Én úgy szoktam szinkronizálni, hogy benyomom az usb-be, és total commanderrel, átmásolgatom rá amit kell (de mással is csinálhatnám, de szeretem a total commandert :D ) igaz, csak 2,5 mega/sec sebességgel megy a feltöltés, de nem vészes.
FW meghajtó? Minek? Normális ember normál vinyót használ, meg dvd-t és cd-t a gépéhez.
Mit kell támogatni a gyártónak? Ja hogy állandóan tönkremegy, meg frissítgetni kell? Használj akkor normális lejátszót, azoknál nem kell ilyen.
Hang minőség, hát van akinek a sokol rádió is tökéletes, amúgy az ilyen lejátszóknál inkább a fülhallgatótól függ a minőség. Mert ugye egy fulbe dugósnak mindegy milyen lejátszón van, nem lesz valami jó minősége. Nagyobb fülre akasztós már jobb, de a legjobb az egész fület lefedő nagy fejhallgató, de ezt ugye utazáskor nem szerencsés használni.
Design? Hát egy akkora bazinagy lejátszónál lehet hogy számít (mert sztem túl nagy egy ipod), de egy kisebb lejátszón is megvan a dizájn. Amúgy nemtom, én nemnagyon szeretem mutogatni a lejátszómat, mert szerintem szánalmas aki ilyenekkel menőzik, a másik meg hogy lehet hogy jönnek a füstösek, azt mondják is hogy "há dikmán öcsím há nekem is pont ilyenem van, há ádzsádmá ide".
Ár per érték aránya meg nem jó, egyáltalán nem.