homeless#1543
Utálom a buzikat. Egyre több van, bár nem is csodálom, mert a tv-be is állandóan csak ezeket a retkeket látni. Már nem is szívesen nézek tv-t, mert a balázs és mónika show állandóan buzikkal, csövesekkel, cigányokkal van tele. Ez kell a népnek, bravó. Régen nem is lehetett a tv-be buzikat látni. Ha állandóan ezt látja a gyerek, akkor természetes lesz neki, és ha fogékony rá, akkor ő maga is buzi lesz. De ha a média nem nyomná ennyire őket, akkor lehet, hogy sok buziságra hajlamos ember úgy nőne fel, hogy elítélné az egészet és lenne egy szép családja. Akik meg annyira pártolják a buzikat, hogy nem kell elítélni, azoktól megkérdezném, hogy mit szólnának hozzá, ha egy napon a gyerekük azzal állna elé, hogy a fiúkat szeretem. Nekem nem azzal van bajom, hogy vannak buzik, de könyörgöm, ne nyomják már ennyire őket a médiába. Azt a vivás faszkalapot is kirugdosnám a gecibe a tv-ből.
A rózsaszín pólósok meg nem biztos, hogy buzik, egyszerűen csak ezt látják a sok fasz férfimagazinba, meg azt, hogy akkor leszel ember, ha 500000 forintos órád van, 100000 forintos cipőd, stb. Nehogy már egy szaros újság mondja meg nekem, hogy hogy nézzek ki. Arról meg nem is beszélve, hogy nagyonsok férfi divatdiktátor is buzi. Szóval a NAGY férfiak a buzikat követik.