#57Nem értem a dolog logikáját. A "brutális gép" nem a Vistához kell. Azaz van egy gép, ami elég brutális ahhoz, hogy lazán, röhögve és köszöngetve fusson a Vista.
Igen? Erőforrásokról hallottál már? :) Olyan nincs, hogy lazán futtat egy gép valamit. futtass lazán egy 5 évvel ezelőtti játékot, meg indíts el mellette egy mait és hoppá, valahogy nem fut olyan jól az új játék, vajon miért....
Egyébiránt most nem arról volt szó, hogy "fejlessz a Vista miatt".
Olyan nincsen, hogy "az a célja" valaminek, hogy új hardware-t vegyél. Te döntöd el, hogy mikor-miért fejlesztesz masinát.
Ezek szerint a csilivili játékok kényszerítenek arra, hogy jobb videokártyát végy? Egy fenét. Nem kell velük játszani, vagy nem kell velük 1280x960-ban játszani.
Szép ideák, tudod hány ember van aki függő? Van sok. Ez pontosan arról szól. Annyira átlátszó az egész. Még szólni is fog neked: figyelj gyenge a procid vegyél újat... nane. Sőt az is lehet, hogy még boltot is ajánl. :)
Nézz körül a valóságban itt nagyon sokminden pont arról szól hogy vegyél új hardware-t. Eleve nevetséges a koncepció, miaz, hogy op. rendszernek csillogni-villognia kell? :o, nem arról van szó, hogy persze letiltom. Ez ok. De nem is rólam van szó. A nagy többségről aki beveszi ezt a szart, ami azért ilyen mert "pénz beszél". Olyan könnyedséggel beszélsz erről, meg arról, hogy ha van pénze akkor vegyen szart. Gondolj már egy kicsit bele miről beszélsz. Csak azért mert kapitalizmus van még nem jelenti azt, hogy akkor azt el is kell fogadni jelen formájában (de nem akarok eltérni). Hadd ne soroljam fel, hogy mennyire befolyásolják az embereket úton-útfélen, anélkül hogy fel sem fogják.
Én nem látok benne semmi "ész kérdése" dolgot. Az a kérdés, hogy mire akarod használni a gépedet.
Nem értem a dolgot... mihez legyek eszes? Ahhoz, hogy rájöjjek, hogy szar-e a gépem, vagy jó?
Ha valaki "megteheti", akkor miért ne rakja fel a Vistát? Akár még sokkal jobb is lehet, mint az elődei
Valóban. Minden nézőpont kérdése. De amikor arra gondolok, hoyg bemegyek apámhoz munkahelyre és jobbra balra pentium 4es csúcsgépeket látok és office megy rajta azt napot. És akkor te arról beszélsz, hogy nem vagyunk kényszerítve? (Ha bemész egy számtech boltba tudsz venni egy pentium kettest, kifejezetten irodai munkára? Na ugye hogy nem..) ló***t nem. Jobbról balról nyomják a nagy barnát :)