Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
  • Seaweed
    BoPack SFP1-hez keszult. Mashoz is hozza lehet passzitani de kizarolag kezzel es egyenkent minden benne levo dolgot le kell ellenorizni hogy mukodik e ugy ahogy annak kell! ez azert van mivel az installjat SPF1-hez csinaltam, tehat mivel ahhoz keszult azon lett kirpobalva stb-stb

WoE-se rakja egybe oket hanem csak atmasolja dolgokat a telepitett WoV-bol!!! (duplikal gyakorlatilag! ez nem olyan klasszikus ertelemben vett "egybe" mint IL2 sorozatnal a merged install!!!!

(egyebirant vannak(!) difik SFP1 es todai kozt! bar a patchek ezen javitanak, illetve ha mar patchrol van szo, mint azt a bop forumon leirtam a bopack 100%-osan csak egy regebbi patchen fog mukodni! azon lesz minden ugy ahogy annak lenni kell, utana jovo patchek bekavarhatnak egyes addonok mukodesebe!!!! ezt csak ugy lehetne orvosolni, mint haogy tettem anno a BoPack keszitsenel is hogy minde patch utan atvizsgaltam mindent tovirol hegyire es ahol gubancot vettem eszre azt en kijavitottam es "kiadtam" egy ujjabb BoPackot vagy patchet! Persze ezt midenki maganak is megcsinalhatja...tehat a kerdes hogy vegulis ra lehet e aplikalni? "Igen!"...de mindent meg kell egy-tol egyig nezni hogy mukodik is e?! Ezt vegulis barki megtehet maganak is. )