FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
HA ez bemegy 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A labda megállt középpen játékosok körben, kapus körbe körbe rohangászott
távolról (még nincs is a képen) hívtam a saját játékosom amivel kb 9* körberohangásztam a labdát mire megmozdult és visszaállt rendes üzemmmódba

4. Q+QW-n beindítást és elõrepaszt értesz?
átlós megtolást is nagyon jól lehet használni fõleg egy az egyben simán el lehet menni az ember mellett
eddig azt hittem a második demo miatt, de nem
quick matchra menve a demo explorerben nekem is újra középpen lett de anélkül jó
tehát ez a megoldás
szerencsére a blur már ittis jó
1.Kijavitották azt a bugot, hogy ha tulmegy a golvonalon a laszti teljesen , akkor nincs gól . Mostmár van !
2.Jött egy uj bug, ami a Pesben is van, a kb.félpályás bug, ami röviden igy nézki: D+Z (az én billemen) , a csavart lövés, hát nekem nagyon sûrûn bemegy,de ez jó, mert a wc 06-ban elég nehéz volt messzirõl golt adni, szal ez is jó !
3.Nekem szúrja a szemem a partjelzõ, ahogy ha kimegy a laszti, az akkor is szalad utánn,de remélem a piros-sárga feje kilessz javítva a fullon.
4.A Q+W -t és a Q+ QW -t nagyon jól lehet használni- ez is nagyon jó
5.A kapus már sokkal többet használja védésekhez a lábát is , jól meg kell figyelni, ez is teccik
6. Van még sok minden amiben javult, és nagyon kevés amiben romlott (szinte semmi) szóval nagyon jó kis game lessz, + még a kommentátor, hát prima lessz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szóval magyarra kell tennem különben kitol a winfosba
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az a gondom van, hogy mind2 fajta demóval van vmi gond.
Az elsõ demó már egyre többször lép ki csak úgy magától.
A második demó meg elindul, pár másodpercig fekete képernyõ, aztán kilép.
Mi lehet a gond?
egyetlen helyen se láttam 1,7Gb-os Fifa 07-et! 😊Jah és PS2-re is 29.-én jön ki mindenhol,ha már kinlenne akkor a dox-on fenlenne.... ahol minden konzolra való játék megtalálható...
ezt már 1 hete tudjuk
de most van egy vmivel kisebb méretû
bár azis elég demo sanszos
Avanti Crociati!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kijött már PCre a teljes gém ?
persze nem lehetetlen
de jólenne ha valami megbízható ember megerõsítené h ez full
mert ugyebár nforce-on sincs semmi jele...
Avanti Crociati!