátok,h vettem embereket,és csak nagyon keveset adtam el.És az egyik nagy felfedezettem Juanfran,akivel nagyon jól toltam a középpálya jobb oldalán,persze kevés volt egy jobbközéppályás,így leigazoltam Navast,akit 86-osan vettem meg,és 94-es lett 2 év alatt,Kerlon is 76-osról 91-esre szökött fel,igaz,h az eredeti összpontszáma 86,de ha baloldalra tettem,akkor mindig 91/86 volt,amin még most is csodálkozom,persze nem azon,h neki ennyi,hanem h h lehet az,h jobb önmagánál :D
    aztán meguntam az egyeduralmat,meg már túl könnyű volt minden,így átmentem a 4 csillagos Evertonhoz,ahol komoly anyagi gondok vannak.
    odakerültem,és a 20-22 játékosból kb 17-nek le akar járni a szerződése,ezt mostanra 12-re redukáltam,többre nem nagyon van pénz,a hazai meccseken még így is csak 98 ezer plusszban vagyok,ami elég rossz,ha azt nézzük,h az idegenbeli meccseken meg 200 ezer mínuszban :S
    de sebaj,1 hónap,és átigazolási szezon,eladok vagy 6-7 játékost,bár van egy felfedezettem,akit Coughlannek hívnak,összpontszámai csupán 50,de nagyon jól tolja a jobb szélen,illetve McCarthy is a csapatnál van,ő meg annyira jó,h nem akarom eladni,csak kölcsönadni,Coughlant viszont egy olyan csapatnak adom el,ahol majd szeretnék edzősködni az Everton után.2 évet tervezek itt tölteni,volt már egy 7-0-ás Fulham elleni győzelmem,bár így is csak 14. vagyok,az eleje nem ment vmi fényesen,most viszont kezdek belejönni,és az elsődleges cél az,h uefa kupás helyen végezzek,és h a költségvetést 22 millióra tornásszam fel,jelenleg 2 millióm van -.- 16 volt eredetileg,de szerződéshosszabbítások,meg stadionigazgató fejlesztés(megéri,mert amikor oda kerültem akkor 4-es szintű volt,és a hazai meccseimen is 600.000 eurós volt a veszteség,most viszont 6-os szintűre fejlesztettem,és most +90 ezer,viszont a 7-es szintre való fejlesztés 15 milla lenne,azt majd talán a 2. évben megpróbálom,ha nem köti meg a vezetőség a kezemet a "38 millió fölé vidd a költségvetést" szöveggel)
    tehát mindjárt átigazolási szezon,eladok pár embert,így több lesz a meccsenkénti bevétel,meg egyébként is megugrik 1-2 millióval a pénz,és lesz fél évem,h 22 milla fölé gyarapítsam ezt az összeget,szal elég nehéz lesz,szinte ez az elsődleges dolgom a csapatnál,h kihúzzam a csapatot a szarból anyagi szempontból.és az az érdekes,h mindig egyre kevesebb a pénz,viszont a munkabiztonságom nem csökken,és ezt örömmel látom :) úgy látszik bíznak bennem,és a mutatott játék nekik többet ér.
    szóval most azokat játszatom akiket el akarok adni(azokat adom el,akik egyébként sincsenek a csapatnál),és így több zsozsót kapok majd értük,a csapatösszhang is eredetileg 39 volt,most viszont a 30-31,szal ebben az évben az a feladatom,h megszilárdítsam a teamet :S
    ya,és 7-es szintű manager vagyok :P