cue#63
"FW meghajtó? Minek? Normális ember normál vinyót használ, meg dvd-t és cd-t a gépéhez."
Nekem kicsit kényelmesebb 8-10 gigányi adatot (nem beszélve az olvasási sebességről) az iPodon szállítani, mintsem kiírjam DVDre - de hát különbözőek vagyunk ugye.
"Mit kell támogatni a gyártónak?"
Mondjuk folyamatosan optimalizálják az akku használatát - észrevehetően működik a dolog. Két éve nem csökkent a kapacitása, pedig a legendák szerint már meg kellett volna halnia...
"Hang minőség, hát van akinek a sokol rádió is tökéletes, amúgy az ilyen lejátszóknál inkább a fülhallgatótól függ a minőség."
Ennél azért több tényezős a dolog - kell hozzá egy jó lejátszó, jó füles, jó minőségű zene, sőt, a hallgatott zenei stílus is nagyban meghatározza azt a bizonyos minőséget.
"Design? Hát egy akkora bazinagy lejátszónál lehet hogy számít (mert sztem túl nagy egy ipod), de egy kisebb lejátszón is megvan a dizájn. Amúgy nemtom, én nemnagyon szeretem mutogatni a lejátszómat, mert szerintem szánalmas aki ilyenekkel menőzik,"
Nekem nagyon nem mindegy, hogy milyen a kinézete vagy a tapintása annak az eszköznek, amit napi szinten használok (és szánalmasnak találom azt, akinek erre nincs igénye...) - de hát különbözünk ebben is.