Eurovíziós Dalfesztivál
  • MrSpock
    Itt egyszerű aképlet,és én végül nem is csodálkoztam. Országok közötti viszony kérdése. Minket igazából senki nem komál,kivéve a finneket!:) Kati dala iagzi rádiós sláger volt,nem kiemelkedő,de mégis ha mondjuk nem is tudtam volna ki énekli akkor is megragad amaga egyszerűségével dallamával,tehát simán vállalható. Hangilag is rendben,tehát jön akkor az a verzió,ki-kivel hogyan is áll. Azeriek nyertek,ugye szinte alegtávolabbi orzság európától. Meg a nagy oroszország tagállamai remdesen odaszavaztak. Így volt ez avolt Jugoszlávia népével,és skandinávaia is,kivéve finnek. Majd a benelux államok,francia nyelvterület,esetleg olasz. Spanyol-Portugál testvérek szinte.mint német-osztrák páros. Tehát mi maradunk egyszál magunk,se testvérünk semmi..Románok nem szeretnek,csak erdélyi magyarság,szlovákok szintén,tőlük árva pont sme jött. Lengyelek is elpártoltak,csehek sehol,auzstria szintén,holott egy nemzet voltunk.Ukrajna oroszország felé hú még így is. Nah szóval röviden ennyit,itt nem a zenéről szólnak adolgok,csak az akörítés. Lehetne bármi más dolog ami szavazósdni,választósdi! Igazából az elhangzott dalok közül jó ha 5 vállaható volt hallgatásnyi időre. Nem mi voltunk a rosszak,szerintem,hátulról a4.ek elég dúrva végeredmény,de ez tükrözi az országimázst! 2011 ,magyarország egyedül vagy európában,ezt érezni ugye az EU-üléseken is,de ez már politika!