36657
-
#12056 melyik is az E betü? :D nálam át van állitva a bill. De nem megyek semmit vele, ha feldobja magát, mert úgy rántják a mezemet, hogy az ellenfél önerőből ledob a földre. Mégsem fújja be a bíró. Pont ez a bajom. Földön vagyok, rántás miatt, 16-oson belül, és semmi semmi semmi semmi semmi.
Kivéve ha fellöknek oldalról vagy felrúgnak. Akkor 11-es. -
#12055 Amúgy ha huzzák a mezed, és ha gyorsan megnyomod az E betűt kétszer, akkor feldobja magát, és általában befújja. Ha még nem jött volna rá senki :) -
Dexantreal #12054 Ok, csak nem tudtam a nevek alapján és azért kérdeztem meg. -
#12053 nekem is szokott ilyen lenni gyakran,de azért az 50%-át befújja nekem -
#12052 na jó kezd idegesíteni. kb 2 hete jelentkezett a probléma. Nem változtattam beállításokban semmit.
Ha a 16oson kivül valaki meghúz és földre esek, minden egyes esetben befujják a szabadrúgást. Mese nincs. Viszont ha ugyan ezt csinálják a 16-oson belül, a bíró vígan int továbbot, nem történt ott semmi. Semmi 11-es.. csak akkor ha felrúgnak. Eddig ez nem így volt. Kezd nagyon idegesíteni. -
#12051 evertonnal -
#12050 fogod felmásolod a dvd tartalmát a gépedre,és onnan telepited fel
így tuti nem fog szarakodni a directx-el -
#12049 biztos gyengébb géped van -
latnok #12048 Nos, ha az Én kérdésemet nem értettétek, nekem eredeti van...ajándékba kaptam.
Most próbáltam telepíteni az bratyóm gépére, neki simán felment. Én meg bármit teszek nekem nem....pedig már a lemezen lévő directx-et is felraktam mégsem megy...ez van... -
Dexantreal #12047 Melyik csapattal vagy? :S Én Ein Frankfrut Bundesliga 2, de már csak pár forduló és felkerülök az 1-be. -
#12046 presztízsem az van,de a tárgyalóra még nem is gondoltam... :)
kösz,majd kipróbálom! -
#12045 Ha van elég presztízsed, + jó a tárgyalód, ugyaannyiért meghosszabbítja!! -
#12044 na,végre helyre jöttek anyagi gondjaim,mostmár 20 milliónál vagyok és a 4. helyen,egy panaszuk sem lehet rám,csak még boyle szerződését kell meghosszabbítanom,a vezetőségnek nagyon fontos,csak úgy sem akar hosszabbítani,ha ugyanannyit adok,nem még kevesebb pénzért...
és most demoralizálom :)
ha nem játszatom,lehet,h megjön az esze,és kevesebb pénzért is szerződést hosszabbít,csak azért,h játszhasson :P -
#12043 most végeztem a 4. évadommal, Milánnal voltam, és felment a csapatösszhang 98-ra!! Persze sajnos ez úgy, hogy pár meccset gyors szimulációval csináltam, és valószínű, hogy a gép olyanokat cserél be, akik jól érzik magukat, és összekovácsolodnak :) Most átmentem a Chelseabe. -
Dexantreal #12042 Az túlzás, hogy mindenki... én pl nem. -
#12041 én sem.
pedig létezik olyan is,h google,na meg ha letöltötte a játékot,azzal van cd-key generáló,csak keresni is kellene...
a faq-ot elolvasni pedig eszébe sem jutott,pedig oda van írva: "mielőtt kérdeznél..." és oda is le van írva,h nincs warez a topikban.
lehet,h ki kellene írni,h "itt mindenki eredetivel játszik",mint ahogy azt hiszem a wow topikban is :P -
ent #12040 Nem értem a kérdést. -
#12038 úgy látom nem csak nekem vannak gondjaim a csapatösszhanggal. még szerencse, hogy nem ezen múlik többnyire a győzelem - legalábbis nálam:)) -
#12037 elnézést hg úr:) -
#12036 tudjad hol vagy,nem saját topik ez -.- -
#12035 Az szép! Nekem pl a csapat nembírja ezt az iramot tartani... olasz kupa, bajnokság, BK, szuperkupa.. Alig élnek már a játékosaim :( De jobb oldalon Gera, bal oldalon Huszti elég jók!! -
#12034 Ezt még a hüje is elolvassa 3perc alatt.(na jó talán mégse) de nekem se tartott tovább mint 3perc. -
#12033 mieposztírtálmá?:) -
#12032 persze. rohadt gyorsan olvasok. Kötelező olvasmányok pár óra volt mindig csupán, a végén 5-ös felelettel. Ez az én skillem :D Viccet félretéve -
#12031 te 3 perc alatt elolvastad?? :DDDDDDDD -
#12030 és még mondja valaki azt, hogy nem jó játék ez :DDD -
#12029 hopp,ez picit túl hosszúra és túl részletesre sikerült :S na nem baj,aki ráér,az olvassa el :) -
#12028 na,most én is elmesélem részletesen,mert nem volt időm,szóval:
először a Real Madridnál kezdtem,félévet bemelegítésképpen félprofin,utána profin,a végén 3.lettem.
2.évemben profiban megnyertem a bajnokságot és a királykupát,3. évem felénél váltottam világklasszisra(ha emlékezetem nem csal) és megnyertem a bajnokságot,a bl-t,szuperkupa és a királykupát.
4.évemet pedig 30 valahány ponttal nyertem,mindent megnyertem,persze a bl döntőt elbuktam -.- ez már világklasszis szinten ugye,és sikerült elérnem a tripla 99-et,azaz csapatösszhang,munkabiztonság és szurkolói támogatottságom is 99 volt,ezt úgy értem el,h a bajnokság első felében felhalmoztam 12 pont előnyt egy majdnem állandó kezdővel és egy jó taktikai felállással.innentől már végigszimuláltam,pl. el clásicot is 0-2-re nyertem szimulálással,meg ilyenek voltak,szóval minden ment a maga útján.a 99-es csapatösszhangot úgy tudtam elérni(ez mondjuk 4 év termése,bár az utolsó Realos évem elején még csak 70 körül volt),h volt egy állandó kezdő,és a középpályát sokszor rotáltam,tehát ha vki sérülés miatt kidőlt,vagy fáradt volt,mindig be tudott állni egy olyan ember,aki nem rontotta a csapatösszhangot,ha rontotta is,akkor is csak 1-2-vel,de igazán nem ők rontották,hanem a kulcsjátékosok hiánya.
ezalatt a 4 év alatt nyertem 3 bajnokságot,1 bl-t,2 kupát,egy szuperkupát meg sok tapasztalatot :)
megvettem Jesús Navast,Fernando Gagot,Kerlont(ha vki nem ismeri,gyorsan keressen rá youtube-on,ő az akit csak "foca"-nak vagy "focinhanak" hívnak :)),Kamenit,Boatenget és Abidalt,őrájuk nagy szükségem volt,szal posztra vásároltam mindig.eladtam Beckhamet és Cassanot,és gyakran kölcsönadtam pár játékost,akik nem nagyon tudtak még a kispadra sem kerülni.a Realnál 60 vagy 80 millióval kezdtem és a 4. év végére már 150 millióm volt,és azért látjátok,h vettem embereket,és csak nagyon keveset adtam el.És az egyik nagy felfedezettem Juanfran,akivel nagyon jól toltam a középpálya jobb oldalán,persze kevés volt egy jobbközéppályás,így leigazoltam Navast,akit 86-osan vettem meg,és 94-es lett 2 év alatt,Kerlon is 76-osról 91-esre szökött fel,igaz,h az eredeti összpontszáma 86,de ha baloldalra tettem,akkor mindig 91/86 volt,amin még most is csodálkozom,persze nem azon,h neki ennyi,hanem h h lehet az,h jobb önmagánál :D
aztán meguntam az egyeduralmat,meg már túl könnyű volt minden,így átmentem a 4 csillagos Evertonhoz,ahol komoly anyagi gondok vannak.
odakerültem,és a 20-22 játékosból kb 17-nek le akar járni a szerződése,ezt mostanra 12-re redukáltam,többre nem nagyon van pénz,a hazai meccseken még így is csak 98 ezer plusszban vagyok,ami elég rossz,ha azt nézzük,h az idegenbeli meccseken meg 200 ezer mínuszban :S
de sebaj,1 hónap,és átigazolási szezon,eladok vagy 6-7 játékost,bár van egy felfedezettem,akit Coughlannek hívnak,összpontszámai csupán 50,de nagyon jól tolja a jobb szélen,illetve McCarthy is a csapatnál van,ő meg annyira jó,h nem akarom eladni,csak kölcsönadni,Coughlant viszont egy olyan csapatnak adom el,ahol majd szeretnék edzősködni az Everton után.2 évet tervezek itt tölteni,volt már egy 7-0-ás Fulham elleni győzelmem,bár így is csak 14. vagyok,az eleje nem ment vmi fényesen,most viszont kezdek belejönni,és az elsődleges cél az,h uefa kupás helyen végezzek,és h a költségvetést 22 millióra tornásszam fel,jelenleg 2 millióm van -.- 16 volt eredetileg,de szerződéshosszabbítások,meg stadionigazgató fejlesztés(megéri,mert amikor oda kerültem akkor 4-es szintű volt,és a hazai meccseimen is 600.000 eurós volt a veszteség,most viszont 6-os szintűre fejlesztettem,és most +90 ezer,viszont a 7-es szintre való fejlesztés 15 milla lenne,azt majd talán a 2. évben megpróbálom,ha nem köti meg a vezetőség a kezemet a "38 millió fölé vidd a költségvetést" szöveggel)
tehát mindjárt átigazolási szezon,eladok pár embert,így több lesz a meccsenkénti bevétel,meg egyébként is megugrik 1-2 millióval a pénz,és lesz fél évem,h 22 milla fölé gyarapítsam ezt az összeget,szal elég nehéz lesz,szinte ez az elsődleges dolgom a csapatnál,h kihúzzam a csapatot a szarból anyagi szempontból.és az az érdekes,h mindig egyre kevesebb a pénz,viszont a munkabiztonságom nem csökken,és ezt örömmel látom :) úgy látszik bíznak bennem,és a mutatott játék nekik többet ér.
szóval most azokat játszatom akiket el akarok adni(azokat adom el,akik egyébként sincsenek a csapatnál),és így több zsozsót kapok majd értük,a csapatösszhang is eredetileg 39 volt,most viszont a 30-31,szal ebben az évben az a feladatom,h megszilárdítsam a teamet :S
ya,és 7-es szintű manager vagyok :P -
#12027 Most már 7es presztízs, 2 vonallal fölötte! :)Amúgy persze, fontos, hogy meddig vagy egy csapatnál, és hogy persze miket teljesítesz az elvárásokból. -
ent #12026 6 presztizs? Én 4. ben Sevilla 4csillagos csapat és ez már a 3. évem más más csapatnál. Kezdtem egy Dél amcsi csapattal (neve sincs, 3 csillag), utána Anglia (nevesincs, 3 csillag), majd a Sevilla. Mindenütt amit lehetett megnyertem, viszont Angliában nagyon kevés a jó kapus. Dél amcsi kapus vert mindenkit. Ennyire fontos, hogy egy csapatnál töltsek több évadot? (mármint a presztizs pontok értelmében)
Néha van olyan érzésem mecs mecs között, hogy lassabbak a játékosok, lassabban reagálnak dolgokra. Ez beépített MI dolgo, vagy shoa ne bízzak egy gépbe?:D -
#12025 Pedig abban segíthetnél nekem is :)Mondjuk most nekem 61, de Kaká elakar menni, persze nem engedem... :) Viszont a pénz most lement 4 milliora :D -
#12024 nekem egyszer felment a csapatösszhang 98-ra... ne kérdezzétek, hogyan :D -
#12023 :D Ilyen velem is volt már, hogy 2x megrugtam a jopbb kapufát, utána rálőttem, kapus kiütötte, rálőttem megint, és felsőkapufáról kiment. Persze az a meccs 0-0 lett... olyanoknál énis felhuzom magam, de nemérdemes :) Amúgy énis profi szinten tolom, lehet kifognak rúgni! :D -
#12022 a morál nekem sem megy annál tovább.. de nem is csoda. Mindig csak azt játszatom, aki nem fáradt vagy sérült. Nem alakul ki igy igazi csapat.. bár a fene se tudja.
MU-nál volt vagy 68 is, de hát nagy csapat, majd mindig ugyanazokat játszattam.. talán azért.
viszont most jutottam el oda, hogy kitörlöm a játékot. Szobatársam majd halálra röhögte magát a meccsen. Liverpool ellen játszottam, és eskü, vagy 30 kapurarúgásom volt. Megszámlálhatatlan szögletem. És nem az hogy nem ment be.. átlagos jelenet volt hogy kapura rúgtam. Kipattan a kapusról. Másik emberemhez kerül, rárugja, felső kapufa. Megint egy emberemhez kerül, rárugja, kapusba száll. Onnan megint emberemhez kerül, rárugja, védő bele áll. És nem egyszer nem.. itt szórakoztam az ilyenekkel vagy 10 percig. Hát mindjárt lekaparom a bőrt az arcomról, ilyent még nem pipáltam. Mintha bele lett volna programozva a játékba, hogy nem, itt bizony nem nyerhetek. Nem fújt be a bíró két 11-est. A 3.at befújta. Elindult a program, és életemben most elöször, az ellenfél kapusa megfogta a 11-esemet. Két kézzel. Ugy hogy még csak szöglet sem jött utána, és még kontrázási lehetőségem sem lehetet.
Ez a meccs röhejes volt. Ennél nincs jobb szó rá. (a szint profi, ha valaki kérdezné) -
#12021 És a csapat morálja mennyi? Az nekem nem igazá megy fel 59 fölé :(
Amúgy szurkoloi támogatottság az nekemis 99%, meg a munkabiztonság. Amúgy Milánnal játszok, most van 2. évad vége, de már játszottam egyszer, akkor az osztrák SK Rapid Wien csapatával játszottam 3 évadot, mindent nyertem, ami létezett, de egyszer csak indítom a játékot, és nemvolt meg a profil... Ugyhogy msot kezdtem ujra a Milánnal, most lehet elmegyek tőlük valahova, csak még nemtudom, hogy hova lenne érdemes menni... Max 1 évet még maradok :) 6os presztízzsel nem lenne könnyű elhelyezkedni. -
#12020 elnézést elírtam. Bordeaux csapatról van szó. -
BIZ0906 #12019 annak mi az értelme? mert én bekapcsoltam és semmi feltünő változás -
#12018 4 szezon az MU-val.. már mindent elértem ott, gondoltam kiprobálok valami gyengébbet. Bourdeux csapata. A kezdeti nehézségeken lassan túl vagyok.. csak a pénzem fogy pedig tele vagyok gyengébb játékosokkal, a nagymenők eladva. Most a 3. évad, már az elején mérföldekkel minden csapat elött, nagy eséllyel a kupák felé. Csak egy rendes sponzor kéne, az viszont nem akar jelentkezni.
MU-nál felfutattam egy névtelen kis senkit, J. Steadet. Áthoztam a Bourdeuxba is. Hihetetlen e csapat közönsége, egyszerüen él hal a játékomért, minden meccs elött 99%-os támogatotság. Rossz szót még nem mondtak. És Stead immár a 6 évadon keresztől a gólkirálya a nemzetnek, ahol játszik. -
#12017 5.szezon,evertonnal 1. szezonom,előtte a Realnál voltam -
#12016 Hali!
Ki hol tart menedzser módban? És melyik csapattal persze... :)