Gyors fájdalomcsillapítók, külső sérüléskre
  • Danee
    Régóta Mount and bike-ozom, és rentgetegszer lesérültem már, ezért kutatom, és keresem a legjobb fájdalomcsillapítókat (persze nem tablettákat hanem kenőcsöt, sprayt... stb)
    Régen nagy dolog volt a Voltaren meg ilyesmi, de 1-2 éve megjelent az ugynevezett Jégkristály zselé, ami a célra tökéletes, annyi hátránnyal h qrva büdös mentolos szaga van :)
    Ma bevertem a sípcsontomat kerékpározás közben, és egyik barátom bemutatta az aznap vásárolt Fájdalomcsillapító Spray-ét, nem tudom mi a neve, de ha valaki tudja irjon. A következő történt. Ráfújt egy elég jelentős adagot a lábamra, ami először olyan volt, minta havat nyomott volna oda, a fájdalom teljesen elmúlt. Aztán elkezdtem olvasgatni a szövegét, de csak angolul volt rajta, és valami olyasmit írtak, hogy fokozza a vérkeringést, és igy megelőzi a gyógyulást, amellett, hogy hűti a sérülést, és enyhíti a fájdalmat. Namost, télleg nem kamu dolog ez a vérkeringéses izé, mert 2 órája olyan vörös a lábam, mintha be lenne festve, de egyátalán nem fáj!!!