A kérdés kivesézése, a félreértések elkerülése végett nem foci ellenes topik!
  • _Vegeta_
    #19
    Miert is a legnehezebb sport a foci? Miert nevezem (en) a labdajatekok kiralyanak?
    Lassuk. 2x45percet kell eltolteni a palyan, ahol nem az a dolgunk hogy jotalljunk magunkert nemis az hogy passzolgassuk a labdat, hanem gyors otletes akciokat kell kivitelezni. A palya raadasul 100-110 * 65-75m nagysagu. Az amerikai foci palyaja nagyobb ok, de ott meterrol meterre haladnak a fociba viszont allandoan mozgasba kell lenni olykor egy focista tobbet fut egy maratoni futonal. Raadasul megall-megin fut-megin megall-ritmust valt. Ez mar alabol eleg hogy a legnehezebb labdajateknak nevezzuk, de meg nincs vege. (kezilabda, kosarlabda ilyen szempontbol vicc, a palya olyan kicsi hogy szinte nyugdijasok is hasznalhatnak) - ez tulzas tudom - Tehat az meg haggyan hogy futni kell, de fejben is ott kell lenni a palyan jo helyre passzolni, cselezni stb stb.

    Nem akarok senkit meggyozni hogy a foci a legjobb nem mondom hogy a foci a legszorakoztatobb, mert nyilvan mindenki mas sportot kedvel, de az biztos hogy a foci a legnehezebb labdajatek.

    Egyebkent ha mar belekevertem az amerikai focit - amit egyebkent ok futballnak hivnak az igazi focit pedig soccernek - akkor el kell mondom hogy szemelyes velemenyem szerint szanalom az egesz. Odaat nemjok a fociba ezert kitalalnak egy "uj" labdajatekot - ami a rögbi atalakitott verzioja - amihez 0ész kell fuss at a tomegen a labdaval. Vicc az egesz. Nemhiaba szeretik amerikaba.