Morden23#59
Indigo, te valószínűleg egy diplomás kalligrafikus lehetsz, másra nem tudok gondolni. Sikerült mindenre írnod egy olyan kitételt, amit vagy 3 kommenten keresztül cáfoltam. Na akkor segítek egy picit, mert valami nem jött le neked.
1. Nem kardoskodom a Windows mellett, mint ahogyan 20x legalább kifejtettem.
2. Káosz alatt azt értem, hogy ha ismered a liszenc-eljárásokat, know-how-t, satöbbi, akkor tudod, hogy egy kifejlesztett rendszer után szabadalmi és jogdíjakat lehet/szokás/kell kérni. Namármost, mi a retek értelme van a versenyednek, ha mindenki ugyanazt csinálja? Hogy értsd: nem csak Lada van, hanem Opel és Jaguar is, de mindegyik ugyanazt az autót gyártja....
Ha meg ez nem áll fenn, akkor jön a már említett káoszom: sok-sok egymástól különálló oprendszer, az egyik ebben jó, a másik abban jó, a harmadik majdnem mindenben, de éppen semmiben sem igazán. Egymással nem cserélgetnek technikát, hiszen a VERSENYT csak az egyedi, valamennyi pénzt érő technikákkal/megoldásokkal tudják fenntartani. Magyarán, nem csak Lada lenne, hanem az egyik repülőt, a másik hajót, a harmadik vonatot, a negyedik autót gyártana (persze utazni minddel lehet).
Továbbá: egy büdös tetves szót nem szóltam arra, hogy a WINDOWS FULL STABIL. Én azt mondtam, hogy nekem sosem volt gondom vele (nem csak gépelek a PC-men), ÉS ERRE MONDTAM, hogy nem értem, más emberek mit csinálnak máshogy, mint én.
Hovatovább: Nem kötöttem önmagamba azzal, hogy elismertem az IE szarságát. DE HOZZÁFŰZTEM, hogy ismerek olyat, aki elégedett vele. Én nem szeretem.
A LINUX nem a kedvencem, azért hoztam fel, mert nem feltétlenül csak annyi vele a probléma, hogy nem megy rajta a CSÉ, vagy valamilyen szaros játék. A LINUX-ra sokan nem fejlesztenek (általam félig rejtélyes, félig érthető okokból)... szerinted minden szoftverprogramozó sírva tapsikolna a blodogságtól, ha mondjuk 10 felé kéne fejlesztenie?
Ha meg nincsenek alapvető különbségek az oprendszerek között, akkor kell a francnak egy full máshogy működő, de ugyanarra képes valami, csak azért, mert nem "ablakok", hanem más buta fantázianév figyel a startupnál.
KONKRÉTAN AZT MONDTAM, hogy a végfelhasználói visszacsatolásnak kellene szofisztikáltabbnak lennie, hogy a komák az MSnél oda tudjanak fejleszteni, ahova kell (ahova akarja a nép).
És végül: a kritika addig csak fikázás, ameddig ilyenek pattannak ki itt, hogy "winfos bazze", mert ez tök értelmetlen. Ha valaki tudna valami értelmeset mondani (lefagy a WIN-em, ha a Csé-t, a Photoshop-ot és a skype-ot egyszerre futtatom, akármi), akkor értem és megértem. De csak azért basztatni egy céget, mert valakinek nem szimpatikus, hogy a Gates-nek több pénze van, mint neki, és még jól is csinálja a dolgot, az egy meddő baromkodás.