232
-
#112 Lenyegtelen a 3szoros ertek is hatalmas szam azonos feszultsegen.
Es ez valoszinuleg humbug.
27Watt 3,2Ghz-en, kizart.
Lattam dev kitet, belulrol hat mit mondjak. Az inkabb egy gozkazan volt mint 27C. -
dez #111 És ki mondta, hogy az analóg? Az analóggal hasonlítottam össze. -
#110 HDMI az alapbol digitalis adatatviteli interface, tehat nem analog. -
dez #109 És az 1,2V? Hatásvadászat? :) Akkor már miért nem 1,3? Az már túl feltűnő lett volna? ;) -
dez #108 Jobban teszed, mert ha a fan vélhető helyén fun-it írsz, még azt hiszik, közöd nincs az angolhoz. :P -
#107 Valasz volt erre "z elso sorozat cell processzor hivatalos orajele 2.4Ghz volt. Minden mas tuning kerdese." -
dez #106 "A HDM és nem HDMI felbontás között meg ha jól tévedek -de majd kijavítasz-csak annyi a különbség, hogy az utóbbi max váltotsoros megjelenítést tud."
Mi az a HDM? :) Azt honnan vetted, hogy a HDMI csak váltottsorosat tud? Mind HDMI-n, mind analógon mehet mindkettő (interlace és progresszív). -
#105 Enjoy = szorakozni,elvezni valamit.
Fun = moka, jo szorakozas
De legkozelebb kiddinget,joke,vagy funnyt irok.
Mert nem volt egyertelmu a vicc a funra. Tudod "it's fun". -
dez #104 Nem írtad, hogy a 2,4-et 0,9V-on vetted. Mellesleg az az "1W" nem 1W, mert le vannak vágva a tizedesek. Mivel az az utolsó előtti "1W" a "2W" alatt, valószínű közel lehet hozzá. És továbbra is értelmetlen az 1,2V 3,2GHz-en, ha egyszer 1V-on is megy, sőt talán 0,9-en is. -
dez #103 "konzol-fun": szórakozás egy konzol segítségével.
"konzol-fan": konzol-rajongó.
Te melyikre gondoltál? -
#102 Szerintem itt eleg jol lathato, hogy 0,9v 2,4en 1Watt es 1,2V 3,2on 5Watt magonkent.
Legkozelebb probalj ertelmezni.Igaz ezekbol az adatokbol fele sem lehet igaz.
"Tehat nem leszolyan egyszeru a tuning ahogy te elkepzeled"
-
dez #101 Itt korai reviziós Cellek működtek, nagyobb vonalvastagsággal, kicsit más elrendezéssel. -
dez #100 "1,2 Volton a magonkenti 1 Wattos fogyasztas 5szorosere no 3,2Ghzen a 2,4GHz-hez kepest."
1. Akkor akarnák 1,2 volton járatni, ha pl. 4-4,4GHz között lenne az órajel.
2. ~3W-hoz képest ~5W-ra nő itt a fogyasztás, ami nem 5x-ös.
3. Ami minket érdekel, az az 1 V. Ott ~2W-ról ~3W-ra emelkedik. De talán elmegy 0,9V-on is.
4. Legközelebb csúsztass kicsit kevesebbet! :) -
dez #99 "Ez a "jóval kevesebből" azért kérdéses szerintem, mert ahhoz, hogy képminőségre hozza azt, amit egy PC lazán letesz, azért elkell egy HDTV, márpedig egy PS3 + egy HDTV árából azért elég korrekt kis PC-t lehet összeállítani... :)"
Ez nem fer, mivel egy HDTV nem csak a felbontást hozza, hanem jóval nagyobb méretű is. Ha PC-n akarsz ilyen "nagy élményt", azt is HDTV-re kell kötni. Mellesleg a PS3-at is rákötheted egy monitorra. -
#98 Oreg en nem foglalkoztam pletykakkal, ha olvasnal leirtam a tenyeket vagy neked pletyka a marciusi megjelenes vagy a dev kitek amik nincsenek veglegesitve ?
Joember ezek mar tenytek nem pletykak.
A 299-399$-os arat meg maga Kaz Hirai nyilatkozta. Ha egyaltalan tudod ki az. Igaz Yenben megemlitve az arat. -
#97 Mit cáfoljak? Még fél év a megjelenésig, de te az utolsó pletykáról is kész tényként beszélsz.
Majd ha megjelenik, lehet cáfolgatni. -
#96 Na ha nem tudod azt sem, hogy mi van a devel. kitben, akkor hogy irhatsz le olyat, hogy nem kulonbozik a celhardvertol ?
Szerintem ez nagyobb hulyeseg, mint kesz tenyekrol leirni valamit.
Hiszen kotod az ebet a karohoz annak ellenere, hogy ilyen dolgokkal sem vagy tisztaban, s kozben a masikat akarod ilyen magyarazat menten meggyozni arrol, ami nem is igaz.
ja, hogy utana lelehet irni azt, hogy "Nem tom, hogy van-e RSX a development kitekben, de mint mondtam nem is érdekel.
Akkor meg miert akarod az igazadrol meggyozni az embereket, ha nincs ebben a kerdesben meg ralatasod sem ?
Kb olyan dolog, mint agysebesznek elmagyarazni komuves letedre, hogyan kell a sulcus lunatus-t eltavolitani. -
#95 Az Xbox360 is szar, meg ez is az lesz. Játszatok Vii vel. Azzal nincs baj, csak az hogy szar. -
#94 Hagyjal mar ezekkel a kiemelt hazugsagokkal.
Itt vagy most mutasd meg mi nem igaz amit leirtam ?
Egy topicban sem hallottam meg ervet toled, csak azt, hogy mas mit csinal.
Itt az alkalom, hogy cafold valamelyik megjegyzesemet. -
Caro #93 Tudom, olvastam.
De ettől még nem lett az. (nem a megfogalmazása, hanem a tartalma miatt írtam) -
#92 Te a másik oldal vagy, aki mind a tíz körmével kapaszkodik az un. "hazugságokba", mintha csak negatívumok lennének a PS3 körül. Csodálkozol, hogy elege van belöled az embereknek? Akárhány PS3 hír van, te jössz és fikázol.
Ha annyira objektívnek tartod magad, miért nem beszélsz az ingyenes onlineról, a mozgásérzékelésről, a browserről és a többi pozitívumról? -
#91 "es nincs erved arra, hogy miert nem 299$ lesz az ara a PS3nak ha mar azt igertek"
Ne ferdíts, soha nem igérték, hogy 299 lesz az ára, sőt, soha nem is beszéltek árról. Ha te árat láttál, az találgatás volt, nem hivatalos. -
#90 Dehogynem lehet imadni a gepeket.
Nem ez a gaz, hanem a szenvedely atcsap, meggondolatlansagba, vagy fogalmazzak ugy hogy az imadat miatt egyaltalan nem tudnak gondolni realisan tenyezokre.
Ezert utaljak azokat az embereket, akik igazat mondjak, mert sokan sertve erzik magukat miatta. Pedig jozanul kell minden helyzetben felmerni a dolgokat. -
#89 Csak tudnám milyen Ti-ről beszélsz?
Én egyedül vagyok, a saját véleményemet írom, és egy éve is elég kritikus véleményt fogalmaztam meg a Sony-val kapcsolatban.
Nézd, szerintem hülyeség amit csinálsz, olyan dolgot szídni, ami még meg sem jelent, és ráadásul valszeg még a kurtítások után is a kapható legjobb HW lessz a világon!!!
(ouups, most veszem észre ezt a hülyeséget én is el szoktam követni!;) Na mindegy ettől még hülyeség;)))
Nem tom, hogy van-e RSX a development kitekben, de mint mondtam nem is érdekel.
De szerintem ha egetrengető gondok lennének a fejlesztésekkel, akkor olyan hírekkel lenne tele a SG, hogy "Újabb fejlesztőcsapat szünetelteti a PS3 fejlesztéseket"
Ehhez képest viszont volt egy-két játszható demó fázisban levő játék a legutóbbi nagy shón is, és igazából senki nem panaszkodik, rajtad kívül.
Szal valami fejlesztő vagy? -
#88 hát igen
az ilyen beszólásokat észre sem kell venni
hát sajnos a ps3-nak is van fan klubja
mondjuk nem értem mit lehet imádni egy gépen, ez olyan mintha valaki imádná a mosógépét, na de hát ez midegy, ha valakinek ez örömet okoz, engem nem zavar
egyébként ez ugyanolyan mint a pc vs konyol
mi jó abban, hogy lefikáziok mindent, és csak az a jó, ami nekem van? nem értem
vegyen mindkettőt és meg van oldva -
#87 Megnezned mi a valasz mondjuk a 46# uzenetre ?
De megnezhetjuk mondjuk az igazi ciankali megjegyzeset es sorolhatnam.
S mind erdekes egy valodi tehat nem kitalalt irasra reagalt.Mert meg azt mondanam, ha nem igy lenne kitalacio, nem lehetne alatamasztani, de nem.
Vagy jonne valami igazi emberi megnyilvanulassal, a duhon kivul, hogy valaki lemert ilyeneket irni.
Hogy na igen ez sajnos kar, hogy igy alakult, valamint nem volt szep a Sonytol, de ha mar igy tortent mindegy.
Mit latsz hurrahangulatot,hogy en amugy is igy akartam es ez kellett nekem amugy is mindegy mi tortent.
-
#86 sem hülyének, sem közellenségnek nem mézett senki - szerintem -
#85 Latod ebben igazat adok.
Abban viszont nem, ha reagal valaki egy negativ cikkre, miert kell egybol hulyenek nezni meg kozellensegnek.
Ugyanugy elkell fogadni nyitott szemmel a negativ dolgokat es nem marhan ugy reagalni, na nem baj ha nem ezt igertek nekunk, mert elfogultak vagyunk atlehet vagni mint sz@#$t a palankon. Nem szamit, hogy 299$ helyett itthon majd 700euro, hiszen PS3, es ha lehet emeljek meg fel 1500-ra.
Egy normal enbernek erre ugy kell reagalnia, hogy kar stb, nem pedig ugy hogy nekem ugyan mindegy es ha valaki felveti ezt az egy nepellenseg. -
#84 ez egy nygaszerü mondta:
jatek a vilag
igaz -
#83 egyébként abban meg tökigazad van, tényleg nem érdekel hány proci van benne, meg micsinál, semmi
beteszem a játékot, megy
ne zúgjon, adjon vmi olyan pluszt amiért megéri megvenni, ennyi
max azon tűnödök el, xbox360 vagy ps3?
persze a pc mellé, mert azt nem kivánom kidobni -
#82 én veled már rég nem vitatkozom semmiről, nem tudom észre vetted-e
inkább nem is szólok bele
ezt is csak csendesen megkérdeztem -
#81 Nem e ?
Hat lemegy toletek az ember hidba, hogy nem emlekeztek ket hettel azelotti megjegyzeseitekre.
Eloszor mindegyikotok felhaborodik, aztan jon a suket duma, hogy blablabla "en nem is akartam ezt benne es igy jobb nekunk".
Tudod minek hivjak ezt ?
Elhivatottsag ? :P Nem, az kicsit mas, mert ha igy lenne akkor a sajat szavatok mellett is kiallnatok, nem felejtenetek el 5 perc mulva.
Ugyanezt csinaltatok a marciusi megjelenesnel, hazugnak neveztetek mindenkit, aki allitotta, hogy nem fog megjelenni.
Es ilyen nincs mertbiztos kijon.
Mikor kiderult a csuszas, nem am beismertetek, hogy tevedtetek, hanem az jott, hogy ilyet mi nem mondtunk es ha mondtunk is ez igy jobb ,mert igy jobb lesz a gep.
De esetleg mondanal arrol valamit, hogy miert nem adta ki a Sony a BD nelkul a konzolt, hiszen csak annak a specifikacioja hianyzott allitolag, de kiderult a fejleszto szettekben meg RSX sincs.
Tehat mar az kicsit sommas, hogy azt allitod, hogy idezem "A jelenlegi kitek talán alapvetően nem különböznek a végleges hw-től."
Nem is csak egesz mas. :P -
#80 Szamodra lehet nem ha nem tudsz elolvasni meg egy-par uzenetet.
"Errol egy valami jut eszembe, marmint rolad es a hasonlokrol, ATVben nyugdijas betelefonal, hogy o adot akar fizetni, mert nem erdekel mit hazudtak neki az adocsokkentesrol, es biztos jo ok volt a hazugsagra. :P" -
#79 Ez nem jött be!
Próbálkozz inkább a felezővel;)
Én ui hót ziher, hogy nem veszek legalább 1.5 évig PS3-at. Majd ha annyit keresek, amennyit azokban az országokban kersennek, ahova tulajdonképpen ezeket a szerkenytűket szánják: USA, Japán, NY-Európa.
Vagy számomra is elfogadható szintre esik az ára.
És attól függetlenül, hogy mi ketten úgy tűnik biztos kimaradunk a buliból (és akár még jó pár 10 000-en kishazánkban, de ne politizáljunk) ettől fügetlenül a Sonynak tényleg megvan az esélye hogy megint egy lapot írjon a szórakoztató elektronika történelemkönyvébe (Hú ez deszépvolt;) -
Caro #78 Ez nem valami értelmes válasz. -
#77 Figyelj ide, szolnal a temahoz vagy csak massal foglalkozol ?
Talan irnal egy hirrol, amit leirtam, hogy nem igaz ?
Szep es jo massal foglalkozni, ha nem talasz fogast rajta es nincs erved arra, hogy miert nem 299$ lesz az ara a PS3nak ha mar azt igertek, vagy miert hazudtak egy csomo dologrol, mint pl a marciusi kiadas es sorolhatnam.
Vagy foglalkoznal a 27Wattos,27C-s fogyasztasrol az altalam belinkelt keprol, ahol akkora hutok fityegnek, mint egy Netburstos P4en ?
Keptelenek vagytok ra, mert csak az omlengest ismeritek ebben a temaban az igazsaggal szemben.
Mar pedig en csak tenyeket allitok, nem talalok ki teziseket stb.
Jo lenne ha osszeszednetek magatokat. :P
Rajtam kivul erdekes modon ide nem hozott senki tech adatot a Cellrol, csak a duma van meg, hogy kit erdekel az igeret, hogy 6SPE dolgozik csak a processzorban, mert nekem igy is jo mert mindegy es kulonben is nem erdekel mit mondanak, de meg nem nottem ki az ovibol elhiszek mindent es azert is jo a cucc mert jatek a vilag. -
#76 Jakuza figy egy kérdés, te mindenre és mindekire haraxol? volt már olyan, hogy valamiről elismerően irtál? mert én sajnos nem emlékszem ilyenre -
#75 Maris itt van egy betelefonalo, aki fizetne szivesen az adot, ha mar atvagtak.
LOL -
#74 Te valami fejlesztő vagy, hogy ennyire fontos hogy hány SPE műxik PS3-ban?
Mer én csak egy lamer gamer, akinek tökmindegy, hogy mennyi, csak legyen ELÉG!;)
Dizájn: és ha nem olyan a doboz, mint amilyet először bemutattak? Háát én monnyuk nem a dobozt bámulom, hanem a képernyőt, na bumm!.
HDMI, hál istennek hogy kihagyták! UI ez gyak egy digitális HW-es másolásvédelmet jelent, jaj de sajnálom!;) A HDM és nem HDMI felbontás között meg ha jól tévedek -de majd kijavítasz-csak annyi a különbség, hogy az utóbbi max váltotsoros megjelenítést tud. Csak éppen olyan CRT TV nem sok van ami tudja az ilyen nagy non interlaced felbontást, az LCD tv elött űlve meg nem hiszem hogy fogsz köztük különbséget tenni!;)
Kontroller: háát érdekes kérdés. Az először bemutatott M$ kontrollerre hajazó bumeráng senkinek nem jött be igazán.
A vibráció kiment, a mozgáskövetés bejött.
Ha engem kérdezel én régebben is inkább az utóbbit tartottam volna nagyobb ötletnek. Amúgy ott is ahol a vibráció jól jönne, én a természetes dolgokat preferálom;)
Fejlesztői kitek: ezért sem hiszem hogy izgatni kéne magam. A jelenlegi kitek talán alapvetően nem különböznek a végleges hw-től. Az optimalizációt ugyan nehezíti a dolog, de a 3d modellezők, garafikusok, zenészek, pálya szerkesztő szakmunkások tevékenységét, csak minimálisan befolyásolja.
Szal mire akarsz kilukadni itt a halálmadárkodással, hogy a PS3 projekt az összeomlás szélén van, vagy mi?
Igen vannak problémák, de lehet hogy fáj amit most írok, de a PS3 továbbra is a legjobb úton halad affelé, hogy legalább olyan sikeres legyen mint az elődei!
;)))
-
#73 Igen, arról, hogy miért is névtelen a névtelen forrás. Azt viszont már te költötted hozzá a #49-es hsz-ben, hogy én hogy is viszonyulok a névtelen forrásokhoz...