Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Sok bundát láttam életemben, de ez valami überbrutál volt.
A medve nem játék.
Remélem Rakonczaira rábizonyítják a focibundát!
A medve nem játék.
Faszért szól bele a zsûri? Vagy szóljon, de nem így. Atomciki. A döntõig szavazni nem érdemes.
Keresztes és Vastagh b+. Hogy egyáltalán felmerültek már gáz.
Utálom, ha alapból senkik valakit játszanak.
A medve nem játék.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amikor azonban benyomod a rádiót és hallgatod a rágógumi popot és a mélyen átlag alatti fekete rapet, akkor azért érdemes elgondolkozni azon, hogy kinek kellene röhögni kin.
Azt se felejtsd el, hogy az ABBA és Celine Dion is az Euróvízión tûnt fel és annak nyomán lett világhírû.
Szerintem a mostani mezõny sokkal erõsebb, mint a tavalyi és eddig a továbbjutókat is sikerült úgy ahogy eltalálnom (ez utóbbi mondjuk nem jelent semmit, hacsak azt nem hogy tömegízlésem van, vagy hogy nincs akkora ízlésficamom :))
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
a végsõ döntést valóban a nézõk döntik el
GOOBY, pls
A nézõk döntik el ki jut tovább, milyen igazságosabb kiválasztási rendszer lehetséges?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A medve nem játék.
Ukrajna 2007
..de ahogy láttam képeket sok hasonló "produkció" van minden évben.
2-3 értelmes dalért nem ülök végig egy b#ziparádét
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Szerintem szánalmas az egész, egy hatalmas giccs, ahol abszolút középszerû dalok versenyeznek egymással, és általában nem az gyõz aki megérdemelné (értsd jó a zene).
Értem én hogy hatalmas ismertséget hoz meg ilyesmik, de én speciel ha magyar énekes lennék akkor minél távolabb tartanám magam ettõl a "verseny"-tõl.
Én nevetségesnek tartom hogy egy szakmai zsûri hónapokon át mindenféle teljesen közepes dalokat versenyeztet egymással, és a végén kiválaszt egy olyat ami tényleg a legrosszabb, semmi figyelemfelkeltõ nincs benne, de még csak nem is fülbemászó. Csiszár Jenõ zsûritag pl.(akinek az "apukám világa" c. mûsorát régen sokat hallgattam és nagyon szerettem), nem érti hogy a Bye Alex miért teszik annyira az embereknek. Talán nem csak a Class FM által játszott 20 évvel ezelõtti zenéket kéne egész nap hallgatni, és akkor rájönne hogy van élet a A-Ha Take me on-on és az One Direction-on kívül is. Hihetetlen ahogy a sok totálisan semmitmondó dalt ajnározzák (pl. I love my baby ugye, amibõl kb. ennyit lehet megjegyezni, és 138 nagy nevü producer közremûködött a megírásában, nyilván több ezer munkaórát beleöltek mire eme zseniális mû megszületett). A másik amit nagyon nevetségesnek tartok hogy a magyar énekesek között micsoda vérre menõ küzdelem folyik azért hogy részt vehessenek a versenyen. Szerencsétlenek...
Szóval ja, nem egyszerû a helyzet. Persze ez csak az én véleményem, nem kötelezõ velem egyetérteni, nem az elõadókkal van bajom mert többségük nagyon jó énekes, hanem ezzel az egész kiválasztási rendszerrel.
GOOBY, pls
A medve nem játék.
*annyi a hasonlóság
Egyébként semmi, ha összehasonlítod, akkor kb. annyi a különbség, hogy a refrén hasonló stílusú.
"- A két dalban számos átfedés van, dallamfordulatokban, de még ritmusképletben is, a hangvételük pedig szintén nagyon hasonló - jelentette ki a szakember, aki szerint a mai popdalok annyira egyszerûek, hogy az ilyen átfedések szinte mindennaposak."
Persze, hogy már az MTVA is vizsgálja, nyilván komolyabb az ügy, de ez semmi. Rengeteg a hasonlóság manapság és ez itt annyira nem nyilvánvaló.
Ami miatt Gigi sokkal nagyobb hátrányt szenved, az ez a szánalmas kortesbeszéd-gyûjtemény:
Tv2 celebek korteskednek Gigi mellett
A medve nem játék.
Gigi és a Szilvi-Dénes duó magasan a legjobbak, nekem mégis a páros az abszolút favorit, mivel rendkívül jól illenek egymáshoz.
Az a vicc, hogy Magyarország eddig magas helyezést (Bayer Friderika és Rúzsa Magdi) úgy ért el, amikor magyarul énekelt, emiatt aztán pláne nem érthetõ miért akarják ennyire az angol szöveget.
A válasz egyébként szerintem prózai: azt akarják, hogy a közönség is megértse a szöveget. Ebben az esetben viszont azt nem értem, hogy miért nem egybõl az angol verziót énekelték már az elõválogatók alkalmával?
amugy kiváncsi lettem volna odett angol dalára. de a többiekre is. nem értem miért nem lehet monjduk a maradék 8 dalt már angolul hallgatni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként sokan mondták, hogy hamisak, de szerintem az elsõ élõ adásban tökléletesek voltak. Jó ez a dal. A másodikban Szilvi baromira izgult, egyszerûen szarul szólt. Dénes meg kereste a kezét, és nem találta meg elsõre, és belebakiztak az elõadásba.
Más koreográfia kellene. Nem kellene mozogniuk, mint Giginek. De lennének más ötleteim is ...
Megmondaná valaki, hogy miért erõltetik azt, hogy a döntõben, Svédországban angolul szóljon a dal?
A medve nem játék.
http://www.youtube.com/watch?v=k3xw3-BjASo
Az olajbogyónak a legslágeresebb a dala, a másik kettõ nem is értem mit keres a legjobb 4 között.
mind1, eddig én nem találkoztam egy olyan dallal sem amitõl olyan "húúúú de brutál jó ez " érzésem lehetne.
Remélem jövõhéten lesz ilyen :D
azt lehet tudni,hogy jövõhéten kik lépnek fel?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A medve nem játék.
Az a nagy kár, hogy maga a mûsor brutál szar dalokkal van tele. Egekbe magasztalnak mindenkit, majd lehúzzák pontokkal, majd a sok szart, csak mert Celeb A v B valamilyen tehetségkutatóból, na azt simán továbbnyomják.
Pál Dénesék nem szóltak jól egy hete. Tény, hogy kb. ilyennel lehetne kint befutni, de nem voltak jók.
Nagyon beégnek olyanok, mint Völgyesi Gabi is, de nála az összkép nem volt jó, túlzottan visszafogottan alakított.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik