356
Penumbra Overture
-
#36 Nem, egyáltalán nem indult el...:( Beugrik a fekete képernyő, az egér, aztán vissza dob az asztalra.. 2 GHZ, 700 RAM, GeForc FX Graff Kártyám van.. -
skizzi #35 csá, nem tudom összerakni a kulcsot, tudna valaki segítni? -
#34 SPOILER
Talán inkább: 1993:) -
DJviolin #33 Sziasztok!
Rögtön az elején elakadok. Nemtom kinyitni az ajtót, pedig a szövegből a következő kódot olvastam ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1997 -
#32 hat ez nem valo nekem :]
bejutottam az office-ba, megvannak a kodok, aztan ennyi, megint nem tudok micsinalni
argh:D -
#31 vaz becsukni mar probaltam, csak hat ugy bejott :]]]
nem gondolkoztam, hogy el kene barikadozni.
thx -
#30 Bocs, nem, ez a 2. lény. Ott azt kell csinálni, hogy amint belépsz a szobába, csukd be az ajtót és a sarokban lévő nagyobbik ládát húzd az ajtó elé, hogy a dög ne tudjon bejönni. Aztán nyugodtan nézz körbe a szobába. (Az ajtón kivül is van kijárat.) -
#29 ok, de azzal nem jutok elorebb, hogy azt a szornyet megolom
vagy igen ? :] -
#28 Az. -
#27 Nem tudod kinyírni?:) Van ott egy szoba, ahol van egy kapcsoló, amit ha meghúzol az ajtó fölött szikrázni kezd a vezeték. Csalogasd a szörnyet az ajtóba és amikor ott van, húzd meg a kart, az áram agyonvágja. -
#26 Menj egy szintet lejjebb, ott lesz egy polcon(a polc tetején). -
#25 van 1 ilyen esztergagep, amibe vinni kell egy vezeteket a kozeli garazsbol, es ot -
#24 hogy kell összerakni a kulcsot? -
#23 Ez most fps vagy mi?? :D -
#22 en spec ott, ahol a kulcsot ossze kellett rakni, majd bemenni vele 1 ajton(ahol radtor egy olyan legy:D), na onnan nemtom -
endiboy #21 nem találom a csövet a benzines kannához :))) -
#20 Én már tegnap végigvittem, annyira nem volt nehéz. Hol akadtatok el? -
#19 akkor nekem is az hibázik.. -
#18 Megvan a probléma, a játék
minimum igénye:Windows 2k/XP, CPU 1Ghz, RAM 512MB, Radeon 9600/Geforce FX
ebből az utolsó nem teljesül, affene..... -
#17 Nekem is az a bajom, hogy az intro után egyszerűen kilép. -
#16 kulcsot osszeraktam, ajton bementem vele, aztan ennyi :] paraztatosak azok a legy-gecik :D -
hö
[letölt] -
#14 Melyik része? #3 ?
Milyen géped van? -
#13 Nekem nem indult el ! -
#12 Ez a baj ezekkel a kalandgamekkel egyedül aztudja végigvinni segítség nélkül akik készítették amugy magában senki sem :(
-
#11 hát én már az elsö mentés után elakadtam :( -
#10 Énis töltöm... -
#9 A grafika szerintem a körülményeket tekintve jóra sikeredett :) -
#8 Nemrossz igy infok képek alapján szerintem ezeket a srácokat beszippantja valami nagyob cég majd tuti.
Szedem is! -
#7 Feltettem 6.5ös Catalystot de ezzel is kilép. / -
#6 Elkezdtem tölteni és csak a fél órával a letöltés kezdete után cseszett be, hogy nem megyar alkotmány :DD
Valahogy sikerült úgy olvasnom, hogy magyarok csinálták, de mégsem...
Álítottam is le a töltést :DSA -
#5 nekem már a videó is akadozik -
endiboy #4 nah, nekem megy...viszont el is akadtam :(
de ennek ellenére szuperül tetszik -
#3 Nekem nem fut. Elindul a menü, a beállítások, az intro, de utána kilép. -
#2 megnéztem a trailert. nem rossz! kb. tavaly még szép is lett volna! (bár most sem csunya) ami teccett nagyon az a fiok kinyitos modszer. nem az a nyomj E-t és akkor kiugrik fiok a helyéről, hanem mint a valóságban ki kell huzni. igy videóból nemtom megállapitani hogy milyen a fizika, de nem hiszem hogy Havok szinten van. De ki tudja. Egy próbát megér. csak nme én leszek ki megteszi ezt... -
#1 A négy iskolás - vagy ahogy ők magukat hívják, a Team Energetic - elmondása szerint mindössze néhány hónapot dolgoztak a Penumbrán. A négy tehetséges fiatal és segítőik (akik a hangokat, zenét varázsolták a játék alá) 2005 szeptemberében kezdték a játék megálmodását, és 2006 áprilisára végeztek is. Nem titkolt céljuk az volt a srácoknak, hogy megmutassák képességeiket a nagyvilágnak.
A horrorisztikus kalandjátéknak még története is van, ami semmiben nem marad el a manapság szokványostól! Feladatunk édesapánk megkeresése lesz, akinek egészen különleges körülmények között nyoma veszett. A keresés-kutatás közben különféle rejtélyek megoldásával, misztikus kreatúrák kiiktatásával kerülünk egyre közelebb a megoldáshoz. A játék képeit elnézve senki nem mondaná meg, hogy a program egy ingyenes próbálkozás. Természetesen nem egy Unreal Tournament 2007-ről beszélünk, de a megvalósítás büszkén felvállalható.
Akit érdekel a Penumbra, az mindenképp látogasson el a hivatalos oldalra, de oldalunkról is letölthető a teljes játékot rejtő 200 mbyteos csomagocska.
infó
hivatalos oldal
letöltés