• strogg
    Arty: engem az ilyenek körberöhögtek, amikor azt mertem mondani, hogy a win2000 óta a warez viszi a be a hátán a picra a wineket.
    Pontosan azért, amit mondazs. Ha feltétlenül fizetni kéne érte (mert valami isteni csoda folytán nem lenne warez) a home userek 70%-a biztosan nem rendlekezne az új winnel még 2-3 évvel a megjelenése után is.

De ez mondjuk igaz az egész IT-re.
    Megnézném ki tudna mondjuk a maya, meg ilyen SW-ről, ha nem bukkannának fel a warez oldalakon. A photoshop, meg a legtöbb fizetős program (vagy kifejezetten drága SW) elég szűk rétegben lenen ismert.

És ezért állítom még váltig: Biztos vagyok benne, hogy pl: a vista-t is fel lehetne szerelni olyan másolásvédelmi rendszerrel (ami egyébként már játékoknál létezik is, csak nem tom milyen Force a neve) ami nagyon komolyan megnehezítené (vagy esetleg szitne kizárná) az illetéktelen másolást.
    Csak higgyétek el nekem. Nem meri bevetni az m$. Pontosan ezen okból kifolyólag.Szinte eladhatatalan lenen a vista, mert évekig a béka s**e alatt lenne az elterjedtsége.