36657
-
mikiking #10408 tudok én angolul, de igen hosszú ez , és nem akaródzik forditani :P -
#10407 Breki mondja, hogy berakták Frenkie füveket a Pipol patchba telepítősen...
-
#10406 hogy meg kéne tanulni angolul P
egyik hogy késik a patch másik, hogy berakták Frenkie füveket a Pipol patchba telepítősen -
mikiking #10405 És ez mit jelent ? és az alata lévő is ? -
#10404 Folks, I've made for my friends this little importer and since it works for more over a 10 people and game doesn't crash here is the link for downloading it.
File is ~3.5 mb and includes frenkie's great turfs and Pipol's grafic patch which combination currently was so hard to import correct into the game. Simple executable - just run it and enjoy.
Thanks to Frenkie, Pipol and everybody I've forgot to mention for the great work.
P.S.: Hope this little tool won't offend anybody of the people which resources I've used.
http://rapidshare.de/files/37117653/UKP07.exe.html -
#10403 October 17, 2006
FIFA 07 Patch delayed again
Message from EA regarding the PC Patch for FIFA 07:
We've spoken to the testing team today, and the news isn't what we'd hoped.
The patch is still in testing, and is expected to be so for the next couple of days.
Apologies for the continued delay, we are well aware of the frustration this is causing and this is being reported to the development team.
As soon as there is any change in the situation or any further news we'll let you know.
-
#10402 be lehetne rakni a faq-ba -
#10401 nyíráshoz nem nyúltuk
de az van alapból is lásd
-
#10400 wow.. igazgatóság megmondta, hogy nekik kell egy 25 év alatti játékos. Nézem a listát, hát látok egy J. Stead nevü gyereket, rohadt olcsón, kb 70-es öszponttulajdonsággal. Egye fene, hát megveszem.
Egyik meccsen mindhárom csatárom lesérült, kénytelen voltam őt berakni legelőrre. Amit ez a gyerek a pályán müvel, az hihetetlen.
Azóta ő vezeti a góllövő listát az egész Angol ligában. A második helyezet gólszámánál kétszer több van neki. Egy meccsen 3 gól, az a minimum.
Oldalról, előlről, olyan hátulról hogy a kapu onnan csak egy apró pici pacni.. belövi.
Aranyból van ez az ember :D Talán még az elöző klubom büszkeségénél, Kaka-nál is jobb :) -
multispeed #10399 ezt hunter: http://multispeed.extra.hu/FIFA07/FIFA07_gyep_patch.rar
leszeded, benne van minden ami kell + leírás -
#10398 Ja én is 800x600-ba nyomom és medium...akkor lehet ezért.
-
#10397 nekem is ugyanez a baj,de sztem nekem azért,mert 800x600-ban medium részletességgel nyomom és így nem olyan szép,meg a monitorom is picit sötét,de közelről látszik a minőség.
kicsit olyan nekem,mintha saras lenne a talaj -
#10396 Akkor melyik patchot lehet használni? Ami nem lépeget ki? Bocs a hülye kérdésért!:) -
#10395 Akkor melyik patchot lehet használni? Ami nem lépeget ki? Bocs a hülye kérdésért!:) -
#10394 Breki a tegnapi zdatát amit felraktál beraktam majd file masterral generáltam..
És minden kira szóval thx.Dea fű nyírása érdekes szóval nem csíkos meg semmi ez normális??A színe jó csak nincs a "nyírása" szar. -
#10393 sőt,a a bannerben:"mielőtt kérdeznél...FAQ" és asszem az első sor az,h mikor jelent meg...de hát szarik rá.sőt,az sem tűnt fel,h mindenki a játékról beszél,és nem arról,h "jaj,de várjuk már a teljest" -
#10392 Ne hogy már ennyire láma legyél már kijött régen a teljes játék! -
Tom Tom #10391 Nekem 1 gb van és ugyanúgy kilép szal nem a ram a gond.
Nameg az eredeti Bf-em nem műk faxom idegeasítő!!! -
Zoli930810 #10390 Bocs, lehet h már vki kérdezte, de nem találtam a választ... hol lehet használni a labdákat amiket megvettem??? -
#10389 lol :D -
mikiking #10388 hát vannak itt még óriasi balfaszok ! -
Stex #10387 küldj egy emeltdíjas emailt az EA magyarország címére, "07 warez mikor?" tárggyal, biztos örömmel válaszolnak majd a kérdésedre! De ha esetleg veszed a fáradtságot, és bepötyögöd azt a néhány karaktert a keresőkbe magad is megkapod a választ..sőt, ha esetleg egy kicsit visszaolvasol itt..de ezek már misztikus dolgok. -
multispeed #10386 ja és Breki-féle fű patch van abban a kis csoamgban is amit én csináltam, abba csak összegyűjtöttem az összes progit amire szükség van az új gyephez. -
multispeed #10385 hát ez nem vmi logikus dolog nekem 512mb ramom van és elég sok cuccot raktam bele. fű, hírdetés, stadion mezek... tökéletesen fut a játék csak nem szabad össze-vissza mindent bepakolni. -
#10384 olvass vissza és nem vernek át! -
daviddavid #10383 Ok rendes vagy kössz -
#10382 Ajánlom mindenkinek hogyha 512ramotok van ne rakjatok fel 1 patchot se! Nekem mindegyiktől kilépeget a game:S -
mikiking #10381 nem még nem lehet,még csak a demo jöttki, nem tudtad? a full csak kb. 2 hét mulva lessz, majd szólok honnan lehet tölteni ! -
#10380 látszik a zdata-n ugyanaz -
daviddavid #10379 Le lehet tölteni a teljes FIFA07-et? -
Djemba #10378 valaki melyik progival lehet mezeket belinekelni? -
Curesz #10377 mrá egy ideje:D -
Curesz #10376 nah mostmár nekem is müködik...de ez igy iszonyatos minden visszajátszás elmosodott:D -
daviddavid #10375 Le lehet tölteni a teljes FIFA07-et? -
#10374 grat :) ez szép :) -
#10373 nekem meg még volt olyan is, hogy 11-est kaptam. Én vezettem, és Faragó
megszólal melőtt ellőttem volna a 11-est hogy: "Bár ők vezetnek nem si-
került növelniük a fölényüket, még 11-es ből sem".:D Még mielőtt el-
rugtam volna, a 11-est. Jó mi?:D Kicsit meglepődtem mitmondjak.:D -
#10372 nem tudtam -.- -
#10371 az ugyanaz a fű PP -
#10370 sztem egyértelműen bug,de amikor betettek róla ide egy képet akkor megmosolyogtam.persze lehet,h az ea-sek egyik gyenge percében készült ez a kis "meglepetés",talán azt gondolták,h vicces -.- -
#10369 Nem tudjátok hogy Drogbának a szája amikor közel-ről mutatják akkor mér
mozog összevissza? Mintha grimaszolna. Ez valami bug? Másnál van ilyen?
Vagy tán Drogbának a szája az életbe is így mozog össze vissza?:D
Csak azért mert egy kicsit idegesítő. Valaki kérem írja meg hogy ezen
mi segít! Köszi:Zoli