fako#54
"Az, hogy csak egyvalamin futnak a dolgok, az nem csak az MS-nek jó."
Komolyan nem ertem hogy lehet ilyet allitani.
Azt gondolod hogy olyan hude nehez portolni egy alkalmazast egyik os-rol masikra. Pedig nem igy van, csupan tervezes kerdese. Tudnek peldat mondani jatekra is, vagy akar ott a lightwave. Allitasoddal ellentetben a lightwave mar elerheto macosx-re. Egyaltalan nem okozna problemat linuxra is portolni (kulonosen hogy egyes unix viaransok kozott akar a binaris kompatibilitas is megoldhato). De mondhatnam az openoffice-t amit ugyanugy atirtak win-re is. Mindent lehet, csak akarni kell.
"Ki a franc ér rá arra, hogy mondjuk egyszerre 3, vagy három évente 1 (most csak hasraütésszerűen) oprendszerrel tanuljon meg bánni?"
Pl egy win31 es win95 kozott nagyobb a kulonbseg mint most egy winxp vagy egy macos kozott.
Valahogy megis mindenki megtudta tanulni a win95 kezeleset a 31 utan.
Egyebkent nekem inkabb ugytunik hogy felted a jelenlegi helyzetedet, felted hogy a windowsos tudasod esetleg megsem er annyit, amennyit.
"Nekem, ha valamit használok, akkor az érdekel, hogy MOST legyen jó és működőképes, nem pedig az, hogy a homályos jövőben a soksok körbefejlesztéstől mennyire lesz klassz és letisztult."
Nemtudom ez hol all ellentetben azzal hogy legyen versenyhelyzet. Mindenkepp az a cel hogy jo legyen, csak nem mind1 milyen tempoban tortenik a fejlodes.
"Kifagy néha, belassul néha, satöbbi, satöbbi, ok"
Egy baratomra emlekeztetsz, aki nem hitte el hogy letezhet oprendszer ami nem fagy le. Sajnos akiben mar ennyire berogzult hogy a neha lefagy, neha belassul az a szamitogep (os) altalanos velejaroja, azzal tenyleg nehez mit kezdeni.