Te valami fejlesztő vagy, hogy ennyire fontos hogy hány SPE műxik PS3-ban?
Mer én csak egy lamer gamer, akinek tökmindegy, hogy mennyi, csak legyen ELÉG!;)
Dizájn: és ha nem olyan a doboz, mint amilyet először bemutattak? Háát én monnyuk nem a dobozt bámulom, hanem a képernyőt, na bumm!.
HDMI, hál istennek hogy kihagyták! UI ez gyak egy digitális HW-es másolásvédelmet jelent, jaj de sajnálom!;) A HDM és nem HDMI felbontás között meg ha jól tévedek -de majd kijavítasz-csak annyi a különbség, hogy az utóbbi max váltotsoros megjelenítést tud. Csak éppen olyan CRT TV nem sok van ami tudja az ilyen nagy non interlaced felbontást, az LCD tv elött űlve meg nem hiszem hogy fogsz köztük különbséget tenni!;)
Kontroller: háát érdekes kérdés. Az először bemutatott M$ kontrollerre hajazó bumeráng senkinek nem jött be igazán.
A vibráció kiment, a mozgáskövetés bejött.
Ha engem kérdezel én régebben is inkább az utóbbit tartottam volna nagyobb ötletnek. Amúgy ott is ahol a vibráció jól jönne, én a természetes dolgokat preferálom;)
Fejlesztői kitek: ezért sem hiszem hogy izgatni kéne magam. A jelenlegi kitek talán alapvetően nem különböznek a végleges hw-től. Az optimalizációt ugyan nehezíti a dolog, de a 3d modellezők, garafikusok, zenészek, pálya szerkesztő szakmunkások tevékenységét, csak minimálisan befolyásolja.
Szal mire akarsz kilukadni itt a halálmadárkodással, hogy a PS3 projekt az összeomlás szélén van, vagy mi?
Igen vannak problémák, de lehet hogy fáj amit most írok, de a PS3 továbbra is a legjobb úton halad affelé, hogy legalább olyan sikeres legyen mint az elődei!
;)))