Volvo
  • fb2
    #62
    A baratnomnek egy 1999 es evjaratu S70 Turbo AWD ja van, es mar 115 ezer merfold az orajan. Az auto nem rossz, de nem igazan jo sem. Nem nekunk valo a stilusa sem. ugy erzi magat az ember benne, es ugy vezeti mint egy oregasszony.... szoval el fogjuk adni.
    Fogyasztasa nagyon rossz, 18.5 merfold egy gallon benzinbol a varosban. talan-talan 22 merfold az autopalyan. Automata valto, itt americaban nem lehet 5 sebessegest kapni.
    Az auto olyan mint tenyleg egy TANK. Majdnem 4000 pounds ami kb 2 tonna. Az uttartasa nem rossz, specialisan az essoben. Persze, hiaba 4 kerek hajtas, akkor is van a tipikus alakormanyzasa a kanyarban. A 4 kerek hajtas okozza a sok uzemanyag fogyasztast. ha az auto uresben gurul le egy kis lejton, ha tekered a kormanyt egy kicsit jobbra, ballra, az auto majdnem hogy megall, mert a kozep differencial a szaraz uton nagyon fog. ami jo az essoben, de nem valami jo a szaraz uton.
    A masik dolog, hogy itt americaban 1999 ota, Volvo nem add ki semmi muszaki konyvet az autorol. Ami azt jelenti, hogy en egy jo szerelo vagyok, de nem tudok semmit csinalni az auton mert nincs konyvem hozza. 1998 ban beszuntettek ezt. Ha akarod tudni hogy hogy cserelsz le alkatreszt, akkor az internet en meg lehet venni egy (2) ketto napos engedejt $30.00 ert, es igy ket napra tudsz nezni online-manualt. Szoval ez rip-off.