Persze szamodra, hogy megteveszthesd a vilagot.
A Venice 3000+nal jo ha a processzorok 2%-a megy 2700MHzen leghutessel (50% overclock).
A tobbi a 30-40%-os tuning kornyeki eremdmenyt eri el.
Azaz szamszeruen a 2400-2500MHzet ez adja a tobbseget a processzoroknak.
Te itt 100%os leghuteses tulhajtasrol gagyogsz, ami nonszensz es nem lehet igaz.
Kar vele etetned a nepet.
Ez a realitas, nem pedig az Intel alom, amit te a rozsaszinu kodon keresztul latsz.
A masik johetsz nekem a leglatogatottabb tuning oldallal, ha az eredmenyek fele rajta kamu, fokent Photoshop munka.
Erdekesen megszaporodtak rajta a Conroe eredmenyek, csak azt nem tudom honnan lett mindenkinek tobbezer ilyen CPU-ja, ha meg nincs is forgalomban, de mar a Kis Pista is kukutyinbol megosztja velunk az eredmenyeit.
Te meg jossz az ilyen marhasagokkal, a fene nagy "Intel realista" szlogenekkel.
1890MHzen processzort szinte a sajat orajelenek a duplajara uzemeltettek (3600MHz) leghutessel, ami 98%-os tunning.
Hu baratom az lehet am a csoda processzor, vizzel tuti megy 4GHzen es mas extrem hutessel meg 5GHzen, hiszen mar leghutessel is siman megy 3600MHzen.
(Vagy pedig szelektalt 2,98as EE, az hiheto is lenne de annak nem 183$ az ara, hanem 999$)
Hulyenek is megeri hat meg neked.
Szerintem oviban lenne meg a helyed, ha ilyeneknek meg a jozan paraszti esszel rendelkezo laikus felhasznalok sem dolnek be, nem pedig a szakemberek.