Eurovíziós Dalfesztivál
  • a.carkey
    Szar volt a színpadi produkció része. Dénes éneklés helyett folyamatosan arra figyelt, hogy Szilvi odaadja-e neki a kezét, vagy mellényúl, Szilvi pedig arra, hogy ha előrelépek egy métert, akkor leesem a színpadról, vagy pedig még a színpadon maradok. Ezért kb. 3 különböző változatban hallottam a dalt. Ebből kétszer Dénes, háromszor Szilvi változtatott és énekelt össze-vissza, míg a szar koreográfiához 1x sem nyúltak hozzá. Maradt olyan, amilyen.

Gigi esetében változtattak, és végre nem egy vastaglábú Rebekára hasonlonlított, hanem egész jól nézett ki. Letett arról is, hogy a dalt siketeknek szóló előadásmódban adja elő.

A többi közül a hajléktalan gyerek volt még ehető, ill. Cserpes Laura. Az összes többi a totál büdös szar kategóriába tartozott, és nemhogy dalversenyre nem neveztem volna be őket, hanem egyszerűen eldugtam volna a fiók mélyére.

Cserpes Laura esetében viszont a kinézetet karolták fel, ami vagy jó, vagy nem, minden esetre sosem derül ki, mert a zsűri vitte a döntőbe a senki által nem támogatott eladhatatlan szarjait.

Valahogy Kállay és Vastag esetében is ugyanazt éreztem, amit Keresztes esetében: olyan volt, mint az EU parlamenti szavazás, ahol a listákat a kiöregedett, legszívesebben eldugnánk, nehogy itthon kinyissa a száját alakok vezetik.

Egy biztos, Pál Dénesék dalából lehetett volna egy jól megkoreografált számot csinálni (Szilvi angolja is jó), amire az összes külföldi "jaj, de édes ez a vak lány és a elbűvölő tenkintetű fiú"-ra hajlamos emberke elélvezett volna. A TV2nél tökéletesen megoldották ezt a problémát.