2404
-
Cat #1577 "keresztény értékrend" :) ez eleve paradoxon. Ne akarjunk már több ezer éve kitalált és akkor működő (hovatovább szükséges) dolgokat a mai világra kényszeríteni. (Külön OFF vitaszál lehetne pl. az óvszer tiltása Afrikában és Braziliában, nem véletlen hogy terjed az AIDS mint az állat)
Meg mellesleg a "keresztény világ" marhára széttagolt, egyes egyházakban már homoszexuális püspökök is vannak. (Persze ha a szóhasználat alatt a római katolikus tanításokat érted, az más, de nem ezt írtad). -
jön az új Palermo mezem 2 hét múlva :)
-
szerintem az idősebb hölgy aggályai teljesen érthetőek. tudom, hogy manapság a homoszexualitást nem büntetik börtönbüntetéssel, de ettől még a keresztény értékrendben ugyanolyan bűn, mint a gyilkosság vagy a lopás.
na most ha tolvajok vagy gyilkosok mennének tüntetni, hogy ők büszkék arra, hogy tolvajok/gyilkosok, és pluszba még kereszttel illusztrálják, hogy ők kereszténynek érzik magukat, az valahol a pofátlanság legfelsőbb határain is túltesz, nem gondolod? -
Akkor ez a képbeszúrási fieszta is idevágott. -
szerintem belefér
még jó, hogy mások vagyunk (érted, MÁSOK;) -
Itt aktuális, hisz egy élethelyzetet mutattam meg, semmiféle bibliai elemzésbe nem is mentem bele. ;) -
43 új üzenet már megint...
-
lehet, de például a legutóbbi "nem vitaindító" hozzászólása nem ebbe a topikba való, hanem mondjuk a Biblia értelmezésébe, mint az egyetlen máig aktív kereszténységről szóló topik itt az sg-n. -
a vodka női ital :)
klasszikus világirodalmat buzis olvasni (ha nem kötelező)
* * *
a tévé abban (is) változtat, ha valaki nem csajozik "eleget", akkor rögtön azt hiszi, hogy valami baj van vele
* * *
Szerintem SRobert nem kötekszik, hanem rávilágít mások elméleteinek a fonákságaira, ellentmondásaira
-
kösz a képeket. szeretem a képes tutorialokat, de a címe lemaradt:
"Hogyan legyünk ízléstelenek?" -
ugye? :D -
jó titeket olvasni -
Ez egy vélemény cserélő topik,nem pedig buzis képek linkelős topikja. Az utolsó sor pedig fölösleges ovlt,egyszer már bemutatkoztál,nem kell minden kommentedben külön jelezni,hogy mi vagy. -
a zsírkereskedő #1564 nem erről szól a topik?
tudom de inkább vitatkoztok hülyeségeken...
idiots:) -
a zsírkereskedő #1563 ez nem rózsaszín... de...:)
-
Jó, jó, mostmár elhisszük, csak hagyd abba plííííz! :D -
a zsírkereskedő #1561 hopp itt van még egy...milan baros
-
jaja, én is ezt akartam kérdezni! :DDD -
a zsírkereskedő #1559 fernando torres
-
a zsírkereskedő #1558 narancsvidék?
-
Most direkt raksz ide homoerotikus képeket? :) -
a zsírkereskedő #1556 elődöntő után... -
a zsírkereskedő #1555
silas a da vinci kódból -
Fingom nincs, szerintem tök buzis. :D -
Ha érted mit olvasott ki a gondolataimból oszd meg velem,hadd tudjam én is! -
portugál focista(kb 20-22 éves) -
biztos... :) -
a zsírkereskedő #1550 c ronaldo aka "szinész"
-
a zsírkereskedő #1549 itt se tűnik annak
-
Te miről beszélsz? Megint gondolatolvasol? -
ki ez a buzi? :D -
Jól van kisfiam, jól van. :)
|megsimogatja a kis buksiját nekijje| -
a zsírkereskedő #1545 ő is buzi lenne akkor kedves botond?
nem hinném...
-
Kitartóan bomlasztasz. Ezek a nagy elmélkedések, liberalista szempontok felvetése a cselekvés halála. Népek és civilizációk tüntek ilyen okoskodások miatt. Nincs is kialakult álláspontod, véleményed, csak a másokét akarod megkérdőjelezni, hogy nekik se legyen. Öncélú rombolás amit folytatsz. A homokosok legalább világos célokért küzdenek. Te csak káoszt próbálsz teremteni. Persze, ha egyszercsak eljönne a káosz, és egy 110 kilós kan kisebbségi állampolgár jól arcbaszekszuálna és nem lenne kihez fordulni, mert felszámoltuk a rendőrállamot, nem korlátozza senki senkinek a szabadságjogait, akkor lehet átértékelnéd a kérdést, de akkor már egy pöttyet késő lenne. Van aki előre gondol, van aki utólag kesereg. -
homeless #1543 Utálom a buzikat. Egyre több van, bár nem is csodálom, mert a tv-be is állandóan csak ezeket a retkeket látni. Már nem is szívesen nézek tv-t, mert a balázs és mónika show állandóan buzikkal, csövesekkel, cigányokkal van tele. Ez kell a népnek, bravó. Régen nem is lehetett a tv-be buzikat látni. Ha állandóan ezt látja a gyerek, akkor természetes lesz neki, és ha fogékony rá, akkor ő maga is buzi lesz. De ha a média nem nyomná ennyire őket, akkor lehet, hogy sok buziságra hajlamos ember úgy nőne fel, hogy elítélné az egészet és lenne egy szép családja. Akik meg annyira pártolják a buzikat, hogy nem kell elítélni, azoktól megkérdezném, hogy mit szólnának hozzá, ha egy napon a gyerekük azzal állna elé, hogy a fiúkat szeretem. Nekem nem azzal van bajom, hogy vannak buzik, de könyörgöm, ne nyomják már ennyire őket a médiába. Azt a vivás faszkalapot is kirugdosnám a gecibe a tv-ből.
A rózsaszín pólósok meg nem biztos, hogy buzik, egyszerűen csak ezt látják a sok fasz férfimagazinba, meg azt, hogy akkor leszel ember, ha 500000 forintos órád van, 100000 forintos cipőd, stb. Nehogy már egy szaros újság mondja meg nekem, hogy hogy nézzek ki. Arról meg nem is beszélve, hogy nagyonsok férfi divatdiktátor is buzi. Szóval a NAGY férfiak a buzikat követik. -
az a baj kedves Botond, hogy jóideje magaddal beszélgetsz :D
és ezért csúsztatsz, mert belemagyarázol olyat a másik mondandójába, ami nincs ott. :)
-
Megint erős csúsztatásokkal próbálod manipulálni a dolgokat. ^.^ Persze van akit meg lehet vezetni,szal egy próbálkozást megért. ^.^ A homoszekszualitás nem keresztény érték,mint ahogy a gyilkosság sem az. És szó sincs a káros dolgok tolerálásáról. Megtért báránynak meg kell bocsájtani,lásd még felhagy a homokozással,de a homokozást nem emeli értékké,sem elfogadottá. -
nem tudom miért óckodtok a melegektől... én is a pasikat szeretem
nyilván, mert ez a trendi :D -
Látom, érted a lényeget ;) -
Idézd már be Jézus mit csinált a homokosokkal a bibliában,mert kicsit megkopott az emlékezetem. :-D Az,hogy a gazdátlan kutyák érdekében felszólt,az valahogy nem iránymutató a homokosok megítélésére számomra. :-D Vagy a kenyérből sok kenyeret csinált a rejtett homoszekszualitásra buzdító rész,hiszen ott a sok azonos terjedése figyelhető meg? Vagy mi?