FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Okok vágom ezt most fedeztem fel eddig ezt nem láttam csak azért raktam be.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ezt hogy kell csinálni? lécci!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Zizou5
lol 😄😄😄:d amugy ez az egyik kedvenc szabadrugás technikám.

Fyrex
mondom CSINÁLTUNK 1000szer 😊

fõleg mivel le volt írja már a kombija 😊

Avanti Crociati!

Kaplan
Nem egyszer ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabi89
Nem a helzet miatt raktam be hanem mert akinek le kelett volna gúrítani az rúgta el.... Amúgy z+d-vel csináltam 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Fyrex
csináltunk...

be is ment 😊

Avanti Crociati!

gabi89
Ilyet csináltatok már:

HA ez bemegy 😄

ProGabe
ilyen 06-ban is volt,de csak multi közben jött elõ,nem volt rohadtul idegesítõ,ááááá,dehogy<#buck>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ilyen bug nálam is volt már tiszta szar úgyértem az elõbbi fifákbanilyenbugokat nem tapasztaltam
Breki33
a kapus ki be rohangászott sorry

kijött a 16-osig majd vissza
Breki33
újabb érdekes bug

A labda megállt középpen játékosok körben, kapus körbe körbe rohangászott
távolról (még nincs is a képen) hívtam a saját játékosom amivel kb 9* körberohangásztam a labdát mire megmozdult és visszaállt rendes üzemmmódba

Breki33
2. ezt hívjuk már finesse shot-nak

4. Q+QW-n beindítást és elõrepaszt értesz?
átlós megtolást is nagyon jól lehet használni fõleg egy az egyben simán el lehet menni az ember mellett
09.29-én (pénteken) jön ki

Breki33
volt egy ilyen kérdés, hogy nekem, hogy lett jó a kijelzõ
eddig azt hittem a második demo miatt, de nem

quick matchra menve a demo explorerben nekem is újra középpen lett de anélkül jó
tehát ez a megoldás

szerencsére a blur már ittis jó
Na 1-2 megfigyelés:
1.Kijavitották azt a bugot, hogy ha tulmegy a golvonalon a laszti teljesen , akkor nincs gól . Mostmár van !
2.Jött egy uj bug, ami a Pesben is van, a kb.félpályás bug, ami röviden igy nézki: D+Z (az én billemen) , a csavart lövés, hát nekem nagyon sûrûn bemegy,de ez jó, mert a wc 06-ban elég nehéz volt messzirõl golt adni, szal ez is jó !
3.Nekem szúrja a szemem a partjelzõ, ahogy ha kimegy a laszti, az akkor is szalad utánn,de remélem a piros-sárga feje kilessz javítva a fullon.
4.A Q+W -t és a Q+ QW -t nagyon jól lehet használni- ez is nagyon jó
5.A kapus már sokkal többet használja védésekhez a lábát is , jól meg kell figyelni, ez is teccik
6. Van még sok minden amiben javult, és nagyon kevés amiben romlott (szinte semmi) szóval nagyon jó kis game lessz, + még a kommentátor, hát prima lessz.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nah van már valami változás a teljes játékkal kapcsolatban?
már megvan, megtaláltam a megoldást a #3836 -os hozzászólásban, hogy hogyan kell telepíteni....

autorunnal sem jó, mert akkor meg behhoza azt, mikor telepíteni kell, és csak az install van ott, rányomok és azt írja, hogy DirectX9.0c kell, pedig nekem az van

Kaplan
Már nagyon izzad a tenyerem 😊 Alíg gyõzöm kivárni a bajnokságot, ott végre meglehet nézni az erõvisznyokat. Igaz én csak 06tól FIFA-zok klánban versenyszerûen, ott egyáltalán nme voltam rossz. Hogy mit tudok kihozni magamból és a 07bõl az itt majd kiderül, de azért még lejátszok néhány meccset a kedvencemmel is ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát nekem most ezt a másodikba csinálja az angolnál...
Szóval magyarra kell tennem különben kitol a winfosba

az elsõ demó eddig jó volt, de mostanság kezdte el ezt, hogy kilépeget egy kis idõ multán

köszi, megnézem, csak elõbb újból leszedem

mike0013
hmm... az tökéletesen megfelel.. akkor nem tudom mi gond lehet:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gainward Geforce 6800GS

Zizou5
aham.

matyi08
a finesse shot-ot azt a dummy move+shoot-tal kell csinálni?

Nekem is ue volt a másodiknál és ott az autorunra kell menni nem pedig a sima indításra ha jól tudom.

mike0013
vidkari?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hello!

Az a gondom van, hogy mind2 fajta demóval van vmi gond.

Az elsõ demó már egyre többször lép ki csak úgy magától.

A második demó meg elindul, pár másodpercig fekete képernyõ, aztán kilép.

Mi lehet a gond?

zmeor
bár lehet hogy kb 2 gb lesz ccsak mert a nhl 07 az 1,8 lett

leszarom a konfigod...

zmeor
szerintem a full az majd kb 2,6-3 gb lesz

leszarom a konfigod...

a és aszem 1,7 G volt betömörítve , kicsomagolva egy full dvd

egyetlen helyen se láttam 1,7Gb-os Fifa 07-et! 😊Jah és PS2-re is 29.-én jön ki mindenhol,ha már kinlenne akkor a dox-on fenlenne.... ahol minden konzolra való játék megtalálható...

Fyrex
nah most pont nem arról van szó

ezt már 1 hete tudjuk

de most van egy vmivel kisebb méretû

bár azis elég demo sanszos

Avanti Crociati!

Fyrex
nem

Avanti Crociati!

Forza Italia
ps2-es valami 1.6 giga ez csak demo. Fifahungaryn a csávó leszedte és csak demo.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

cs. 3 nap utánjövök haza , 14 óra alvás gey huzamban kéretik nem baszogatni

kijött már PCre a teljes gém ?

DaemoonHunter
Nem értem...hogyan lehet az iso file ps2-s? Vagy pc-re is jó?

Fyrex
ugyebár furcsa h az úgynevezett full, kisebb mint a demo

persze nem lehetetlen

de jólenne ha valami megbízható ember megerõsítené h ez full

mert ugyebár nforce-on sincs semmi jele...

Avanti Crociati!

A Fifa 07 Ps2 iso az nem a teljes. az exclusive demo!

Passz de mostmár nemis jön :S

Zizou5
61 seeder van és vmi 300leecher... kb 100al kellene jönie neked. fifa2007ps2 iso-t tölcsed.

Zizou5
mi 1kb/sec??? annyi leechervan meg annyi seeder! h lehet 1kb/sec??

hát ez nemjött össze:S 1Kb/s-el tölti

arsnl
Megelõztél<#rinya><#rinya><#idiota><#wink>

uhhh hát ez gyér lassan jön:S

arsnl
Privátba elküldöm azt ami a lenti képen van mert nem hiszem, hogy lehet warezolni.

Zizou5
nem

Firerock
a FIFA Street megjelent PC-re is?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"