FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
vagy akkor honnan szedjek normális cracket?

Az a transferpatch
Gyovai
de tudok mondom ott volt a crack mappa és crackeltem és mikor inditom ezt irta..

[HUN]FaTaL
ne bénázz már ha nem tudsz még crackelni sem menj és vedd meg

http://goo.gl/gd6Zi5

Gyovai
lécci segitsetek

Gyovai
jaaaa

Gyovai
..

juuujj!!! az az a FIFA ami magyar?????
Gyovai
császtok miután crackelte ma gémet és inditom ezt irja:kérjük helyezze be a Fifa07 játéklemezt a meghajtoba és válaszd a ujra pontot,Kilépéshez válaszd a mégse pontot segitsetek

Hümmm ez egy jó ötlet 😊 megpróbálom 😊
ismered a Limewire programot??? én úgy szoktam, hogy amilyen zene tetszik a FIFában, azt megkeresem vele és leszedem 😄 de csak akkor csinálom ezt ha még nincs progi
Hát nagyon remélem mert zavar hogy csak a játékban hallgathatom 😄
ez a zenekiszedõs program szerintem egy hónap alatt kijön!
Köszi 😊
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC ez akkor neked megy???légyszi írd le és válaszolj a #5983 fontos lenne köszi elõre is

Rogar! sztem várd meg azt a programot, amely erre a célra lesz alkalmas 😊
Full jó a magyar fifa geci!!!!!!!
Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.Van hozzá logitech profilerem de nem igazán tudom használni.
Hali!

Megtudnátok nekem mondani hogy honnan tudom leszedni a zenéket amik a játékban vannak mert nekem naon tecenek!
Sziasztok.
Ezmost akkor a full magyar verzió lehet ami itt van?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

na kitudtad tömöríten úgy lett jó ahogy mondtam?segítek ha kell!!!

Gyovai
már semmi mûködiik minden kösz

GoKu x
????

hm...érdekes problémákat mondtok! kitömörítetted az összes rart?????
Mr k
Add el a géped 😄

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

Gyovai
cásztok mikor kibontottam a fájlt de nembirom megnyitni semmivel mert ilyen fehér izék vannak valaki segitsen

Még azt észrevettem végre már nem EAsport csukák vannak a játékban és ez tetszik😊)

Segítsen már vki mindig mikor telepiteni probálom kiirja h directx 9.c akar de már az van fent és az 2006 augusztusi nem tudok rájönni mi baja lehet ugyan ez a bajom a fifa-val is meg az nba vel is....
angol verziónál se jó tevez és mascheranoi meg még kitudja a többinél

GoKu x
ha jól értelmezem az AA+AF-et csak a vgán kersztül lehet bekapcs??? vagy lehet maga a játékban is? jaaa csak a recéket lehet videkarin, de a kérdés még mindig ugyan az.. én nem találom csak a felbontást meg a texturát h magas alacson stb..

Panjabi Mc
Jó lett sztem nekem a kommentár is végig szövegel meg nincs a be ill. kivonulással gons

Rotary & Dypee production

Mr k
Leszedtem a fifát, még 5 napig jó a kód. Lehet jelentkezni privibe ki mit ad érte cserébe 😉

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

Igen kaptam, probáljam meg a programjában?
áhh nem... nem hinném h valami baja lenne....
telepítõ CDt gondolom kaptál hozzá nem???
"nekem a magyar verzió van meg.Azt írja hogy csak angol verzióhoz jó.Ezt akkor most megszívtam.Igaz?" ---------------mi jó csak az angol verzióhoz????
Sziasztok!
A segitségeteket szeretém kérni abba hogy szerintetek mi lehet a baj a gamepadommal...Egy logitech wingman cordless gamepadom van és az a gondom hogy a menüben egyszerüen ugy viselkedik pl a csapat választásnál hogy összevissza lapozgat és nem tudom megállítani sehogyse...nagyon idegesítõ. Megprobáltam már másik usb portba bedugni de az sem segitett.Az elemmel sem lehet a baj.
Lehet cserére érett? 😞 kb 2 éves asszem...
Válaszotokat elöre is köszi
Szevasztok,Na megoldodott a próblémám csak írtam egy Locale.ini fájlt és átírtam 16bitre.Köszönöm a segitséget.Amúgy az átigazolási patchet hova kell másolni??Nem bassza el a Fifát??

igen! Mivel ha angol verziohoz jo akko...

#5941 erre vki vmit mondana?köszi
Fújj cselszkij...11:1re lealáztam a kis lúzereket.
Sztem a real nem olyan jó pontilag pl egy Nistelrooy 86pts:S

Mor3llo
carrierben nincs CL ? :S nem tudtam 😞 mivel én a Karlsruhéval tolom, egyelõre még messze vok a Bl szerepléstõl

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nektek ez jó nekem tevez és mascherano az aston villában van

ATI-kartyan jo a blur, nvidiakon borzasztoan akad - altalaban. 16 bitben franko, csak akkor az egesz kepet elmossa.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ha a chelseaval vagyok akkor az elsõ évben van már bajnokok ligája vagy az a sorozat mikor tól lessz?

Mor3llo
azt hiszem azt kivették a játékból..tavaly a pace control-lal lehetett megcsinálni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

neked nem írt ki CRC hibát és honnan szedted le írd már meg nekem!

Pethy23
Ja vi tudja azt a cselt amivel pl jön a labda és lába között elengedi és megfordul?
Pethy23
Ati-nál mindenféle képen lekell venni az AA-t + AF-t Nekem tökéletesen megy magyar kommentárral+ 32 bit , blur.

1ébként gépem:x700pro, 1gb ram, 3000+amd
lobig
tök jó! felraktam a reloaded-os verziót. felment, minden ok, blur is volt nem akadt, minden rendben volt.
DE! felraktam a magyar nyelvet, ahogy (asszem) hedge mondta. jó is volt, hang magyar, menü magyar és szaggat!!! nem csak a vágóképeknél hanem a kapuskirúgásnál is.
megoldás?
leveszem az AA-t meg az AF-et meg 16 bit? és akkor nézhetem a pixel-hegyeket???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Nekem nem mutatja a játék amikor kimennek a játékosok a pályára meg azt sem hogy lejönnek ! Miért ? Ezt is külön be kell állítani ???