• shootme99
    kedves Grebber! Akár hiszed-akár nem, nem hazudok, tényleg van egy gigabyte hd 4850-es kártyám, amivel próbáltam a játékot. Először azt hittem elég lesz a láblécemben levő konfigba a kártya csere, gondoltam kihúzom még vele egy ideig, de tévedtem, kevés a proci is így folyamatban van alaplap és proci (gigabyte EP35-DS3L, C2duo E8400) csere is. A láblécemet azért nem írtam még át, mert balfasz vagyok és nem találom hol kell átírni...de ha valaki elárulja megköszönöm.
    a játék 1280*1024-ben való futtatását megoldottam, ha valakit érdekel még: leszedtem a korábban említett linkről a "merc2res2" file-t, és a következő vele a teendő:
    a "merc2res2" mappából bemásoljuk a játék főkönyvtárába a cuccot, majd az ini fájlt szerkesztjük, ha más méretű felbontást akarunk, mint ami a játékban van:
    pl. 1280*1024 esetén így néz ki:

[MAIN]
    ASPECT=1250
    ScrW=1280
    ScrH=1024

ebből az ASPECT az aminek az értékét a progi exe fájl indításával állíthatunk (a képerány mértéke), itt 1250 jelentése 1.25 (1280/1024)

a ScrW és ScrH a képernyő vizszintes és függőleges képpontjainak száma, ezt írtam én hozzá és jó lett :):)