-
tirpitz #1236 Elolvastam majdnem az összes hsz-t, és nem tudom hogy sírjak -e vagy nevessek. Először is leszögezem, hogy nem járok rózsaszín cuccokban, mert nem szeretem nagyon a szines ruhákat, kényelmetlenül érzem magam bennük. Értem, hogy sokan nem találják esztétikusnak, hogy egy pasi rózsaszín pólót vesz fel, én is viccesnek tartom, de komolyan ez a legnagyobb problémátok? Mit érdekel Titeket hogy ki, miben jár? Ha ő jól érzi magát benne, akkor miért ne? És teljesen mindegy, hogy ő volt az első aki felvette, vagy őt követik.. utóbbiak akik követik a divatot gondolom így érzik magukat egy csoport tagjának, be akarnak illeszkedni vagy csak egyszerűen tetszik nekik. És? Lehet Téged zavar, az egy dolog.. de ha valakiben annyi tolerancia sincsen hogy elviselje azt hogy a másikon olyan ruha van, ami neki nem tetszik, az szerintem beteges. Ennyit a rózsaszín ruhákról.
Ami a homosexualitást illeti: azon rohadt jót nevettem, hogy az egyikőtök írta hogy a nagy fémszíjas óra buzis, mire a másik írta hogy neki olyan van és az ajándék, stb és különben sem az. Ugyanő írta viszont hogy az emlékgyűrű az! Aha, logika.. Kagylótelefon is buzis. Miért? Bevallom férfiasan, papucsot hordok.. még csak nem is szandált.. nem izzad bele a lábam, kényelmes, szellőzik, szeretem. Nem vettem észre hogy kinéznének miatta BKV-n, de az is biztos hogy azt kinézik akinek pállott lábszaga van, mert 40 fokban is felveszi pl. a bakancsot. (jah, mert az olyan egyedi stílus.. az egész városban csak egy ember van, aki bakancsot hord télen-nyáron, nem?) Sosem volt különösebb gondom a melegekkel, legalább szűkül a konkurencia a nőkért vívott harcban :) Ha meg most előjöttök a népesség drasztikus csökkenésével, akkor nézzetek magatokba és tegyétek fel a kérdést hogy napi hány órát töprengtek Magyarország demográfiai mutatójával? (zárójelben csak annyit, hogy akik idáig a hagyományokról, a kultúráról, a konzervatív értékekről beszéltek olyan helyesírási hibákat követtek el amik brutálisak. "Nyelvében él a magyar!" Hát nem a buzik miatt fogunk kihalni...
Elnézést a hosszú hsz-ért!
u.i.: hónaljkutya borotválása ellen én is lázadtam, aztán mikor bnőm kérésére megtettem, rájöttem hogy sokkal higiénikusabb, tisztább, szárazabb, biztonságosabb lesz a Világ. Tiszta szívből tudom ajánlani..