GABOR16#42
Az emberek magut tették olyanná ezt a valójában gyönyörű bólygót olyanná, amilyen jelenleg.
A környezeti katasztrófák sokasodása is javarászt miattuk van.
És hogy saját társaikkal nemtudnak egyetérteni szerintem nemigazán teszi őket alkalmassá arra, hogy bármilyen kolóniát is létrehozanak bárhol (ebből lenne háború, nem a földi területi viszályokból ami nagyábból kezd rendeződni bizonyos területeken).
Ráadásul én nemkívánok egy olyan helyen élni ahol minden lépésemet figyelhetik, bár nem mintha érdekelne, csupán nemkedvelem a fábólkészült szekérnél modernebb dolgokat (csupán mértékkel).
Ha választhatnék inkább mennék egy kis közösségbe lakni egy erő szélére (vagy akár bele is ha ottvan a "falu"), és megtermelni a napi betevőt amit esetleg a környező falukkal elcserélünk arra ami nekünk nincs.
Én szerintem ez közelebb állnak az élet fogalmához. Minden kivágott fa után legalább 1 de inkább 2 másikat ültetni.
Hmm, mennyivel egyszerűbb, és nyugottabb is lenne.
Belelehet kötni ha akartok, de ez az én ideális életképem. Persze a modert technika is bizonyos mértékig megfér mellette, mert nem aztmondom, hogy mindent elkéne dobni, csupán kéne valahova egy határ.