A Mozilla is elhagyja a régebbi Windowsokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
huh, te ismersz???
kbupdate: Ne vedd magadra.
:-D
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ha mást nem is, de az update-eket tudják korlátozni a valódi kulccsal rendelkezõ felhasználókra.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Te mindenben annyira biztos vagy... LOL
Én abban vagyok biztos hogy, a Starforce-hoz hasonló programvédelem NEM LÉTEZIK, ha létezne már alkalmazta volna valamelyik kiadó...
a Starforce de húzza már sokaáig mert az új Daemon Tools Pro már emulálni fogja 😉
Nekem a p2esemen a win98 betöltése tünik egy örökkévalóságnak a p4esem xp-jéhez képest"
Én azt mondtam hogy egy p2-en is jól fut az XP! Csak annyi szól a Win98 melett, hogy egy kicsivel gyorsabb, DE nem nevezhetõ stabilnak, a legújabb szoftverek már XP-t(sõt valamelyik már SP2-t is)
igényelnek, nem biztonságos... stb ezek mind a Win98 ellen szólnak
Természetes hogy egy P4-en sokkal gyorsabb XP, de ezt nem is cáfoltam... Csak egy P2-n futó XP vs. Win98 között vontam párhuzamot
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Tudnák már, hogy mi az érvényes és mi nem az. Feltelepíteni lehetne, de aktiválni nem.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igazából túl dúrvát mint pl. a StarForce nem lehetne alkalmazni, de még egy sima SecureRom-ot sem. Egyrészt hogy nézne már ki, az hogy a BOOT elõt bekérné a CD/DVD-t, annélkül nem is lenne hajlandó elindulni. Más részt a kedves vevõknek is lenne hozzájuk néhány keresetlen szavuk, valamint a Vulume Licensszel is problémák lennének.
Ha már itt tartunk az aktíválás azért egy igen kemény védelem. Vannak aktiválást török progik ugyan, de azok általában csak azzal figyelmeztetõ buborékkal tudják elhitetni, hogy aktiválva van. Legalább is még nem láttam egyetlen normálisan mûködõt sem.
Valahogy úgy, de nélkülük meg milyen egyhangú lenne 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Lehet tényleg nem létezik olyan másolásvédelmi rendszer, aminek a feltörése nem tart tovább 1-2 hónapnál.
De bátor lenne kijelenteni ezt is.
Lenne új kihívás a hacker közösségnek.
Azonban abban is biztos vagyok, hogy létezik olyan megoldás, ami a törési folyamatot akár 1-2 éve is ki tudná tolni.
Pontosan azért, amit mondazs. Ha feltétlenül fizetni kéne érte (mert valami isteni csoda folytán nem lenne warez) a home userek 70%-a biztosan nem rendlekezne az új winnel még 2-3 évvel a megjelenése után is.
De ez mondjuk igaz az egész IT-re.
Megnézném ki tudna mondjuk a maya, meg ilyen SW-rõl, ha nem bukkannának fel a warez oldalakon. A photoshop, meg a legtöbb fizetõs program (vagy kifejezetten drága SW) elég szûk rétegben lenen ismert.
És ezért állítom még váltig: Biztos vagyok benne, hogy pl: a vista-t is fel lehetne szerelni olyan másolásvédelmi rendszerrel (ami egyébként már játékoknál létezik is, csak nem tom milyen Force a neve) ami nagyon komolyan megnehezítené (vagy esetleg szitne kizárná) az illetéktelen másolást.
Csak higgyétek el nekem. Nem meri bevetni az m$. Pontosan ezen okból kifolyólag.Szinte eladhatatalan lenen a vista, mert évekig a béka s**e alatt lenne az elterjedtsége.
kiváncsi vagyok, h ki váltott volna 20-25 ezerért xp-re 😊 (mondjuk ha nem lenne warez)
amugy nemértem, ilyen kbupdate arcok mit keresnek még az aktiv felhasználok között 😞((((( ezért silány az sg.hu, h mert ilyeneket megtûrnek itt ...
Forza.
Szvsz ezek után most mondjam azt, hogy a firefox igenis támogassa a Win 3.11-et? Na neeee.
Szvsz megszûnik a firefox támogatása. Akinek win98 van annak ott van még a Firefox 1.x, akinek meg XP /vista ( vagy ugye más OS, mert a Firefox erõsen platform független) annak lesz Firefox 3. Ennyi.
De ha nagyon erõsködik még mindíg van IE (jó ez vicc volt) vagy opera.
Mellesleg az Old DOS-ra. Arachne Dekstop nekem nagyon tetszett. De elkérte az 50 Mhz-es procit, és a 4 MB ramot. (van egy ilyen õsi notim😊))
Volt egy ügyfél szolgálatosunk aki azt mondta, hogy az ügyfélnél miután bekötötték a gépet, elindította, és csak DOS volt rajta, és megkérdezte, az ügyfél, hogy miért ezen nem lehet netezni? 😊))
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
A-M-D
Ha éppenséggel xp supportos, akkor elég nehezen találkozik mással...
Vidéki iskolákban jártál már?
Egyszeri - nem gazdag - otthoni felhasználóknál megfordulsz?
Nem mindenki cseréli a gépét/operációs rendszerét olyan sûrûn, mint egyesek. Pláne Magyarországon, ahol árérzékeny a piac.
amúgy a szótárat is elõveheted, ha van, de lehet szükséged sincs ilyenekre (szerinted).
Nyíltan lefa**sztad az itt fórumozók jó részét! Van egy stílusod, az biztos.
Nem fut majd a régebbi Windows-okon az új Firefox
szerzõ: Sting , idõ: 2006.06.09. 13:30
www.pcforum.hu
Elég sok helyen jártam már gépet szervizelni és kb. 0% helyen láttam NEM XP-t.😄 A "kisebb verzió" az XP Home volt.
Amúgy ez képet nézve, a FF a faszoknak való!😄
Gyurkity Péter FIGYELJ MÁR ODA BASZOD! OLYAN NINCS HOGY MILLENIUM! 6 ÉV ALATT NEM BÍRTAD MÉG FELFOGNI, HOGY MILLENNIUM ÉS NEM MILLENIUM?!
Nekem a p2esemen a win98 betöltése tünik egy örökkévalóságnak a p4esem xp-jéhez képest
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Kár, hogy 32 bites proci nem tudja kezelni.<#vigyor2>#vigyor2>
Tehát akinek minimum ilyen gépe van nyugodtan térjen át XP-re, csak minimális a sebességkülönbség!!
A Firefox részesedése még ezt az arányt sem éri el, pedig abba az xp-t használók is beletartoznak. Rossz döntés lenne a részükrõl, ha beszüntetnék a támogatást, bár ettõl még a korábbi Firefox verziók jó sokáig mûködõképesek lesznek 😊