2404
  • Bandee1987
    Én is elolvastam egy csomó hsz-t:

A rózsaszín pólót hordják csak a lányok, a férfiak ugyanmár vegyenek fel valami normális szinű polót...a kórházban sem véletlen jelölik a lány újszülötteket rózsaszin a fiúkat kék szalaggal...
    A szandál témához hozzászólva: Én szandált hordok nyáron, mert ki a tököm akarja, hogy befülledjen a lábam. Az, hogy valaki nem ápolja rendesen a körmét és úgy teszi közszemlére, hát az tényleg nem valami szép, de ezért kell ápolni, és akkor nincs ilyen gond :)
    Hónaljkutyát én is távolítom elfele, nyári melegben sokkal jobb így, nem izzad annyira...
  • CattiBrie
    mejikőtökaz? tetye fel a kezét! :D

[csak hüjül]
  • CattiBrie
    "legalább szűkül a konkurencia a nőkért vívott harcban"

#977 :P
  • Fido4life
    :)
  • IMYke2.0.0.0
    Dicsekszik, nincs benne a 7 főbűnben...
  • Ben C
    és?
  • Fido4life
    - Rózsaszín pólós bu*ik (386 új üzenet)
  • Punker
    ő szerintem nem válogat jöhet minden.....
  • RaZoK
    ezt a seggfejet a myvipen találtam :Ð

• fistin
    a hosszúhajú pasit blokkolnád mi? :]]
  • fistin
    hát hogy voltatok képesek a bannerbe ilyen kalácsképű személyiségzavaros emberkéket megjeleníteni, szégyen gyalázat!!

ja és ki ne felejtsem: PUZIS TOPIC LOL :DD (kivéve persze mez -.-)
  • a zsírkereskedő
    nem olyan fotók...:)
    térdel a homokban amikor jön a víz meg hasonlók...
  • Dynamic
    ez meg a másik...
  • Dynamic
    Miért, ha a te h*gyos farkadra rábukik egy bombanő, az nem igénytelen? Csak költői kérdés...Röhögök ezeken a "komoly" érveken:D
  • G_ArchAngel #1243
    vigyél egy dugót az ánuszodba, nehogy meglepetés érjen, vagy hátadat a falnak nyomva aludj csak el:)))
  • a zsírkereskedő
    thx... hirtelen nem vágtam h rá gondoltok
    jövő héten megyek balcsira pár netszes gyerekkel majd csinálok a topiknak pár igazán "meleg" fotót:D
    a kolisok mindenre képesek:D
  • Cat #1241
    angol miniszterelnök.

http://en.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain
  • a zsírkereskedő
    nem akarok tolakodó lenni, de ki a fene az a Chamberlain?
    azt hiszem nem csak én nem hallottam eddig róla...
    egyébként jók a hsz-eid
    a legfontosabb a tolerancia, még ha rendkívül irritál is valami
    az, hogy tűrtőztetni tudjuk magunkat egy fontos lépés az emberségnél
  • tirpitz
    Én a toleranciáról beszélek, Te egy elnyomó hatalomról. Nem értem az összefüggést, de ha már idekeverted az 1984-et: abban nagyon egyetértek hogy, '84 világát éljük, csak (gondolom nem meglepő) másként mint Te; ha olvastad a könyvet akkor biztos emlékszel a "két perc gyűlöletre" meg a "gyűlölet hetére". Ott aztán jól kiélték magukat az emberek, volt kit utálni, remekekül elvoltak. Ma szerintem ugyanez megy, csak az oszd meg és uralkodj elvén, mert sok csoport van akit beállítanak utálandóknak és így az egymás ellen hergelt emberek soha nem foghatnak össze (mert talán eszükbe jutni együtt sztrájkolni, tüntetni, stb.) Itt van egye a cigi-ellenesség, pest-vidék ellentét, homók-heterók, vállalkozó-munkavállaló-munkaadó, és még millió dolog. (még csak annyit, hogy az 1984-ben biztos nem voltak rózsaszín pólók, lévén kék egyenoveralljuk volt, szóval a Te elképzeléseid jóval közelebb állnak ahhoz, mint az enyémek.)

"S a legszebb a dologban: ha csak beszélünk, megvitatjuk, és kicseréljük a meglátásainkat, attól még nem ártunk "nekik"." Botond írta Chamberlainről hogy nagy állat volt, hogy nem tett semmit és ez 60 millió ember életébe került. Korrekt. De gondolod a rasszizmus, antiszemitizmus elterjedése Németo-ban azzal kezdődött, hogy valaki kapásból a Rajnába lőtt egy zsidót? Nem, néhányan csak elbeszélgettek róla, a többiek meg nem tettek semmit...

u.i.: nem világmegváltó kinyilatkoztatásaim vannak, hanem véleményem, ami történetesen elüt a Tiédtől. Ha ezt nem viseled el, akkor se minősíts, én sem tettem ezt, elvárom a fordítottját. Kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen felfogás miatt aztán ne legyen az embernek semmiféle szélsőséges véleménye, hajtsa a fejét a közmegelégedés igájába - isten hozott az 1984 világában!
    Te sem gondolhatod komolyan!
    Épp a vélemény-különbözőség miatt vagyunk emberek! S a legszebb a dologban: ha csak beszélünk, megvitatjuk, és kicseréljük a meglátásainkat, attól még nem ártunk "nekik". S tudtommal, itt még egyetlen mondat sem hangzott el azt illetően, hogy szervezkedjünk "ellenük" és mondjuk Klux-Klux Klán-módjára irtsuk őket.
    Szóval, le lehet állni az ilyen világmegváltó kinyilatkoztatásokkal...
  • Ben C
    ottapont.

#10 ;o :D
  • tirpitz
    Elolvastam majdnem az összes hsz-t, és nem tudom hogy sírjak -e vagy nevessek. Először is leszögezem, hogy nem járok rózsaszín cuccokban, mert nem szeretem nagyon a szines ruhákat, kényelmetlenül érzem magam bennük. Értem, hogy sokan nem találják esztétikusnak, hogy egy pasi rózsaszín pólót vesz fel, én is viccesnek tartom, de komolyan ez a legnagyobb problémátok? Mit érdekel Titeket hogy ki, miben jár? Ha ő jól érzi magát benne, akkor miért ne? És teljesen mindegy, hogy ő volt az első aki felvette, vagy őt követik.. utóbbiak akik követik a divatot gondolom így érzik magukat egy csoport tagjának, be akarnak illeszkedni vagy csak egyszerűen tetszik nekik. És? Lehet Téged zavar, az egy dolog.. de ha valakiben annyi tolerancia sincsen hogy elviselje azt hogy a másikon olyan ruha van, ami neki nem tetszik, az szerintem beteges. Ennyit a rózsaszín ruhákról.
    Ami a homosexualitást illeti: azon rohadt jót nevettem, hogy az egyikőtök írta hogy a nagy fémszíjas óra buzis, mire a másik írta hogy neki olyan van és az ajándék, stb és különben sem az. Ugyanő írta viszont hogy az emlékgyűrű az! Aha, logika.. Kagylótelefon is buzis. Miért? Bevallom férfiasan, papucsot hordok.. még csak nem is szandált.. nem izzad bele a lábam, kényelmes, szellőzik, szeretem. Nem vettem észre hogy kinéznének miatta BKV-n, de az is biztos hogy azt kinézik akinek pállott lábszaga van, mert 40 fokban is felveszi pl. a bakancsot. (jah, mert az olyan egyedi stílus.. az egész városban csak egy ember van, aki bakancsot hord télen-nyáron, nem?) Sosem volt különösebb gondom a melegekkel, legalább szűkül a konkurencia a nőkért vívott harcban :) Ha meg most előjöttök a népesség drasztikus csökkenésével, akkor nézzetek magatokba és tegyétek fel a kérdést hogy napi hány órát töprengtek Magyarország demográfiai mutatójával? (zárójelben csak annyit, hogy akik idáig a hagyományokról, a kultúráról, a konzervatív értékekről beszéltek olyan helyesírási hibákat követtek el amik brutálisak. "Nyelvében él a magyar!" Hát nem a buzik miatt fogunk kihalni...
    Elnézést a hosszú hsz-ért!

u.i.: hónaljkutya borotválása ellen én is lázadtam, aztán mikor bnőm kérésére megtettem, rájöttem hogy sokkal higiénikusabb, tisztább, szárazabb, biztonságosabb lesz a Világ. Tiszta szívből tudom ajánlani..
  • Királylány
    neki még a gyereke is az lesz ;)
  • ugot2know
    és akinek még ráadásul mobiltelefonja is van?
  • vg
    Annyira undorítió ez az egész... nekem ettől a színtől valamiért hányigerem lesz, főleg ha még ilyen plóban kelle lennem...
  • CattiBrie
    ez ugyanaz, mint a "nem bizonyított tény"? :D
  • G_ArchAngel #1231
    Csiszár miatt kérném egy új réteg bevezetését: "meghatározhatatlan jellem":)
  • Raffaello
    Csiszár rózsaszinben volt ma reggel tv2 -ön má ő is ? :O
  • G_ArchAngel #1229
    ááá, minek?

csokis rúd rulez:DDDD
  • Botond #1228
    Széleskörű ismeretekkel rendelkezem. Elméleti síkon,a gyakorlati anyagot más szakirányban végeztem. ^.^
  • Királylány
    napi rutin
  • CattiBrie
    ismered? :)
  • Botond #1225
    Jó öreg beöntés. >.<
  • CattiBrie
    de egyébként igen, az nem igénytelen

hetero kapcsolatban is létezik anális szeksz

és nem tudom, te hogy szoktad csinálni, de ugye általában tisztálkodik az ember érintkezés előtt :P
  • CattiBrie
    külső megjelenésről beszéltem
  • Herr Lehrer
    mert egymás szaros seggébe turkálni nem igénytelen dolog ugye?
    én még 1 szakadt csövest is többre tartok egy buzinál...
  • Királylány
    jaja
    és mindenki buta, aki nem én vagyok
  • SRobert
    És ha kinyithatósos a mobiljuk, akor nagyon azok, ugye?
  • Királylány
    ők főleg
    meg a hosszabb hajú fiúk is, pláne, ha szemüvegesek
  • SRobert
    A ninnyák is? :(