turul16#56
Hány olyan tervet és elképzelést, találjak ki neked amiröl elhiszed, hogy ~örökmözgó ? Táláltam ki olyan baromságokat miröl a gyakran fizikus halgatók sem tudták megmondni (első ránézésre!), miért nem ~örökmozgó (én persze tudtam, hisz én találtam ki:) ).
Az energia megmaradás törvénye, nagyon erős. A Kvantum fizika is csak picit tudott belerondítani, de a szerint sem lehet semiböl jóféle energiaforást csinálni.
Olyan elvek-ben,törvényekben kéne (sulyós) hibának lennia hozzá, ami kelett a számítógéptől az ürszondák megalkotásához. (Máskép müködnének ezek az eszközök is, ha más törvények lennének)
Én szoktam olvasni ilyen cikkeket, ha ép elfogytak a jó viccek a neten.
Tipikus felépítésük van bennük 2-3 tényleges fizika tétel, ill. egy félre fogalmazva aztán ésküdözés mindenre hogy ugy van . (Természetesen a kumu résznél feltűnően sok szak szó)
Egy ilyen találmány leírása, semmit mondó az alápján egy rosz kertilocsóló vagy elcseszett űrhajó is lehetne. Titkos adalék persze mindig titkos. Néha még lehet rendelni is ilyen baromságokat, vagy adakozni a jó cél érdekében...
Mellesleg, Mi a "semmi" ? (csak költő kérdés :))
De, ha mégis tudsz, megcáfolhatatlan (ahol pl. nincs titkolt rész) cikröl, akkor kérlek linkeld be. (Siess! Nehogy az olajosok töröljék..)