Hmm. Hát lehet, hogy fiatal vagyok, de nem beszélek butaságokat. Egyébként nem tudom Te hány éves lehetsz, de amit leírtál az csak részben igaz. Most nem akarok nagyon belemenni mert offtopic, de nyilván attól mert meleg valaki, simán lehet gyereke is (pl. mert elvárják tőle, hogy megházasodjon, stb.), vagy csak egyszerűen biszexuális és van családja, mellette meg belekóstol kicsit a másik irányba is :))
Szóval ezek az emberek simán örökíthetNÉK a gént, ha ez így működne. De nem így működik, viszont azt sem lehet kijelenteni 100%-osan, hogy nincs olyan, hogy valaki melegnek születik.
Nem tudom mi a tudomány mai álláspontja a témában, de egyet 1000%-ra bebizonyítottak: attól tutira nem lesz senki meleg, hogy melegekkel haverkodik, vagy melegekről olvas vagy mittudomén látja őket a televízióban, sőt tovább megyek: meleg párok örökbefogadott gyermekei (már ahol engedélyezik ezt) SEM lesznek melegek azért, mert ezt "látják".
És én ezzel erre a 2 mondatra reagáltam:
"Különben meg miért ne tenne jót a melegpropaganda? Túlnépesedés ellen ideális."
Ezt viszont Te írtad:
"Feltételeztem, hogy gondolati síkon jön tehát létre, amit a kreatívabbak maguk alkotnak, a kevésbé kreatívak tanulással sajátítanak el."
Aha. Egyszer csak Józsika arra gondol, hogy hú, vajon milyen lehet melegnek lenni? Bár Józsika tök heteró és elokádná magát, ha egy azonos nemű "úgy" hozzáérne, de nem: ő továbbra is mazochista módon arra gondol, hogy márpedig meleg lesz (nem a nyár, hanem ő maga :). És akkor eccercsak Józsika meleg lesz? Mármint nem lázas, hanem frankón ratyi és majd elmegy fiúkkal? Ezt most komolyan mondod?
Persze lehet, hogy most nagyon leegyszerűsítettem a dolgokat, de akkor, akár privátban is magyarázd már el nekem, mert érdekel a véleményed, csak nem akarom szétoffolni ezt az amúgy REMEK topicot...