Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Pál Dénes facebook oldalán megy a mûsor. :D

A medve nem játék.

Remélem mostmár rendesen leheggesztik az ajtaját...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Hálistennek Keresztest itthon tartották, mehet vissza a kriptába.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

a.carkey
Az a gáz, hogy sikerült úgy alakítani az egészet, hogy az jusson a döntõbe mindenképpen, akit õk akartak, kivétel alex ...

A medve nem játék.

a.carkey
Vele van a legkevesebb baj. Legalább oda való, ahová készülnek. Remélem nyer.

A medve nem játék.

Byalex tényleg népszerû, minden hajléktalan Byalexnek öltözik.

a.carkey
Radics nyer. A többiek száma pedig értékelhetetlen. A legundorítóbb az volt, hogy úgy viselkedett VCS, mintha nem tudta volna elõre, hogy bent van a négyben. Undorító.

Sok bundát láttam életemben, de ez valami überbrutál volt.

A medve nem játék.

Vastag tucat elõadó, Gigi meg egy megfújt dalt énekel.

a.carkey
Mindegy. Kiestek. Csak erre a négy manóra lehet szavazni.

Remélem Rakonczaira rábizonyítják a focibundát!

A medve nem játék.

a.carkey
Esélyt nem adtak neki, pedig qurva nagy mérce lett volna, hogy Radics Gigi v. õk.

Faszért szól bele a zsûri? Vagy szóljon, de nem így. Atomciki. A döntõig szavazni nem érdemes.

Keresztes és Vastagh b+. Hogy egyáltalán felmerültek már gáz.

Utálom, ha alapból senkik valakit játszanak.

A medve nem játék.

A daluk sztem is jó, csak az elõadásuk lehetne jobb.

a.carkey
Ezt a kibaszott nagy csalást.

A medve nem játék.

Szerintem Agárdi Szilvia és Pál Dénes produkciója a legjobb az összes közül. Nem mondom, hogy világszám de ha választani kell akkor õket választanám. Ez az az a dal amelyet ha kell többször is szívesen meghallgatok..
a.carkey
Akárki is kerül ki, Azerbajdzsántól van 10 pontunk. :)

A medve nem játék.

Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sok igazság van abban amit leírsz, valóban a vicc kategória sok esetben az Euróvízió (én is hallottam, hogy az USA-ban pl. sokan nézik, mivel szeretnek jókat nevetni az idétlen dalokon).
Amikor azonban benyomod a rádiót és hallgatod a rágógumi popot és a mélyen átlag alatti fekete rapet, akkor azért érdemes elgondolkozni azon, hogy kinek kellene röhögni kin.
Azt se felejtsd el, hogy az ABBA és Celine Dion is az Euróvízión tûnt fel és annak nyomán lett világhírû.

Szerintem a mostani mezõny sokkal erõsebb, mint a tavalyi és eddig a továbbjutókat is sikerült úgy ahogy eltalálnom (ez utóbbi mondjuk nem jelent semmit, hacsak azt nem hogy tömegízlésem van, vagy hogy nincs akkora ízlésficamom :))

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PhantomAss
de azért a zsûri is beleszól abba hogy ki jut tovább
a végsõ döntést valóban a nézõk döntik el

GOOBY, pls

"nem az elõadókkal van bajom mert többségük nagyon jó énekes, hanem ezzel az egész kiválasztási rendszerrel."

A nézõk döntik el ki jut tovább, milyen igazságosabb kiválasztási rendszer lehetséges?

REALista
Kicsit hasonlít a refrén ez aztán komoly.:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a.carkey
Az egész kereskedelmi rádiózás elhasznált szarokról szól. Ezek semmivel sem rosszabbak, mint a naponta hallható dalipari kisiparos kreálmányok itthonról és külföldrõl.

A medve nem játék.

nekem ez vette el anno a kedvem az egész marhaságtól
Ukrajna 2007

..de ahogy láttam képeket sok hasonló "produkció" van minden évben.
2-3 értelmes dalért nem ülök végig egy b#ziparádét

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

PhantomAss
Én igazából nem értem hogy mi ez a felhajtás az Eurovízió körül évek óta, miért gondolják a magyar elõadók azt hogy ez egy hatalmas ugrás a karrierjükben. Az Eurovíziós dalfesztivál inkább a nevetséges kategória számomra.
Szerintem szánalmas az egész, egy hatalmas giccs, ahol abszolút középszerû dalok versenyeznek egymással, és általában nem az gyõz aki megérdemelné (értsd jó a zene).
Értem én hogy hatalmas ismertséget hoz meg ilyesmik, de én speciel ha magyar énekes lennék akkor minél távolabb tartanám magam ettõl a "verseny"-tõl.
Én nevetségesnek tartom hogy egy szakmai zsûri hónapokon át mindenféle teljesen közepes dalokat versenyeztet egymással, és a végén kiválaszt egy olyat ami tényleg a legrosszabb, semmi figyelemfelkeltõ nincs benne, de még csak nem is fülbemászó. Csiszár Jenõ zsûritag pl.(akinek az "apukám világa" c. mûsorát régen sokat hallgattam és nagyon szerettem), nem érti hogy a Bye Alex miért teszik annyira az embereknek. Talán nem csak a Class FM által játszott 20 évvel ezelõtti zenéket kéne egész nap hallgatni, és akkor rájönne hogy van élet a A-Ha Take me on-on és az One Direction-on kívül is. Hihetetlen ahogy a sok totálisan semmitmondó dalt ajnározzák (pl. I love my baby ugye, amibõl kb. ennyit lehet megjegyezni, és 138 nagy nevü producer közremûködött a megírásában, nyilván több ezer munkaórát beleöltek mire eme zseniális mû megszületett). A másik amit nagyon nevetségesnek tartok hogy a magyar énekesek között micsoda vérre menõ küzdelem folyik azért hogy részt vehessenek a versenyen. Szerencsétlenek...
Szóval ja, nem egyszerû a helyzet. Persze ez csak az én véleményem, nem kötelezõ velem egyetérteni, nem az elõadókkal van bajom mert többségük nagyon jó énekes, hanem ezzel az egész kiválasztási rendszerrel.

GOOBY, pls

a.carkey
Egymás után meghallgattam, és kezdtem a román csajjal. Szerintem ez biza baromira hasonlít. Tudom, minden évben ugyanez megy, de akkor is.

A medve nem játék.

Atisz
"Egyébként semmi, ha összehasonlítod, akkor kb. annyi a különbség, hogy a refrén hasonló stílusú."

*annyi a hasonlóság

Atisz
2 napos hír kb. a Blikk megint le van maradva kissé :)

Egyébként semmi, ha összehasonlítod, akkor kb. annyi a különbség, hogy a refrén hasonló stílusú.

"- A két dalban számos átfedés van, dallamfordulatokban, de még ritmusképletben is, a hangvételük pedig szintén nagyon hasonló - jelentette ki a szakember, aki szerint a mai popdalok annyira egyszerûek, hogy az ilyen átfedések szinte mindennaposak."

Persze, hogy már az MTVA is vizsgálja, nyilván komolyabb az ügy, de ez semmi. Rengeteg a hasonlóság manapság és ez itt annyira nem nyilvánvaló.
Ami miatt Gigi sokkal nagyobb hátrányt szenved, az ez a szánalmas kortesbeszéd-gyûjtemény:

Tv2 celebek korteskednek Gigi mellett

a.carkey
Na, Giginek annyi ...

Ez bizony baromira kopp ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szilvi, Dénes és Gigi is jól énekel angolul. Dénes franciául is. Ennek ellenére a Pál-Agárdi kettõs esetében TILOS ezt angolul nyomni. De lehet, hogy a sors megadja majd erre a választ, és Gigi megy Malmöbe.

A medve nem játék.

Atisz
Abszolút jogosak az észrevételeid és a kérdésed is.

Gigi és a Szilvi-Dénes duó magasan a legjobbak, nekem mégis a páros az abszolút favorit, mivel rendkívül jól illenek egymáshoz.

Az a vicc, hogy Magyarország eddig magas helyezést (Bayer Friderika és Rúzsa Magdi) úgy ért el, amikor magyarul énekelt, emiatt aztán pláne nem érthetõ miért akarják ennyire az angol szöveget.
A válasz egyébként szerintem prózai: azt akarják, hogy a közönség is megértse a szöveget. Ebben az esetben viszont azt nem értem, hogy miért nem egybõl az angol verziót énekelték már az elõválogatók alkalmával?

akyyy
nekem õk nagyon ttszenek egyébként, tényleg aranyosak, stb.

amugy kiváncsi lettem volna odett angol dalára. de a többiekre is. nem értem miért nem lehet monjduk a maradék 8 dalt már angolul hallgatni.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

a.carkey
PSZSZ hazajött Angliából? Pedig 2010 után megjárta Ausztráliát is.

A medve nem játék.

a.carkey
Gigi és a Pál-Agárdi kettõs között fog eldõlni, mert nem a zsûri által tolt emberanyag közül szoktak választani. ByeAlexet is valamiért szeretik, bár fogalmam sincs ki az.

Egyébként sokan mondták, hogy hamisak, de szerintem az elsõ élõ adásban tökléletesek voltak. Jó ez a dal. A másodikban Szilvi baromira izgult, egyszerûen szarul szólt. Dénes meg kereste a kezét, és nem találta meg elsõre, és belebakiztak az elõadásba.

Más koreográfia kellene. Nem kellene mozogniuk, mint Giginek. De lennének más ötleteim is ...

Megmondaná valaki, hogy miért erõltetik azt, hogy a döntõben, Svédországban angolul szóljon a dal?

A medve nem játék.

Nem kell neked az egész adás, itt a lényeg <#taps><#mf1> Jó tartja magát a harmadik X felé.

http://www.youtube.com/watch?v=k3xw3-BjASo

hol lehet a tegnapi adást megtekinteni? :Dyutuben nincs fent az egész adás?
Tuti hogy Keresztes megy ki mert az ismertségével megnyeri, de a dal ûberszar, hamar hazaküldik Malmöbõl.

Az olajbogyónak a legslágeresebb a dala, a másik kettõ nem is értem mit keres a legjobb 4 között.

akyyy
Odett<#taps><#taps><#taps> voltam koncertjén, õ az akinek szorítok, hogy jusson ki.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gabi nekem sem jött be, fõleg ahogy elkezdte az éneklést az vmi förmedelem volt, aztán a dal közepére a refrént már egész jól hozta.
mind1, eddig én nem találkoztam egy olyan dallal sem amitõl olyan "húúúú de brutál jó ez " érzésem lehetne.
Remélem jövõhéten lesz ilyen :D
azt lehet tudni,hogy jövõhéten kik lépnek fel?
Milyen értelemben érted a visszafogottságot? Gabi simán megérdemelte volna a 3. megkockáztatom a 2. helyet is! Visszafogottság... szerintem 1 ilyen válogatásnak tényleg a dal kellene h középpontjában álljon, nem az h ki hogy rakja ki a kiraknivalót, meg h mennyire "erotikusan" énekel. És itt visszatérhetünk a hszed elsõ részére, amivel viszont egyetértek. Az elsõ 2 helyezett abszolút nem érdemelte ki nemhogy a helyét, de a továbbjutást se! De ahogy írtad, ez van.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

a.carkey
Az egyik norvég elõdöntõs pályamû:
http://www.youtube.com/v/OG-m1h8_lG0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB :D

A medve nem játék.

a.carkey
A srác - nem tudom mi a neve -, aki a szünetekben nyomja viszont õstehetség. Ennyire lazán baromi rég láttam emberkét mûsort vezetni. Nem erõltetett, jók a beszólásai, laza.

Az a nagy kár, hogy maga a mûsor brutál szar dalokkal van tele. Egekbe magasztalnak mindenkit, majd lehúzzák pontokkal, majd a sok szart, csak mert Celeb A v B valamilyen tehetségkutatóból, na azt simán továbbnyomják.

Pál Dénesék nem szóltak jól egy hete. Tény, hogy kb. ilyennel lehetne kint befutni, de nem voltak jók.

Nagyon beégnek olyanok, mint Völgyesi Gabi is, de nála az összkép nem volt jó, túlzottan visszafogottan alakított.

A medve nem játék.

a.carkey
Mondjuk, ha már tévé, akkor Jegyes-Tóth Kriszta hosszabb hajjal, mint most, de NÉ benne van a legjobb háromban. ;)

A medve nem játék.

a.carkey
És nem ordítja, hogy SZAVAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, geci! :D

A medve nem játék.

FrezeR
ja fõleg így két gyerek után :)

a.carkey
Ez a Novodomszky Éva egész korrekt, bármilyen szart is erõltetnek rá ruha címén. :D

A medve nem játék.

Eddig nem találkoztam olyan produkcióval ami brutál jó lenne...
"ezt látnod kell" :D nagyon drukkolok neki de komolyan, jót lehet rajta röhögni, én aszondom Palcsó FTW! Igazi parodista véna!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Zeraa
<#nevetes2>

akyyy
<#levele><#levele><#levele><#conf>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
fogadnok baricak a a szavazógyáros rajongotábora szavazott erdélybü

akyyy
annak a csajank az a piercing mint egy mammernak egy pattanás, egy szemölcs, egy bibircsók ugy néz ki :D

Jaj úgy izgulok<#pias><#mf1>