• neccesnick
    Na áfa nélkül d805 2800, A64 939 3500+ os 2ezerrel drágább. Nos a saját procim tuning potenciáljából kiindulva azt mondom hogy ha nem kell platform váltás akkor mindegy melyiket választod. De én sem hallottam eddig túl rózsás eredményeket erről a procról csak a tuning terén pont azt a cikket amit küldtél. Egyik sem csúcs proc. Esett itt mindneféle csoda teljesítményigényről nos én tuti két vállra tudok fektetni egy csúcs gépet is egy alkalmazással és csak esélyed sem lesz mást futtani, ha 8 proc is van a gépedben, mert minden memóriát lefoglal. Családom meg is volt rökönyödve hogy minek nekem 2G a gépembe, de még ez is kevés hozzá ha belednülök, pedig csak egyszerű 3dről és nem renderelésről van szó. De ha itt tartunk nem kezdek el ilyenkor még egy ilyen progit vagy egyebet futtatni a zene meg még elmegy akkor is mellette. Maga a windows lehet két procot támogató de egy pogram még valószínűleg nem futtat manapság két szálon dolgokat, pedig találkoztam elég felhasználói progival ami gép igényes és szüksége lenne rá, de tényleg csak ha párhuzamosan fordítasz progit és tesztelsz valamit akkor lehet szükséged kettőre.