10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nyiriz
    Breki!

Beraktam a füveket, nagyon állat, ahogy most kinéz. :) Sokak nevében is köszi. :) Egy dolgot furcsállottam, hogy itt már nem annyira szembetűnő a fű kopottsága, nálam a leggagyibb stadionnak is tökéletes füve van :), de ez "izlések és pofonok" kategória.
    Viszont a berakásnál egy kis gond volt. Nem tudom, hogy te/ti tapasztaltátok-e ezt. Ha a FileMaster-rel generáltam újra a zdatákat, akkor a játék angol nyelvű lett, nem is lehetett visszaállítani magyarra, és újra létre kellett hoznom egy profilt, mintha most kezdtem volna először játszani a játékkal. Csak un- és reinstall segített. Többször is megnéztem (volt időm installálgatni:D), kimondottan a generálás után lett angol a játék. Ha viszont a FathBildert használtam, akkor meg ment minden normálisan. De erről ugye meg azt mondtátok, hogy fagyást okoz egy-két stadionnál. Leírnátok pontosan, hogy melyik stadionnál, milyen napszakban, melyik csapatnál történhet fagyás, hogy le tudjam tesztelni?
    Előre is köszi. És thx még1x a füvet. :) (Csak a yard ne olvassa ezt. :D)