A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
Amikor ezt a témát indítottam ("valamikor") mondhatnám hogy kis pöcs voltam aki csak szórakozni jár fórumokra, azt sem tudja hogy miről beszél, miben hisz és hogy mit akar.(most sem tudom. ki tudja? miért akarom egyáltalán tudni és minek? akarhatnám tudni és nem is )
Elolvastam 1-2 hozzászólást a topicban és mindenfélét láttam, van aki hisz van aki nem hisz, van aki csak bizonyítékokban hisz, van aki még abban sem.
Nem az a lényeg hogy miben hiszünk és miben nem, mert semmi külömbség nincs a kettő között.
Ugyan onnan ered mindkettő, ugyan ott ér véget mindkettő.
Szeretnék bocsánatot kérni tőletek hogy ilyen topicot nyitottam, de nem teszem.
Tehetném is és nem is.
Mi a külömbség?
2 lehetőség van hátrafele vagy előre haladni valamerre (akármerre), pozitívan vagy negatívan de mi a külömbség?
MI tesszük külömbséggé, mindenki saját magának, mindenkinek az elképzelt világa szerint ahogyan ő szeretné.
Én azt mondom hogy tudom a telekinézist, tudom gyógyítani magam, tudok lebegni és sorolhatnám még, de mondhatnám az ellentétét is, igazából telejsen midnegy mit mondok ugyan onnan ered mindkettő ugyan ott végződik mindkettő ezért sosem hazudok és mégis mindíg hazudok.
Ha most sokaknak elvettem a kedvét az egésztől azt mondom: kedv és kedvtelenség mi a külömbség?
Semmi, ugyan onnan ered ugyan ott végződik.
Miért végződik ugyan ott és miért kezdődik ugyan ott?
Mert így kell lennie, azért hogy legyen valamilyen, ha semmilyen lenne akkor is akármi lehetne, a semmi egyenlő mindennel, a minden egyenlő a semmivel.
Ezek után te döntesz hogy mit tudsz és mit nem, mit akarsz tudni és mit nem.
Akármit akarsz(szeretnél), akármit nem akarsz, mindenki ugyan azt akarja és senki sem akar semmit.
Az élet egy undorító és ocsmány, az élet csodálatos és szépeséges ,de most akkor melyik-? mivan?
Az van hogy minden van ahogy lennie kell ahogy te akarod ahogy nem akarod.
Ha rosszul sült el valami akkor úgy kelett lennie, ha átmentél az érettségin akkor úgy kelett lennie. Telejsen mindegy hogy mi vagy, az vagy ami szeretnél, és nem vagy ha nem szeretnél.
MIndannyian egyek vagyunk és mégis mindkei különálló és egyedi.
Ez a végtelenség az amit úgy hívunk, hívok.:
-Az erő, a chi, a galaxis.
Ha te tudod hogy átütöd a betont akkor átütöd a betont, ha tudod hogy nem lesz semmi bajod, akkor nem lesz semmi bajod, ellenkezőleg úgyszintén.
Hinned kell hozzá vagy nem hinned.
Rajtad áll hogy mit hiszel és mit nem, a végtelenségből választhatsz mégis semmi választási lehetőséged nincs.
Minden történik ahogy történnie kell és úgy érzel ahogy érezned kell, ha most beszólsz akkor be kell hogy szóljál, ha udvariasan válaszolsz akkor úgy kell tenned, a külömbséget ti döntitek el.
Van is és nincs is.
NIncs mondanivalója az írásomnak mégis mindent elárultam vele.
Tehettem volna egy szóval is tehettem volna egy regénnyel is nincs külömbség, ne feledd hogy te teszed azzá.
sziasztok