a morál nekem sem megy annál tovább.. de nem is csoda. Mindig csak azt játszatom, aki nem fáradt vagy sérült. Nem alakul ki igy igazi csapat.. bár a fene se tudja.
MU-nál volt vagy 68 is, de hát nagy csapat, majd mindig ugyanazokat játszattam.. talán azért.
viszont most jutottam el oda, hogy kitörlöm a játékot. Szobatársam majd halálra röhögte magát a meccsen. Liverpool ellen játszottam, és eskü, vagy 30 kapurarúgásom volt. Megszámlálhatatlan szögletem. És nem az hogy nem ment be.. átlagos jelenet volt hogy kapura rúgtam. Kipattan a kapusról. Másik emberemhez kerül, rárugja, felső kapufa. Megint egy emberemhez kerül, rárugja, kapusba száll. Onnan megint emberemhez kerül, rárugja, védő bele áll. És nem egyszer nem.. itt szórakoztam az ilyenekkel vagy 10 percig. Hát mindjárt lekaparom a bőrt az arcomról, ilyent még nem pipáltam. Mintha bele lett volna programozva a játékba, hogy nem, itt bizony nem nyerhetek. Nem fújt be a bíró két 11-est. A 3.at befújta. Elindult a program, és életemben most elöször, az ellenfél kapusa megfogta a 11-esemet. Két kézzel. Ugy hogy még csak szöglet sem jött utána, és még kontrázási lehetőségem sem lehetet.
Ez a meccs röhejes volt. Ennél nincs jobb szó rá. (a szint profi, ha valaki kérdezné)