Morden23#51
Oksa, rendben. De mi lesz, ha "elegen" lesztek? Akkor mi fog történni?
Én személy szerint nem tartom hatalmas problémának azt, hogy nem 800 millió OPrendszer van. Teljesen felesleges, leterhelné, szegmentálná a piacot, megnehezítené (még jobban) a szabványok kialakulását, és abszolút nem lenne jótékony hatással az ár/szolgáltatás arányra (folyamatos fejlesztés és marketingköltségek -> hiába lenne 5000 oprendszer, abból 4990 értéktelen/inkompatibilis/labilis/elmaradott/idejétmúlt lenne).
Az már egy másik kérdés, hogy a Windowsnak is vannak hibái. Nem osztom a véleményét azoknak, akik véresre kiabált torokból kántálják az "MS pusztulj" jelszavakat, mert én életemben az ÖSSZES általam használt WIN-ben nem találtam annyi hibát, mint amennyit egy ilyen, magát istencsászár mindentudó programozónak képzelő/hazudó koma negyed óra alatt összehoz. De az tagadhatatlan tény, hogy nem tökéletes.
És nem értem, miért pont azt a mondatot emelted ki. Egy OS fejlesztése nem jótékonysági rendezvény, hanem színtiszta üzlet. Még akkor is, ha a végfelhasználó ingyenesen jut hozzá, vannak input/outrun összegek (pl. know-how típusú ügyletek, satöbbi).