• Morden23
    Nem értem a dolog logikáját. A "brutális gép" nem a Vistához kell. Azaz van egy gép, ami elég brutális ahhoz, hogy lazán, röhögve és köszöngetve fusson a Vista. Egyébiránt most nem arról volt szó, hogy "fejlessz a Vista miatt".
    Olyan nincsen, hogy "az a célja" valaminek, hogy új hardware-t vegyél. Te döntöd el, hogy mikor-miért fejlesztesz masinát.
    Ezek szerint a csilivili játékok kényszerítenek arra, hogy jobb videokártyát végy? Egy fenét. Nem kell velük játszani, vagy nem kell velük 1280x960-ban játszani.

Én nem látok benne semmi "ész kérdése" dolgot. Az a kérdés, hogy mire akarod használni a gépedet.
    Nem értem a dolgot... mihez legyek eszes? Ahhoz, hogy rájöjjek, hogy szar-e a gépem, vagy jó?
    Ha valaki "megteheti", akkor miért ne rakja fel a Vistát? Akár még sokkal jobb is lehet, mint az elődei (beta alapján én elég pozitív voltam, pedig egy Compaq Presario 2800 laptopon ült, és tökéletesen elfogadható sebessége volt). Aero-t ráadásul ki is kapcsolhatod.

Ezt a "gáma" szót muszáj használni? Kevés undorítóbb 'nyelvújítást' hallottam ennél.