Minden ami Reggae
  • FEEDER360
    Hali! Az a helyzet, hogy a reggae stílusba beletartozik a ragga, ska, dancehall stb. kicsit eltérnek a reggae-től és ezér ilyen összeoglalóan reggae-nek hívják persze a reggae-ben a reggae-is benne van (ALAP) és Copy Con reggae riddimekre énekel de nagyon sok száma inkább a ragga stílust képviseli viszont több száma a nyugodt reggae zene de a téma az a reggae témálya, babylon, ganja stb. Copy Con reggae zenész, mint Ládánybene is, na most Ladánybenének is vannak olyan számaik, hogy az ember nem mondáná rá, hogy az reggae zene, meg hát kezdetben amúgy se reggae-t játszottak, Copy is először inkább a rap vonalhoz kötődött! Amúgy a Reggae zene királya Bob Marley is megmondta, hogy Reggae zene csak Jamaicában van, szal ott az igazi és szerintem ez mindennel így van az életben így van a magyar rock-al is halgassatok meg ismert magyar rock együtteseket és külföldieket... na ugye teljessen más a külföldi olyan igazi szívből jön úgy, mint a jamaiacnak is a reggae ez nem csak zene nekik evvel azt akarom mondani, hogy igazi reggae-t nem tudnak magyarok játszani, a magyar reggae előadók nagyon jók, nagyon jók a zenéjük reggae instrumentálok, reggae-s téma szal nagyszerű, én imádom Copy Cont, Ladánybe 27-et, Irie Maffiát, Riddim Colonyt is, mind nagyon jó zenét csinálnak! Nekem mindegy ki milyen stílusba sorolja őket az a lényeg, hogy jó legyen tetszen az embereknek, ne veszekedjenek már azon, hogy ki milyen sítílusban zenél! Legyen Béke! :)
    Ezzel meg, hogy ha megkérdeztek 10 fiatalt, hogy mondjon magyar reggae előadókat akkor lehet, hogy Copy Con többen mondanák, sőt tuti de ez azér van mer Copy Con a fiatalabbak körében népszerű Ladánybene pedig az idősebbek körében ismert! De a valóságban ez lenne a helyzet ha megkérdeznénk 10 magyar fiatalt, hogy mondjon magyar reggae előadókat akkor 10-ből 5 nem ismerné a reggae-t 3 Copy Con-t mondanának 3 meg Ladánybenét szerintem! Copy Cont meg azér nem nagyon szoktak játszani rádiókban tv-ben mer szókimondó a szövege! Pedig szerintem ez jó, ő megéli a világot és meg is tudja énekelni azt, szerintem ha valaki rendesen meghalgat egy Copy számot, figyel a szövegre és utánna elgondolkozik akkor magára fog ismerni vagyis, szerintem mások se szeretik a Windos-ot mások is inkább lapulnak a fűben, mások se szeretik ezt a politikát... na de szerintem ezt értitek csak egy átlag embernek mutattok Copy számot akkor az azt mondja, hogy sza... meg nem érti a szöveget, ja mer nem is akarja nem akar új dolgokat megismerni mer neki minden sza... csak amit ő halgat és csinál az a jó és ezt Copy is megénekli! Kicsit eltértem a témátoktól meg sokat írtam köszi, hogy elolvastad, ha nem értesz eggyet velem akkor olts le stb. tudod ahogy szokás! Na Peace!