Ki hogyan vélekedik eme egyáltalán nem haszontalan, viszont sokak által károsnak vélt eszközről
-
Persze, a légkondis irodában lábatlógató yuppienak biztos nincs problémája a meleggel, de ha valaki mondjuk szabadtéren/légkondi nélküli helyen dolgozik 8-10-12-14 órát, szerintem teljesen normális ha este hazaérve szeretne egy kicsit megszabadulni a hőségtől. Tegnap amikor hazaértem a melóból, felbontottam egy hideg sört, és mire a felét megittam, úgy megmelegedett hogy inkább visszatettem a fagyasztóba, olyan volt mint a lóhúgy.
Ablak-ajtó nyitva, és 32 fokot mutatott a szobatermosztát este 11-kor (reggelre - éjjel szintén nyitott ajtók-ablakok - is csak 29.5-ig ment le a hőmérséklet)
A kocsiban van klíma, olyan 25 fok kürölre szoktam beállítani, és nagyon kellemes tud lenni. Bajom még nem volt tőle, ellenben klíma nélküli autóban (szintén hasonló kinti hőmérséklet, letekert 4 ablakkal végig az M3-ason) fáztam már meg úgy, hogy 3 napig fostam.
Gondolkozunk itthonra is egy ilyen készüléken, csak nem tudom mire kell odafigyelni, meg mennyi áramot zabál, ilyesmik érdekelnének...