Penumbra Overture
  • Harly18
    #1
    A négy iskolás - vagy ahogy ők magukat hívják, a Team Energetic - elmondása szerint mindössze néhány hónapot dolgoztak a Penumbrán. A négy tehetséges fiatal és segítőik (akik a hangokat, zenét varázsolták a játék alá) 2005 szeptemberében kezdték a játék megálmodását, és 2006 áprilisára végeztek is. Nem titkolt céljuk az volt a srácoknak, hogy megmutassák képességeiket a nagyvilágnak.
    A horrorisztikus kalandjátéknak még története is van, ami semmiben nem marad el a manapság szokványostól! Feladatunk édesapánk megkeresése lesz, akinek egészen különleges körülmények között nyoma veszett. A keresés-kutatás közben különféle rejtélyek megoldásával, misztikus kreatúrák kiiktatásával kerülünk egyre közelebb a megoldáshoz. A játék képeit elnézve senki nem mondaná meg, hogy a program egy ingyenes próbálkozás. Természetesen nem egy Unreal Tournament 2007-ről beszélünk, de a megvalósítás büszkén felvállalható.
    Akit érdekel a Penumbra, az mindenképp látogasson el a hivatalos oldalra, de oldalunkról is letölthető a teljes játékot rejtő 200 mbyteos csomagocska.
    infó
    hivatalos oldal
    letöltés