• VRSDM
    nem olvastam végig, csak az első 15 postig kb. mind1, szoval ha ujra elmondok valamit előre is bocs de hozzá kell szolnom a témában:...

17vagyok, szüleim folyton baszogatnak hogy ez ( a gépezés ) a tanulásom rovására megy, ami azért igaz is, mert egyfolytába értsétek ha otthonvagyok 5-6-7-8 órákat is gépezek, hazafelé már azonjár az eszem melyik oldalt nézzem előbb, kijön egy uj gém, és már egyből beszerzési körútra megyek, ergó naponta gépezek nyárn 10-16 órákat( ebben bennevan az éjjel is)

VISZONT

ez nem mindennapos, emelett ha tehetem megyek bmx-ezni festeni(ehh falra (: parkour-ozni barinőmmel lenni haverokkal lógni warhammer-ezni kosarazni és van soksoksok barátom meg nincs gondom semmiféle szociális gondokkal... szerintem ez igy korrekt hogy ha itthonvagyok gépezek órákon át, jobbmintha a tv-t nézném azmég a szemre is káros

VISZONT

van osztálytársam aki olyan zárkózott hogy az már kész, csak a gépnek él, alig vannak barátai és eleinte baszatta egykét oszttársam ( a tipikus énvagyok az osztálykeménye tag ) aztán őket szétbasztuk és a gyerek kezdett kinyilni és egész normális meg segítőkész...

szoval befelyzvén a lényeget, szerintem akkor függöség ha értelmetlenül tölti előtte az időt... értsétek, csak ugy ücsörög, vagy MMO-zik (de nem questeket hanem csak buffol egész nap) szoval lehet értelmesen is eltölteni az időt, a gép előtt mint irták az IT -sek is, énmeg photoshop-ozok folyton, meg nézelődök a neten ( ÉRTELMES DOLGOKAT ) nameg játszomis,,, de mármár egyre inkább kevesebbbet,