Teljesítményminősítést is végez majd a Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"adjon vmi olcsót, egyszerü gépet a kisfiamnak kell játékra"
tényleg tudja
valahoyg a fejekben az van, hogy játékra elég egy kis teljesítményû gép
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Kár, hogy már vége a SuliNet-nek! 😄
És a nagy multik hogy fognak most karácsonyi szezonban 4-5 éve elavult DE ólcsó konfigokat rásózni mit sem sejtõ szülõknek???
de az MS sok mindent bejelentett, és nem minden úgy van ahogy elképzelik, nagy a felhasználói tábor, és õket bizony supportálni kell
de ha mondjuk nem, akkor ott vannak a konzolok
Minden mas csak onigazolas.......
Morden23😮hh en nem akarom elvenni a jogod a hulyesegre,de ez igy becsapas,legalabb is szerintem.
Pl. DX10 mar kenyszerito ero a Vistara es majd egy uj videokartyara.persze sok fugg attol,hogy pontosan mit fog mutatni ez a teszt,hogyan fog mukodni...Ahogy a vak is mondta: majd meglatjuk
Én például elõbb vennék vitorlást (még akár a Balcsin is), mint egy 20 millás autót. Ki mit szeret, ki mirõl tud lemondani, blabla.
de míg a Vistáról le tudok mondani, Oblivionról már kevésbé
de nem létszükséglet az Obli sem
Mike: Az igaz, ez mind remek, de semmivel sem "elítélendõbb" vagy "butább", "esztelenebb" dolog, ha valaki a Vista miatt vesz még 1G memóriát, mintha a másik az Oblivion miatt vesz új videokártyát (akármit).
Kényszerítõ erõnek nem nevezném, hiszen (a szó hagyományos értelmében) nem vagy rákényszerítve a szolgáltatás (Vista, játék) igénybevételére. És mielõtt valaki felhozná a "népbutítás" témát, semmi köze ehhez.
pl. én is amiatt fejlesztettem idén
a régi gép az újabb játékokon kivül mineden másra elég volt
Ha azt latjak, hogy a Vista szerint nem koser valami akkor bizony fejleszteni fognak, mivel penz van,csak hozzaertes nincs,meg szakembereknel sem😞
Es mi lesz szuk keresztmetszet majd? Videokartya es proci, mert ezek a legdragabbak.....
Olyan nincsen, hogy "az a célja" valaminek, hogy új hardware-t vegyél. Te döntöd el, hogy mikor-miért fejlesztesz masinát.
Ezek szerint a csilivili játékok kényszerítenek arra, hogy jobb videokártyát végy? Egy fenét. Nem kell velük játszani, vagy nem kell velük 1280x960-ban játszani.
Én nem látok benne semmi "ész kérdése" dolgot. Az a kérdés, hogy mire akarod használni a gépedet.
Nem értem a dolgot... mihez legyek eszes? Ahhoz, hogy rájöjjek, hogy szar-e a gépem, vagy jó?
Ha valaki "megteheti", akkor miért ne rakja fel a Vistát? Akár még sokkal jobb is lehet, mint az elõdei (beta alapján én elég pozitív voltam, pedig egy Compaq Presario 2800 laptopon ült, és tökéletesen elfogadható sebessége volt). Aero-t ráadásul ki is kapcsolhatod.
Ezt a "gáma" szót muszáj használni? Kevés undorítóbb 'nyelvújítást' hallottam ennél.
mint anno a gimiben a magyartanárom aki átvette az osztályt harmadikban
"hm túl sok itt az ötös, 4-esre én tudom az anyagot..."
duplázza meg vincsesztere kapacitását, törölje le a windózt
Asszongya: A játékok majd ezen ráta alapján fogják megállapítani, hogy milyen beállításokkal fut majd jól a gépemen a cucc. Hát lol vazzeg. Ha azt akarom, hogy jól fusson a gém akkor kibakom a picsába az aero szemetet azt gámázok fele olyan erõs gépen 😄 (túlzás...)
Egyébként meg windows 2000 rulzzz 😊)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Hány tesztet futattot már a 3D Mark 2000??
15-öt kb. És az csak CPU és videokari volt....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bol megcsinálják az uj OP.Rendszert
Csá
Persze az adatok biztos mennek majd kifelé, fõleg ha az embernek nincs netje, konektoron kiszívárog..
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Sok low-end gép teljesen használható lenne értelmes mennyiségû memóriáva (min. 512M😎, de csak 128MB van benne, és még abból is levesz az integrált VGA.
Mivel az egyszeri júzer nem tudja, hogy mitõl lassú a gépe, vagy vesz egy újat, ha van pénze, vagy beletörõdik (ez a gyakoribb). Pedig a RAM bõvítés igazán nem drága (egy komplett gép árához képest).
- X2 4200+
- 2GB DDR400 (GEIL)
- X1600XT, 256MB
- Két TFT monitor, 21'' és 19''.
- Sok-sok vinyó.
Fel lehet sorolni kismillió okot, hogy miért is fejleszti valaki a masinát. Van, akinek melóhoz kell, van akinek mániákusan a legújabb játékokkal kell játszania, csak és kizárólag 600szoros élsimítással, meg 14000x9000es felbontással.
Ezt csinálja a rendszer, csak fordítva: Az értékelés azt mondja meg, hogy mire alkalmas a rendszer.
Pl.:
1-2 : csak alapszintû feladatokra.
2-3 : átlagos irodai munkára, szoftverfejlesztésre, egyszerûbb játékokra.
4-5 : 3D renderelés, CAD, video vágás, csúcs játékok.
Magyarán. Egyedül neked érdeked, hogy gondolkodj😊)))
Akinek meg van esze, az sem zsír új gépet nem vesz évente, sem pedig a pistát.
Bazze. Azért eléggé mélyre süllyedt az IT,ha már attól Geek az ember, hogy nem xopja be ezeket a marketing dumákat😊
Régen attól volt geek az ember, ha a nyomtató portra rá tudta kötni az elektromos kv fõzõt, és egy konzolos progival tudta kiadni a parancsot, hogy fõzze le a kávét. (egyébként leírás a neten. 😊))
Na persze (ha talán nem is radikálisan, de) csökkenne az otthoni felhasználók lelkesedése, ha az eddig szipiszupi-csilivili számítógépre (amin g*cire gyors a Doom3 vaze) kidobja a progi a kettes alát😊
"akik nem játszanak a számítógépükön csak például interneteznek és dolgoznak, máris érdektelenné válik a Vista."
Nem értem miért is függ ez össze. Attól még használhat valaki Vistat, ha wördözik. Biztos nem fog ezért WinXP-t venni, pláne azért mivel nagy valószínûséggel a WinXP hamar eltünik a boltok polcairõl, ha a Vista megjelenik.
"végre eltûnhetnek a szupermarketek polcairól az elégtelen teljesítményû, kevés memóriával, lassú és kis tárolókapacitású merevlemezzel, gyenge videokártyával szerelt konfigurációk. "
Már miért tünnének el???
Attól még felmászik egy gyenge gépre is a Vista. Azt meg az átlag vásárló orrára úgysem kötik, hogy hanyas WEI-t kapott is az a bizonyos gyenge gép. Na meg az átlag vásárlónak fogalma sem lesz arról, mi is az a WEI, meg nem is fogja érdekelni.
😊))
Mellesleg: Ismét a szokásos napi "el ne felejtsd kinek kell tejelned" hír😊)
eltûnnek a gyengébb gépek? hát persze
200k alatt ne is áruljanak gépet
hülye Microsoft
ez aztán fontos
kismillió tesztprogram van
gondolom ez a WEI arra kell, hogy az adatokat elküldje az MS-nek