Megegyszer leirom neked, mert ugy tunik boldogitod magad tovabbra is a marhasaggal.
1.
Nem arrol volt szo, hogy mi a vegleges orajel, hanem hogy fix e a processzor szorzoja. Az "nem fix" mivel lefele allithato, sot FXnel folfele is.
Te ezzel ellenkezot allitottal, ami marhasag.
Igy semmi koze ahhoz kerdeshez az orajelnek, hogy "fix" e a processzor szorzoja.
Kb 20 postot irtam a fix elharitasarol, amire 147 tagado hulyeseget irtal, tehat ellenkeztel az allitasssal, ami szinten droidsag.
Raadasul a szorzohoz parositottad a PCI/AGP orajel valtozasat.Ami eleg nagy csuszatatas, hiszen eleve majdnem mindenhol fuggetlenitheto meg az orajel emelestol is fixalassal.
2.
Mi koze van a VIA alaplapnak ismet ahhoz, hogy milyen a processzor szorzoja fix vagy sem ? Semmi.
A PCI/AGP orajel emelkedesenek megint semmi koze van a "fix" processzor szorzohoz.
Annak megint semmi koze nincs hozza, hogy "HTT szorzót, és/vagy a mem szorzót nem állították be megfelelően", mert kit erdekel, ha elrontanak valamit, az nem a processzor vagy lap hibaja.
3.
Aki az FSBrol olyan tetelt ir a buszrendszerrol, hogy 200MHz az ne akarja nekem megmagyarazni, hogy en mit tudok vagy sem.
Te kb megragadhattal az EV6 buszrendszernel.
4.
En ezt irtam, elso reagalasra a marhasagodra, amire mar egybol egy AGP/PCI orajeles linkkel akartal ellentmondani.Kb olyan megallapitas, mint amikor verigsertve allitgattad, hogy a Samsung BD iro bizony 500$ lesz, aztan megis nekem lett igazam a kozel duplajarol.
"????
Athlon 64 eseten kicsit mashogy mukodik a dolog.
HTT-szorzoval kell trukkozni nincs fix core clock szorzo, szoval nem ertem mirol beszelsz."
Ezzel a kijelentesemmel kezdtel el vitazni, kb 20 hozzaszolassal.
Leirnad, melyik megallapitas helytelen benne ?
De tudod mit beleveszem az alairasomba ezt a 200MHzes tetelt is hagy gyuljon a marhasag.